ל"ג בעומר במירון

asaf2000

New member
ל"ג בעומר במירון

הייתי השנה פעם ראשונה בל"ג בעורמ ברשב"י ולמרות שהיה מאוד צפוף היה מאוד מיוחד לראות אלפי יהודים מתפללים ביחד ורוקדים ביחד. אומרים בשם הרבי מרוז'ין שבל"ג בעומר במירון בתוך ציון הרשב"י זה בבחינת יום כיפור ובחוץ זה בחינת שמחת תורה. אני הגעתי למירון מאוחר בלילה וכבר היו הרבה אנשים ולא הצלחתי לראות איפה התזמורת ובסוף ראיתי רק שיש תזמורת ברחבה שנקראת "תולדות אהרן" ושם היו ריקודים כל הזמן וברחבת הציון היו ריקודים אבל מאוד צפוף. הייתה לי את המצלמה הדיגיטלית והקלטתי כמה שניות מהמוסיקה אבל אני לא מצליח ללכוד אותה מהסרט ולעלות לפורום.

asaf2000

New member
**** הקלטה ממירון תשס"ה **** (1)

הצלחתי ללכוד את הסאונד באמצעות תוכנת goldwave ולהמיר ל mp3 ע"י תוכנה שמקבלים עם nero. יש להמיר את הקובץ לסיומת mp3 או לפתוח באמצעות הנגן

ora11

New member
אסף ערב טוב ../images/Emo53.gifאיך להמיר

את הקובץ לסיומת mp3? תודה

להמיר

כשאת לוחצת אורה עכבר ימני-שמירת קובץ בשם,זה הקובץ שמיועד לשמירה.53802002.doc אחרי הנקודה,במקום doc תשני לmp3.

ora11

New member
תודה איש ../images/Emo24.gif

מה שלומך? אריאלה ורפאל הקטן
חשבתי עליכם בל"ג בעומר בעוד 3 שנים אי"ה גם רפאל הקטן יחגוג במירון.
לרפאל ממני

asaf2000

New member
אם יש לך XP

עדיף שפשוט תפתחי את ה winamp או media player ותעשי לו open file ותבחרי ב"כל הקבצים" ותעלי אותו כמות שהוא.

asaf2000

New member
**** הקלטה ממירון תשס"ה **** (2)

לשנות את הסיומת של הקובץ ל mp3

asaf2000

New member
**** הקלטה ממירון תשס"ה **** (3)

לשנות את הסיומת של הקובץ ל mp3!

nightcourt

New member
שמעתי את הניגון הזה

פעם בשמחת בית השואבה בקרלין. אשמח לדעת אם יש למישהו עיבוד יפה ומלא של הניגון.

nightcourt

New member
זה ניגון "בר יוחאי"

של חסידי קרלין. הוא הולחן ע"י רבי הרשלי בעל שם'ס, נינו של הבעש"ט הקדוש שהיה מקורב לרבי אהרן הגדול מקרלין. הניגון שאני מחפש הוא הניגון שמופיע בקטע 53802055.

asaf2000

New member
אם אתה מתכוון למספר 3

נדמה לי שזה ניגון של ויז'ניץ והם ניגנו את זה בדיוק כשהייתי כי הבן של הרבי מויז'ניץ ר' ישראל היה שם עם החסידים כמו שניתן לראות בתמונה השניה שצירפתי.

מדהים מדהים מדהים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נהנתי מכל שניה.חזק וברוך ר' אסף

BobMarly

New member
יופי

זה מעניין שהמוביל בהקלטה הזו זה חליל!! מי ניגן שם השנה?

למעלה