ל"ג בעומר היום לא?

Evil Gremlin

New member
ל"ג בעומר היום לא?

שיט.... אים ושם דבר מאורגן... כבר שנתיים לא עשיתי לג בעומר (היתי בצבא)... נראה לי שנקנה פשוט אלכוהול וננסע ליערות הכרמל... נקווה לטוב

דנטל

New member
רק לא אלכוהול! ../images/Emo5.gif

אני הולכת למסיבה וממש מקוה שאף אחד לא יעמוד לידי עם אלכוהול, לפחות לא ברמה שאריח את האלכוהול. זה יהרוג אותי. הדם שלי מלא באלכוהול בשביל שבוע שלם, מספיק שיהיו לידי אדי אלכוהול בשביל ששוב אקיא את נשמתי.

אתם הולכים לשרוף את היער?

איזה טעות לעבוד היום... אני בעבודה עד 2300 וכל הזמן מתקשרים לפה... אוף... זה אחד הימים שאסור להגיע לעבודה.. :-\

shaiush4

New member
רק עכשיו חזרתי מהעבודה ../images/Emo10.gif

למרות שבטח גם ככה לא הייתי עושה כלום... ביום שני ארגנו משהו של האגודה. אבל ללכת חצי שעה עד לאוניברסיטה בשביל משהו מעפן של האגודה?... טוב. אולי. אם כולם ילכו.

לפחות זה ../images/Emo13.gif

יש כאלו שעבדו כי לא ידעו מתי יוצא לג בעומר כשהם קבעו את המשמרות שלהם, וכשהם סוף סוף הגיעו לעל האש המתוכנן גילו שנשארו כמה נקניקיות קרות, ופיתות שרופות משהו, ואפילו טיפה של אלכוהול לא הוזרם לכבד הצמא שלהם, כי כולם כבר התחילו להתקפל וזה לא כיף לשתות לבד.

מועדים לשמחה חמודונים!!!

:p היה ממש נחמד.. כל החבר'ה המורחבים שלנו היו... {זוגות זוגות, הם השתכרו זוגות זוגות..} אפילו אחי הקטן וחברים שלו היו איתנו.. {דפקו להם ברז מסכנים..} נרדמתי ב7 קמתי ב12 ו.. ממ זהו. :) וכמובבבןןןן הייתה מדורה!!!!!!! {אנחנו ואש.... סיפור אהבה} מי עשה אתמול מה? {או את מי..}

למעלה