איזה איחור P: בטוח אפחד לא יקרא
צומי
אז ככה.. שנה שעברה למדתי בבצפר בעפולה, שם התלמידים מגיעים מערים שונות, כמו מגדל העמק, נצרת עילית, כל מיני מושבים ועוד.. וזאת לא פנימיה, חוזרים כל יום הביתה. אז אני וחברות שלי החלטנו לעשות יחד במגדל העמק ולישון אצל אחת החברות. אני ועוד חברה חיפשנו אוטובוסים בין עירוניים בשבת, בסוף מצאנו כמעט פיספסתי אותו, הייתי צריכה לקחת מונית כדי להגיע לתחנה שבה האוטובוס הבין עירוני עובר (הגעתי שנייה לפני שהוא הגיע). הגענו בערך ב-19:00 (זה פחות מ-10 דקות נסיעה) ובנתיים שלושתנו שיחקנו בכדור >< ולשכנים היה כלב רצחני, שרדף אחרינו וחשבנו שאנחנו מתות XD אבא של החברה שישנו אצלה הביא לנו מלא קרשים במשאית שלו והתחלנו תמדורה בערך ב11 בלילה, ואז הגיעו 2 החברות האחרות. באו גם אורחים לא צפויים- דודים של החברה שהתארחנו אצלה. היא מזה התעצבנה כי הם באו בלי אוכל XD וגם רצינו להיות חמישתנו לבד. בסוף היינו במרפסת שלה ואכלנו את כל הצ'יפס וההמבורגרים, את שאר הבשר לא אכלנו P: אח"כ הלכנו למכולת, ששייכת לבעלה של דוד שלי, והיא ראתה אותי והתחילה להביא לי מלאמלא דברים בחינם.. ואני כזה "לא צריך.. יש לי כסף..." וחשבתי שבעלה עומד לרצוח אותנו.. כי הוא הבנאדם הכי קמצן בעולםם. אכלנו והלכנו לטייל קצת, 3 מהן ניסו לעשן נרגילה (אני לא מעשנת), הן הצליחו רק כשאיזה אחד התתקשר והסביר להן, אבל כשהצליחו סופסוף להדליק אותה, נגמר הטעם ולא היה זמן לקנות אחר. דיברנו וסתם היו צחוקים, אח"כ אני ועוד חברה שלי (זאת שלא עישנה) ישבו במרפסת ודיברנו על מוזיקה ועל כמה שהיא מאוהבת בבנג'י מאדן מגוד שארלוט(?) בזמן שהשאר היה בחדר.. מעניין מה עשו שם XD אחת נרדמה בערך ב-5, השנייה קצת אחריה, השלישית אין לי מושג מתי, ואני והחברה שישבה איתי במרפסת נרדמנו בערך ב-7. אני והחברה שנשארה הכי מאוחר (וגמאני!), שמענו מוזיקה ב-MP4 שלי כשהלכנו לישון, ויש חיבור ל-2 אוזניות.. ובלילהאח"כ לבשנו פיג'מות וראינו סרט מ-ש-ע-מ-ם-! (או יותר נכון בוקר) התעורררתי והיה חושך, אז משכתי לה בקשת כי חשבתי שזה האוזניות XDDD אח"כ ב-11 וחצי בבוקר אחותה הקטנה של החברה שאירחה אותנו באה להעיר אותנו בצרחות, העפנו אותה והיא חזרה כמה פעמים.. בסוף ישנו (ככה ככה) עד 3 בצהריים.. אח"כ בערב באנו לחכות עם החברה שגרה בעפולה (זאת שמשכתי לה בקשת XD) לאוטובוס והוא לא בא. אז אמרתי לה להתחיל עם הנער שישב לידינו, ואח"כ אמרתי שאנחנו יודעות שהיא נלדקה עליו. בסוף הוא התייאש לחכות לאוטובוס והתחיל ללכת, אז זאת שחיכינו איתה אמרה כזה "חח הוא התייאש מהאוטובוס" ואני אמרתי שהוא התייאש מזה שהוא חיכה שהיא תתחיל איתו, אז הוא כזה הסתכל עלינו, נבהל וברח XDD ברור שהיה יותר כיף.. אבל היא אפשר לספר את זה ככה XDD בקיצור- התחלנו תמדורה ב-23:30 בערך, אבל רק חיכינו למנגל, בערך ב6:30 נרדמתי, וחזרנו למחרת בלילה