ל"ג בעומר.

ל"ג בעומר.

אני יודעת של"ג בעומר הוא חג התנועה והוא נורא חשוב ובלה בלה.. אבל למה לעשות את הטיולים בתקופה כל כך לחוצה עבור הגו"ב? אני מדברת כמובן על המתכונות והבגרויות. מתוך איזה 15 מדריכים אצלנו, רק שתיים יוצאות. אחת מהן זו אני, ובקצב הזה אני לא יוצאת. והכל כמובן בגלל הלחץ. זה מעמיד את המדריכים בדילמה ענקית, וגורם להרבה לפספס את הטיולים. למה אי אפשר לדחות את הטיולים בחודש או משהו כזה? :(

למה עכשיו?..

כי עכשיו זה לג בעומר?.. מתי ציפית לטיול לג בעומר.. בשבועות?? כאילו צריך להיות קצת הגיוניים

זה בסדר בהרבה מקרים עושים כאלה דברי

ם נגיד פורים של איזור מרכז היה ממש ממש רחוק אחרי החג פורים

אבל בנושא של לג בעומר גם אין מתי...

אם נמשיך להסחב בסוף נעשה לג בעומר ברפסודיה

פחחח רינה את מצחיקה אותי

את צודקת,אבל מה לעשות שלכולם יש מגנים בהיסטוריה בשבוע של הטיול? וזה לא סתם..זה ה-ס-ט-ו-ר-יה...

jast

New member
אני כ"כ מבינה אותך..

אבל זה רק יומיים. צריך לתכנן את הזמן... נגיד, לי יש מגן בהיסטוריה יום אחרי... אז אני פשוט חורשת כל השבוע, מסכמת הכל וזה... וביום שישי כל הסיכומים יהיו מוכנים.. ואני פשוט אקרא קצת ואחזור על הכל, גם שם אולי(אם יהיה זמן.. בלילה לפני השינה...), וגם אחרי.

חן! גם לי יש מגן ביום ראשון שאחרי

שבועות וזה ממש קשה לעשות את זה!!!! וזה בהיסטוריה כמו שלך יש ואני ממש לא יודעת מה לעשות! זה הכי קשה שיש! זה היסטוריה וזה מלא חומר וזה כאב ראש אחד גדול ואני לא יודעת אם אוכל לצאת לל"ג בעומר כי אני חייבת להצליח במגן הזה אני פשוט חייבת ואם אני אצא אני אסכן את זה.... וזה ממש מציק שזה בזמן בגרויות.... וחוץ מזה אם תכננתי את הזמן שלי טוב טוב אבל עדיין זה לא עוזר לי מה אני אוכל לעשות? אני יודעת שביום ראשון אני הולכת לסכם את כל החומר מצאת החמה עד צאת הנשמה ואז ניראה מה יהיה לפי השבוע שיהיה לי... גם שירי אמרה שתעזור לי ללמוד לזה ניראה מה יהיה...

שני אני ממש מזדהה איתך!!!!

אפילו הזמן שתיכננתי מתפקשש ליי...גרר ועוד אצלך זה החומר של השואה לא?אז זה בכלל הרבה חומר.. אלוהיייים תעזור לנווו חחחחחחח.. נראלי בסוף כולנו נצא לל"ג בעומר ונשב שם עם סיכומים ונשתזף על החוף בזמן שכולם בים..פחחח.. יהיה טוב, אני מקווה.. אופ אני מזה בלחץ זה מגן ראשון שלי..אמא'לההההההה אההההההההההההההההההההההההההה

jast

New member
זה הכל..

הכל בגלל היטלר, יעני.. איזה אידיוט!!! אם כבר אתה משמיד עם, תשמיד אותו עד הסוף.. או בכלל לא:] מה זה ככה? להפסיק באמצע?? ובסוף דופקים אותנו עם הבגרויות האלה. פשוט שואה.

jast

New member
אם לא הייתי מכירה אותו..

הייתי אומרת שהוא יהודי.

jast

New member
לא.

אני לא מוצאת את זה כמצחיק

למעלה