ל"ג בעומר מישהו יודע אם קניון מלחה יהיה פתוח כרגיל במוצ"ש למרות ל"ג בעומר?
S shambi New member 7/5/04 #1 ל"ג בעומר ../images/Emo116.gif מישהו יודע אם קניון מלחה יהיה פתוח כרגיל במוצ"ש למרות ל"ג בעומר?
W WorldCenter New member 7/5/04 #2 עזוב אותך קניון תעשה קומזיץ עם חברים ולשאלתך אני חושב שהוא כן יהיה פתוח זה לא אמור להפריע אחד לשני.
S shambi New member 7/5/04 #3 כן חשבנו על מנגל או משהו כזה אבל אנחנו עדיין לא סגורים על זה.. בכל אופן, איפה אני יכולה לבדוק את זה?.. כי יהיה מאוד מבאס להגיע עד לשם ואז לראות שהוא סגור..................
כן חשבנו על מנגל או משהו כזה אבל אנחנו עדיין לא סגורים על זה.. בכל אופן, איפה אני יכולה לבדוק את זה?.. כי יהיה מאוד מבאס להגיע עד לשם ואז לראות שהוא סגור..................
W WorldCenter New member 7/5/04 #5 הכי הרבה תאשימי את המנהלת זה לא כל כך משנה לה שאנשים משקיעים מהזמן שלהם ובסוף מגלים שכל הזמן הזה התבזבז.
הכי הרבה תאשימי את המנהלת זה לא כל כך משנה לה שאנשים משקיעים מהזמן שלהם ובסוף מגלים שכל הזמן הזה התבזבז.
N naniשלי New member 7/5/04 #6 ../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif לא יודעת מי אתה ולפי איך שזה נראה זה גם לא כל כל משנה . אני כן יודעת מי זאת המנהלת , ואם בטעות היא השקיעה מזמנה עלייך אז אכן זהו בזבוז שלום !
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif../images/Emo123.gif לא יודעת מי אתה ולפי איך שזה נראה זה גם לא כל כל משנה . אני כן יודעת מי זאת המנהלת , ואם בטעות היא השקיעה מזמנה עלייך אז אכן זהו בזבוז שלום !
ב בלבלונת New member 7/5/04 #7 חחחחחחחחחחחחחח נאני חנקת אותי מצחוק... מה קרה גיל? מי פגע בך? חשבתי שזה לא ממש משנה לך... יום נעים
W WorldCenter New member 7/5/04 #8 חח מה הקשר? סתם בתור בדיחה כתבתי את זה, יש סיכוי שהקניון יהיה סגור... למרות שזה לא נראה כך אבל צריך לבדוק ולא לקבוע סתם כך עובדה. אתם עם הקישורים שלכם... פחחחח!
חח מה הקשר? סתם בתור בדיחה כתבתי את זה, יש סיכוי שהקניון יהיה סגור... למרות שזה לא נראה כך אבל צריך לבדוק ולא לקבוע סתם כך עובדה. אתם עם הקישורים שלכם... פחחחח!