ל*חמודה התודה והברכה

skito

New member
ל*חמודה התודה והברכה ../images/Emo20.gif../images/Emo51.gif

תודה על תמיכתך הכנה והישרה ...להודיעך שלמרות הכל סולקתי מהפורום של שלומי ..."שאלוהים ישלם להם" אלא שכרגע יש לו שני גרוש על התחת.... אני מצטט ברשותך את תמיכתך אחת מיני רבים ומקווה בדרך זו לעודד את חברי כאן לזעום על ההחלטה להרחיק אותי מהפורום ההוא..... תודה לך שאת החמודה סקיטו.. "• לשלומי...על ההערה שלך אלי ועל סקיטוו *חמודה ו√ הפורום הזה נקרא "בלי צנזורה" לא פורום לדתיים !!! וזה שסקיטו העיר בדיחה על האל, זה לא אומר שחילל את כבודו. אתה לא קדוש בעצמך...אף אחד מכם לא, ואתם עושים עניין משטויות ! כולכם כאן מתנפלים על בן אדם אחד... אבל את אסירת חילול הקודש אתם דורשים ואת סקיטו מגרשים? איך נצפה שיהיה שקט במדינה אם כולנו ככה רבים? בני כמה אתם בכלל? בת כמה אתם חושבים שאני? אני חושבת שדיברתי די לעניין, בלי קשר לנקיטת צדדים, וזה יותר ממה שעשיתם. אם אתם כ"כ מאמינים גדולים של האל, זהו לא מתפקידכם לשפוט אנשים."

skito

New member
כך זה התחיל../images/Emo88.gif

היי חברים!!! חשוב שתדעו בפורום בלי צנזורה רשמתי(כהומור) כדלקמן: "שאלוהים ישלם לכם אלא שכעת אין לו גרוש על התחת" ומה עשה מר שלומי מנהל הפורום?? להלן הודעתו בעקבות מחאה של אדם אחד : "מחקתי לך את ההודעה.פגעת ברגשות.אני לצערך,מסכים עם פ"ש.במדינה מוסלמית; אתה זוכר את סלמן רושדי? (טוב,זה בהקצנה,אבל מה שכתבת,הוא לא לעניין!) אי לכך ה"בדיחה"וכל האשכול,הולכים פייפן! שלומי" האם יש למישהו דעה בנושא? כאמור בהמשך לתלונתי בפניו בגין אותה הסרה ודרישותי להחזיר הודעתי הסיט שלומי המנהל
את שאר חבריו הוותיקים נגדי שהחלו לגדף ולהשמיץ אותי תוך שאני מנסה לקבל מהם הסבר הגיוני. לאחר שלא קיבלתי הסבר ענייני מצא לנכון המנהל ה_ לא חשוב לסלק אותי מהפורום שלו כל מה שנותר לי בבמה זו העוסקת בסטירה ובבידור להביא לידעתכם שחל איסור מוחלט לספר בדיחה על אלוהים שלכם ודותה לחמודה ולאחרים על התמיכה סקיטו ... שאותו לא השקיטו..

skito

New member
והמשיך......../images/Emo88.gif

האם יש צדק ? כטירון פורום תפוז חשבתי לעצמי לכתוב כאן כמה נושאים מעניינים ניכנסתי בגישוש ובצורה שאופיינית ל"יהודים" קצת הומור (לא מזיק בחיים)ובעודי מגשש בהודעות החברים כאן כתחילה השארתי חומר מבדח שבמלא מפורסם בעולם הוירטואלי הזה (רצון נסתר מבחן בדיקת דופק של החברים בפורום)אני מוצא עצמי מתווכח עם מנהל הפורום שסוף דעתו לא ברורה לי .. אז כאמור אנני ניכנע לצורכי חופש הביטוי אני במלא עמוס במות לכך אך אני ניכנע להיותי בקירבת בן שיחו של שלומי כי הוא לא דואג לשלומי אז כאמור רק ניכנסתי וכבר אומר שלום לכולם.. ה´ עימכם כפי שהוא עימי מקווה לשכוח את דברי מנהל הפורום ובדרך זו לשכוח את "האדם" שבו.. פ"ש=מבחן התוצאה אנני כאן יותר בהבעת דיעה -רק מחפש צדק -הרסת את הפורום

skito

New member
והמשיך

גולש יקר! בעקבות שימוש הנוגד את כללי ההתנהגות בפורום הוגבלת זמנית מהפורום סיבת ההגבלה: שים לב איש! דירדרת את הרמה בפורום לשפל שלא היה מעולם! לא השכלת להמשיך בענייניך,היית חייב להמשיך עם דבריך הבטלים והמשתלחים.אנשים העירו לך ואתה במקום להפנים,השתלחת בהם! מקומך אניו עמנו! אתה ל``בלי צנזורה ``לא חוזר! כל טוב לך שלומי אם ברצונך לחזור לכתוב בפורום שוב, אנא פנה למנהל הפורום - שלומי במכתבך ציין את הכינוי בו אתה מוכר בפורום תודה, צוות תפוז.

keren007

New member
תראה,

אם זה באמת ככה, ואם הבהרת להם שזה היה אך ורק בצחוק, ובכל זאת סילקו אותך, אז כנראה שהבינו אותך לא נכון. לדעתי, תנסה להתנצל ולהסביר את עצמך ואם לא..... תעשה מה שאני עושה- תחזור להציק להם בפורום אחר
קרן

skito

New member
קרן תודה אבל..

אכן חזרתי הצקתי מהצורך לעמוד על שלי ובשל הערותי כל חבריו שם תקפו אותי במילות גנאי והטעות שלי שירדתי לרמתם ואז סולקתי .. המצב כעת שאחרי לחץ חברים החזירו אותי, אבל אני צריך לשם כך לכתוב אימייל למנהל ולהתנצל . אני חושב שאין טעם לגעת (סליחה על הביטוי) "בחרא" וויי ניזכרתי בבדיחה שהמצאתי הבוקר: נכון שלמטהר האוויר יש ריח נעים כזה ? אלא כשמפזרים אותו עם ריחות אחרים (במקומות שלא אפרט כן)הריח מתעוות נעשה מסריח ...זה בדיוק מה שעברתי שם הייתי עם ריח טוב התפזרתי לי אליהם ונעשה מסריח יותר מדי.... בכל מקרה תודה לך שהבנת

למעלה