ל-י-א-ת! B-( ! B-( ! B-( ! B-

Prongs

New member
ל-י-א-ת! B-( ! B-( ! B-( ! B-

אני חושב שהסימנים למעלה התפקששו... ליאת כולם שואלים אותך שוב ושוב מה זה הRPG בגלל שאת אף פעם לא מסבירה! את תמיד אומרת rpg=bla bla bla אבל את לא אומרת איפה זה! באיזה אתר?!?!?!? פרוט עכשיו! Prongs B-(

די! די! די! זו פעם אחרונה!!

RPG=role playing game כלומר משחק תפקידים בו אתה ממציא לעצמך דמות ומשחק אותה בהוגוורטס! זהו! מובן? ואני רוצה לעשות כזה פורום בעברית ואין לי מושג איך, אז אם אתם מוכנים לעזור, כל עזרה, מכל סוג שהוא תתקבל בברכה! תודה! -ליאת-

Panther

New member
ליאת אנחנו יודעים את זה כבר!

אנחנו יודעים את זה כבר! לא שמת לב למה שפרונגס שאל. הוא אמר שאת זה אנחנו יודעים כבר, ושאל איפה אפשר לשחק את זה, ומה הכתובת של האתר שאת והרמיוני כותבות.

אה, אופס!

אז תמחק את ההודעה הקודמת שלי! תכנסו לפנדום: www.fandom.com/harrypotter למי שלא יודע, תרדו בעמוד עד שתגיעו למקום בו יהיה כתוב מסג` בוארדס-תיכנסו ללינק, אז תתגלה לכם רשימה ענקית של פורומים מכל הסוגים (ככה אני חושפת את כל מקורות המידע הסודיים שלי! ;) ) תרדו בעמוד הזה עד שתגיעו לפורום שנקרא ``רול פליינג פאן``, תיכנסו, תירשמו לאתר בכלל, תכתבו על הדמות החדשה שלכם לפי ההוראות שכבר כתבתי ואני לא אחזור עליהם שוב (למה אני מזכירה לעצמי מורים?? ולמה דווקא בפסח כשיש חופש??) וזהו.....קאפיש? ועכשיו-עזרה בפתיחת פורום משחק תפקידים בישראל, יש לי 2 שאלות אליכם, הצופים בבית: 1) מי היה רוצה להשתתף בזה? 2) מי יודע איך לפתוח פורום? בתודה, -ליאת-

Panther

New member
לא בעיה

לפתוח פורום בחינם זה לא בעיה. אני לא יודע אם הייתי רוצה להשתתף בזה, כי אני לא יודע בדיוק מה עושים שם.

:-( נעלבתי!

פשוט, בוחרים דמות וקובעים הכל עליה: גיל, בית, משפחה, עבר, תכונות, מראה, דברים מיוחדים (יש לי דמות מזדאבת! ;-) ), אנימגוס, מטאטא-הכל. אז, פשוט משחקים! כותבים הודעות. דוגמא להודעות לא מקוריות: חדר המועדון, האולם הגדול, חדר פרטי (יש רומייטס במשחק הזה!), משחקי קווידיץ`, הינשופיה, שיעור, המרפאה, הוגסמיד, סמטת דיאגון וכו` קצת יותר מקורי: אנשים שמארגנים מסיבות בחדרים שלהם/בכל מקום אחר בטירה, ריתוק חביב עם מורה לא-חביב, לילה באדמות הוגוורטס (שנגמר עם וולדמורט-אל תשאלו אותי-אני לא הייתי חלק מזה!), מחנות, טיסות לאיים כלשהם, סיאנס במגדל כלשהו (גם לזה לא היה לי חלק!), גילוי מעברים סודיים וכו`-פשוט כל שחקן שנכנס לפורום ורואה הודעה, נכנס וכותב שהוא הגיע ומה הוא עושה! זהו! בסה``כ די פשוט, הבעיה היא: איפה אני יכולה לעשות לעצמי פורום? אפשר קישור או משהו? ולא בדיבורים, כי שם אני צריכה להביא מס` טלפון ואני לא ממש סומכת על האינטרנט! בתודה, ליאת.

ב``נעלבתי`` התכוונתי...

שנעלבתי שלא תיכנס לפורום שיהיה לי (אם יהיה לי) אז הסברתי לך מה עושים ועכשיו אין לך תירוץ! מוווהההאאהאהאהאהאהא! -ליאת-

*pedfoot

New member
אממממממממממממם רוצה פורום

אז ככה כל מה שאת צריכה לעשות זה להכנס ל: www.bool.co.il משם נראה לי שתביני לבד זה בעברית דורותי נ.ב. במקרה שלא הבנת פני אליי ומצטער אני לא יודע איך עושים קישור דורותי

Panther

New member
אבל מה הקטע בזה?

סתם כותבים וממציאים עלילה? ספרי על איזה עלילה מעניינת שהייתה פעם.

הקטע הוא...

שפשוט, מתחילים הודעה כמו...``ליאת הלכה במסדרון``, אז המישהו האחר ממשיך ``אז ___ (השם של הדמות) פוגש אותה ואומר לה `הי` `` וכו`...רק שזה עומד להיות קצת יותר מעניין....אני לא ממש יודעת את העליליות המעניינות כי ברובן אני לא הייתי כשהתחילו אותן אז אני לא יכולה להתקע עכשיו...אבל היה מקרה של תקיפת איש זאב, סיאנס (לא היה לי חלק בזה! אחחח, הסלית`רינים האלה!), חטיפה של כמה אנשים, ביקור בבצפר זר (שנגמר בהרעלת האוכל! :) ), אבל רוב ההודעות הן של מסיבות שאנשים מארגנים או משהו.... זה נורא נחמד.... -ליאת-

Hermione

New member
פורום RPG......

אם תפתחי פורום כזה, את יכולה לרשום אותי כמשתתפת כבר עכשיו! זה ממש רעיו מעולה. אני אישית לא יודעת איך לפתוח פורום וכאלה, אבל אני יכולה לברר... אם את מתכוונת לנסות לפתוח פורום ואת רוצה את עזרתי, את יכולה לפנות אלי באודיגו.... *Ann-Ann*

אני לא יכולה לרשום אותך....

את תיכנסי לקהילה שלי שם ותרשמי אליה ואז תרשמי למשחק התפקידים עצמו. כרגע יש שם רק פורום RPG רגיל, אבל יש בפנדום 2 רעיונות ממש גדולים של ``השרדות`` ו``החפרפרת`` שאני מתכוונת לאמץ לאחר כמה מחקרים מעמיקים בנושא (בטח..) הURL יגיע בקרוב.... -ליאת-

Hermione

New member
לא התכוונתי ש``תרשמי אותי``

זה היה כאילו להגיד- קאונט מי אין... זאתאומרת שאני רוצה שיהיה פורום כזה ואני רומה להשתתף בו... ומה הכתובת של הקהילה שלך בדיוק? היא כבר פעילה?

dasha

New member
hi,

hi ani hadasha be inyan ha forom , aval rachity leagid she gam ani marica shel harry poter, ve she ani hosevet she ha sfarim haelu ham hahi tovim baolam!

*pedfoot

New member
אני מוכן לעזור

ואני יודע לעשות דברים אבל אני לא בטוח שהם יעזרו כמו בלט וקונגפו אני יעזור בכיף דורותי ped foot נ.ב. בקרוב אני אוריד את pedfoot

:)

כבר בניתי פורום ב``אזבורד`` וקהילה של RPG....אני בטח יעשה חדרי מועדון לכל בית...את המשחק עצמו....ויש גם רעיון מ-מש מגניב (ואתם תחשבו שהוא הדבר הכי מטומטם בעולם) יש שם פורום שנקרא ``הוגוורטס איילנד`` ויש שם כמו ``השרדות``...יש תחרויות חסינות ושטויות כאלה וזה ממש מגניב...ויש גם פורומים מיוחדים שאני לא יכולה ממש להיכנס לשם כי זה חסום שזה כנראה לשחקני קווידיץ` ועוד פורום חסום לדת` איטרס...זה יהיה ממש מגניב אם זה ילך לי! בכל מקרה, אחרי שכתבתי את ההודעה הראשונמה שלי שם, זה נראה לי ממש מטומטם...כמו כל משהו שאני מתחילה לעשות...אבל...נה, לא נורא....אני אשמח לקבל עזרה! :) אני עוד מעט אתן לינק...תדאגו להירשם לקהילה ולעשות לעצמכם דמויות :) (כשהפורום יגיע!) וזהו.......... -ליאת-

למעלה