יוסי, הרשה לי להתייחס אתה מדבר כמובן על תוכנת בורסהגרף. מההתרשמות שלי עם התוכנה, התוכנה קלה לעבודה ושימוש, ונעשית בה עבודת שיפור דינמית. בעלי התוכנה, שמו לנגד עינהם להטות אוזן קרויה למשתמשים, כך שבכל גרסה חדשה, התוספות העיקריות מתבססות על משוב ממשתמשי התוכנה הפעילים. התוכנה שהורדת תאפשר לך עבודה חינם, רק בעשרת הימים הקרובים. לאחר מכן תוכל לקבל חודש נסיון חינם, ואם תהיה מעוניין להשתמש בה בקביעות, זה יעלה לך 25$ לחודש. סכום זניח בהשוואה לתוכנות אחרות. התוכנה מאפשרת עדכון נתונים באיחור של 5 דקות. שים לב שיש כמובן הרבה חסרונות לתוכנה, כמו בניית כלים טכניים. אני השתמשתי הרבה זמן בתוכנת הניתוח של equis שנקראת MetaStock, וכיום אני עובד עם שתיהן במקביל, מנסה לצרף את היתרונות של כל אחת מהן. שיהיה לך בהצלחהל-ייי תודה רבה על ההתייחסות. הצלחתי להוריד תוכנה בעברית מאתר BIZPORTAL. משום מה נראה לי חשוד שזה בחינם אולם בכל אופן התוכנה ידידותית וקלה להבנה ויישום. מה דעתך על התוכנה מבחינת יתרונות וחסרונות. ושוב פעם תודה.
תאלס כמובן ענה בדיוק לענין הבעיה העיקרית שלך כאדם שמשקיע בישראל היא בעיית הנתונים,אף אחד לא ימכור לך נתונים (נתוני מסחר +הודעה על דיבידנד+זכויות+הטבות),ולכן האפשרויות הפתוחות בפניך הן מעטות יקרות וחלקן מצליחות אפילו לשלב בין אי נוחות למחיר יקר,ככה זה כאשר אין תחרות מספיקה,קימת תוכנה של ``תוכנה לענין`` לטעמי יחסית למה שקיבלתי היא היתה יקרה (150$ לחודש) העידכון יומי,לא במהלך המסחר,בזמנו לא היתה אפשרות לCANDLESTICKS ואני הייתי מנוי על הצגת נתונים לשנה,יש גם אופציה ל 5 שנים אבל היא עלתה יותר, לפני זה הייתי מנוי על תוכנה של קו מנחה שכחתי איך קוראים לה ,הייתה לה רק צורת הצגה גרפית אחת: קו,שם שילמתי 60$ אם אינני טועה,עכשיו אני מנוי בבורסהגרף ,התוכנה מציגה מספר לא קטן של אינדיקטורים טכניים,מספר אפשרויות להצגה גראפית,האיש שמטפל בתוכנה (גיורא) מתיחס מאוד ברצינות לכל הערה והצעה ,המחיר סביר בהחלט (20-25$ ),יש עדכון נתונים במהלך היום,לך תדע אולי גם יאפשר יום אחד עידכון בזמן אמת של נתוני מדדים והכי חשוב:אם תרצה תוכל ליצא נתוני מעוף (בלבד) ולהכניס אותם לתוכנה אחרת (לפי בחירתך ) ,לפי דעתי בורסהגרף היא בחירה מצוינת והתוכנה משתפרת בעקביות. בתוכנה AMIBROKER תוכל להשתמש כדי לעקוב אחרי מניות בחו``ל, את הנתונים תשיג מיאהו,ובבורסה גרף תשתמש כדי לעקוב אחרי המצב בארץ, אם תרצה תוכל ליצא נתונים לתוכנה יותר מקצועית כמו מטהסטוק. בחו``ל הכל יותר פשוט (וזול),אתה קונה תוכנה ממי שאתה רוצה ואחר כך בוחר ספק נתונים,שכחתי לציין שקימת תוכנה שנקראת TRADESTATION ,נדמה לי שאגורה משתמש בה,והיא תוכנה סופר מקצועית,יש לה נציג בארץ שאם אינני טועה גם מספק נתוני מסחר (וגם כותב מפעם לפעם בפורום),התוכנה בגירסתה המלאה יקרה מאוד ונראה לי שאם אתה רק מתחיל בניתוח טכני לא כדאי לך להתחיל ממנה,יתרונה בגמישות שהיא מאפשרת בכתיבת שיטות (SYSTEMS ) שיתנו לך איתותי קניה ומכירה,השיטות הללו אמורות לחסוך לך את ההתלבטויות ואתה אמור לפעול לפי איתותי הקניה והמכירה שהן מספקות אפילו אם יורד על תל אביב מטר של מרגמות,אני עדיין לא הגעתי לשלב שאני מרגיש שיש לי שיטה משלי עדיין נאבק עם האינדיקטורים השונים ומנסה לגבש איזושהיא הבנה לגבי השילוב בין קווי מגמה אינדיקטורים ואיתותים מה CANDLESTICKS שכחתי לצין שגם למטהסטוק יש נציג בארץ,עד כאן מה שאני יודע,מקווה שעזרתי. בהצלחה יייל-ייי תודה רבה על ההתייחסות. הצלחתי להוריד תוכנה בעברית מאתר BIZPORTAL. משום מה נראה לי חשוד שזה בחינם אולם בכל אופן התוכנה ידידותית וקלה להבנה ויישום. מה דעתך על התוכנה מבחינת יתרונות וחסרונות. ושוב פעם תודה.
TradeStation אז הכל נכון ואני הוא הנציג של TradeStation בארץ. וכל מי שמעוניין בפרטים - [email protected] או 050-698246 אפיתאלס כמובן ענה בדיוק לענין הבעיה העיקרית שלך כאדם שמשקיע בישראל היא בעיית הנתונים,אף אחד לא ימכור לך נתונים (נתוני מסחר +הודעה על דיבידנד+זכויות+הטבות),ולכן האפשרויות הפתוחות בפניך הן מעטות יקרות וחלקן מצליחות אפילו לשלב בין אי נוחות למחיר יקר,ככה זה כאשר אין תחרות מספיקה,קימת תוכנה של ``תוכנה לענין`` לטעמי יחסית למה שקיבלתי היא היתה יקרה (150$ לחודש) העידכון יומי,לא במהלך המסחר,בזמנו לא היתה אפשרות לCANDLESTICKS ואני הייתי מנוי על הצגת נתונים לשנה,יש גם אופציה ל 5 שנים אבל היא עלתה יותר, לפני זה הייתי מנוי על תוכנה של קו מנחה שכחתי איך קוראים לה ,הייתה לה רק צורת הצגה גרפית אחת: קו,שם שילמתי 60$ אם אינני טועה,עכשיו אני מנוי בבורסהגרף ,התוכנה מציגה מספר לא קטן של אינדיקטורים טכניים,מספר אפשרויות להצגה גראפית,האיש שמטפל בתוכנה (גיורא) מתיחס מאוד ברצינות לכל הערה והצעה ,המחיר סביר בהחלט (20-25$ ),יש עדכון נתונים במהלך היום,לך תדע אולי גם יאפשר יום אחד עידכון בזמן אמת של נתוני מדדים והכי חשוב:אם תרצה תוכל ליצא נתוני מעוף (בלבד) ולהכניס אותם לתוכנה אחרת (לפי בחירתך ) ,לפי דעתי בורסהגרף היא בחירה מצוינת והתוכנה משתפרת בעקביות. בתוכנה AMIBROKER תוכל להשתמש כדי לעקוב אחרי מניות בחו``ל, את הנתונים תשיג מיאהו,ובבורסה גרף תשתמש כדי לעקוב אחרי המצב בארץ, אם תרצה תוכל ליצא נתונים לתוכנה יותר מקצועית כמו מטהסטוק. בחו``ל הכל יותר פשוט (וזול),אתה קונה תוכנה ממי שאתה רוצה ואחר כך בוחר ספק נתונים,שכחתי לציין שקימת תוכנה שנקראת TRADESTATION ,נדמה לי שאגורה משתמש בה,והיא תוכנה סופר מקצועית,יש לה נציג בארץ שאם אינני טועה גם מספק נתוני מסחר (וגם כותב מפעם לפעם בפורום),התוכנה בגירסתה המלאה יקרה מאוד ונראה לי שאם אתה רק מתחיל בניתוח טכני לא כדאי לך להתחיל ממנה,יתרונה בגמישות שהיא מאפשרת בכתיבת שיטות (SYSTEMS ) שיתנו לך איתותי קניה ומכירה,השיטות הללו אמורות לחסוך לך את ההתלבטויות ואתה אמור לפעול לפי איתותי הקניה והמכירה שהן מספקות אפילו אם יורד על תל אביב מטר של מרגמות,אני עדיין לא הגעתי לשלב שאני מרגיש שיש לי שיטה משלי עדיין נאבק עם האינדיקטורים השונים ומנסה לגבש איזושהיא הבנה לגבי השילוב בין קווי מגמה אינדיקטורים ואיתותים מה CANDLESTICKS שכחתי לצין שגם למטהסטוק יש נציג בארץ,עד כאן מה שאני יודע,מקווה שעזרתי. בהצלחה ייי
לtalles דע לך שיש אפשרות לקבל את מטהסטוק,כולל ממשק ישראלי,ואז תוכל לבצע עדכון על כל המניות,כולל דיבידנד,הטבות זכויות, וכו``.שנית, בקשר להנחיות שנתת לי. אז ככה קודם כל, צייר לא שואל אותי כלום! שנית, כאשר אני בא לבצע שמירה,אין באפשרותי לשמור תחת GIF או כל פורמט אחר,אלא רק תחת BMP,מה שניסיתי לעשות זה,ביצעתי שמירה תחת BMP ואז ,פתחתי את PHTOSHOP משכתי מהתייר ושמרתי תחת JPG אבל,אלייה וקוץ בה,זה יוצא כל כך גרוע שכרגע אני חוזר לנקודת ההתחלה,מה עושים?תאלס כמובן ענה בדיוק לענין הבעיה העיקרית שלך כאדם שמשקיע בישראל היא בעיית הנתונים,אף אחד לא ימכור לך נתונים (נתוני מסחר +הודעה על דיבידנד+זכויות+הטבות),ולכן האפשרויות הפתוחות בפניך הן מעטות יקרות וחלקן מצליחות אפילו לשלב בין אי נוחות למחיר יקר,ככה זה כאשר אין תחרות מספיקה,קימת תוכנה של ``תוכנה לענין`` לטעמי יחסית למה שקיבלתי היא היתה יקרה (150$ לחודש) העידכון יומי,לא במהלך המסחר,בזמנו לא היתה אפשרות לCANDLESTICKS ואני הייתי מנוי על הצגת נתונים לשנה,יש גם אופציה ל 5 שנים אבל היא עלתה יותר, לפני זה הייתי מנוי על תוכנה של קו מנחה שכחתי איך קוראים לה ,הייתה לה רק צורת הצגה גרפית אחת: קו,שם שילמתי 60$ אם אינני טועה,עכשיו אני מנוי בבורסהגרף ,התוכנה מציגה מספר לא קטן של אינדיקטורים טכניים,מספר אפשרויות להצגה גראפית,האיש שמטפל בתוכנה (גיורא) מתיחס מאוד ברצינות לכל הערה והצעה ,המחיר סביר בהחלט (20-25$ ),יש עדכון נתונים במהלך היום,לך תדע אולי גם יאפשר יום אחד עידכון בזמן אמת של נתוני מדדים והכי חשוב:אם תרצה תוכל ליצא נתוני מעוף (בלבד) ולהכניס אותם לתוכנה אחרת (לפי בחירתך ) ,לפי דעתי בורסהגרף היא בחירה מצוינת והתוכנה משתפרת בעקביות. בתוכנה AMIBROKER תוכל להשתמש כדי לעקוב אחרי מניות בחו``ל, את הנתונים תשיג מיאהו,ובבורסה גרף תשתמש כדי לעקוב אחרי המצב בארץ, אם תרצה תוכל ליצא נתונים לתוכנה יותר מקצועית כמו מטהסטוק. בחו``ל הכל יותר פשוט (וזול),אתה קונה תוכנה ממי שאתה רוצה ואחר כך בוחר ספק נתונים,שכחתי לציין שקימת תוכנה שנקראת TRADESTATION ,נדמה לי שאגורה משתמש בה,והיא תוכנה סופר מקצועית,יש לה נציג בארץ שאם אינני טועה גם מספק נתוני מסחר (וגם כותב מפעם לפעם בפורום),התוכנה בגירסתה המלאה יקרה מאוד ונראה לי שאם אתה רק מתחיל בניתוח טכני לא כדאי לך להתחיל ממנה,יתרונה בגמישות שהיא מאפשרת בכתיבת שיטות (SYSTEMS ) שיתנו לך איתותי קניה ומכירה,השיטות הללו אמורות לחסוך לך את ההתלבטויות ואתה אמור לפעול לפי איתותי הקניה והמכירה שהן מספקות אפילו אם יורד על תל אביב מטר של מרגמות,אני עדיין לא הגעתי לשלב שאני מרגיש שיש לי שיטה משלי עדיין נאבק עם האינדיקטורים השונים ומנסה לגבש איזושהיא הבנה לגבי השילוב בין קווי מגמה אינדיקטורים ואיתותים מה CANDLESTICKS שכחתי לצין שגם למטהסטוק יש נציג בארץ,עד כאן מה שאני יודע,מקווה שעזרתי. בהצלחה ייי
פרש כשאתה שומר את הקובץ מה`צייר` יש לך אפשרות לשמור אותו כסוג : ipg,ipeg (בחלונית אחת אתה רושם את שם הקובץ, ובחלונית שניה אתה בוחר לשמור כסוג קובץ).לtalles דע לך שיש אפשרות לקבל את מטהסטוק,כולל ממשק ישראלי,ואז תוכל לבצע עדכון על כל המניות,כולל דיבידנד,הטבות זכויות, וכו``.שנית, בקשר להנחיות שנתת לי. אז ככה קודם כל, צייר לא שואל אותי כלום! שנית, כאשר אני בא לבצע שמירה,אין באפשרותי לשמור תחת GIF או כל פורמט אחר,אלא רק תחת BMP,מה שניסיתי לעשות זה,ביצעתי שמירה תחת BMP ואז ,פתחתי את PHTOSHOP משכתי מהתייר ושמרתי תחת JPG אבל,אלייה וקוץ בה,זה יוצא כל כך גרוע שכרגע אני חוזר לנקודת ההתחלה,מה עושים?
תוספת לפרש מהודעה שהשארתי לפני כחודשיים: ראשית, עליך להפוך את הגרף מהאקסל לתמונה שתהייה בגודל של פחות מ 100K, ואז להוסיפה באפשרות של צירוף קובץ בהודעה. להלן הפירוט כיצד להפוך את הגרף אקסל לתמונה (זה נראה ארוך אך בפועל זה קצר הרבה יותר): 1. כשהגרף מולך במחשב יש ללחוץ על כפתור PRINT SCREEN במקלדת. 2. לפתוח את תוכנת הצייר של חלונות (דרך: התחל->תוכניות->עזרים->צייר). 3. בצייר של החלונות יש לגשת ל`עריכה`->`הדבק`. ואחרי שהתמונה עולה יש ללחוץ Esc. 4. מה שתראה כעת זה בעצם את צילום תמונת האקסל שכוללת את הגרף ואת כל יתר הלחצנים במחשב שלך. 5. על מנת לנטרל רק את הגרף משאר הדברים הלא רלוונטים, יש לגזור את הגרף מהתמונה, פשוט לסמן את איזור הגרף וללחוץ העתק (דרך העכבר). 6. כעת בצייר לגשת ל`קובץ`->`חדש` ואז ללחוץ הדבק (דרך העכבר)על הדף החדש. 7. כעת כל שנשאר הוא לשמור את תמונת הגרף דרך `קובץ`->`שמירה בשם` ולא לשכוח לשנות בחלון השמירה את `שמור כסוג` לאפשרות שמירה כקובץ עם סיומת של IPG. 8. כעת תוכל לצרף את תמונת הגרף להודעות שלך (שוב שים לב שגודל התמונה לא יעלה על 100K).פרש כשאתה שומר את הקובץ מה`צייר` יש לך אפשרות לשמור אותו כסוג : ipg,ipeg (בחלונית אחת אתה רושם את שם הקובץ, ובחלונית שניה אתה בוחר לשמור כסוג קובץ).
לא-ר קודם כל תודה. אבל זהו,שאין באפשרותי! בחלונית,SAVE AS.TYPE עולות לי 5 אפשרויות בלבד,ואף אחת מהן, לא GIF ולא IPG, ולא IPEG, אלא MONUCHCROME BITMAP , 16 COLOR BITMAPA` 256 COLOR BITMAP, 24 BIT BITMAP,ALL FILS זהו ,ואין לי כל אפשרות לשנות !!פרש כשאתה שומר את הקובץ מה`צייר` יש לך אפשרות לשמור אותו כסוג : ipg,ipeg (בחלונית אחת אתה רושם את שם הקובץ, ובחלונית שניה אתה בוחר לשמור כסוג קובץ).
פרש נא שדרג את תוכנת החלונות שלך.לא-ר קודם כל תודה. אבל זהו,שאין באפשרותי! בחלונית,SAVE AS.TYPE עולות לי 5 אפשרויות בלבד,ואף אחת מהן, לא GIF ולא IPG, ולא IPEG, אלא MONUCHCROME BITMAP , 16 COLOR BITMAPA` 256 COLOR BITMAP, 24 BIT BITMAP,ALL FILS זהו ,ואין לי כל אפשרות לשנות !!
לפרש שלחתי הודעה והיא לא הופיעה, אז הנה הדברים עוד פעם: אני מנחש שאתה עובד על win95 ולא win98. ישנה תוכנה פשוטה וידידותית לתפיסת מסך שנקראת SnagIt - הלינק מצורף למטה. כאשר תפתח אותה יעלה wizard שינחה אותך. בצעד הראשון תתבקש לבחור בוג תפיסת המסך: מסך מאל, חלון, אזור. בצעד השני בחר באפשרות השניה: פלט לקובץ גרפיקה. בצעד השלישי תתבקש לתת ``מקש חם`` שיפעיל את תפיסת המסך. אתה יכול להשאיר את אפשרות ברירת המחדל:פרש נא שדרג את תוכנת החלונות שלך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.