ל"ג בעווווומר:)

לינקיXD

New member
ל"ג בעווווומר:)

אההההלן=] , ייייו היום ל"ג בעוווומר הולך להיות כ"כ כיייייפ:) , קיצר אנלא יחפור הרבה,רק רציתי לאחל לכולם שתהנו היום,תבלו ותעשו חיייים:) ,זה בעצם אותו דבר ,בשלושה פירושים שונים אבל לא משנהXDD , אוהבבבבבבת אותכם:)

../images/Emo117.gif../images/Emo170.gifתעשו חיים..../images/Emo170.gif../images/Emo117.gif../images/Emo66.gif

אני חוגגת היום את היומולדת שלי.. הזמנתי כמה חברים ואנחנו נעשה על האש.. מי שבאיזור מוזמן..
ואחרי זה נעשה סיבוב מדורות במושב..:) תהנו תעשו חיים אבל הכי חשוב תשמרו על עצמכם..
ולא לעשות שטויות..

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo117.gifתהנו חבר'ה...../images/Emo170.gif../images/Emo88.gif

אני עדיין לא יודע כ"כ אם אני הולך לעשות משהו מיוחד הערב.. את האמת זה קצת מוזר לא לחגוג את ל"ג בעומר כמו כל שנה,פשוט עכשיו חלק מהחבר'ה בצבא וזה או שעושים כולם יחד או בכלל לא
בכל אופן תהנו המון ושמרו על עצמכםם

תהנווווו =]]]]]

וואי באמת איזה כייף שסופסוף זה הגיע... הולך להיות מזה כייףף... אז קיצר מקווה שתהנו ותבלו ובאמת כמו שאלמוג אמרה בלי שטויות זה חג ממש מוסכן... אז תשמרו על עצמכם אוהבת

ברוכה הבאה....

אני סהר =][=... השתלבות מהירה... וואי עכשיו חזרתי מהמדורה היה כזה כייףף!! וזה ניגמר כל כך מהר =\\\ מקווה שגם אתם נהנתם...

נשמאמית

New member
ברוכה הבאה מאמי :]

אפשר פירוט יותר מורחב בבקשה? כמו : בת כמה , מאיפה וכו'??! אני עדי :] בת 17 מלודד DD:

למעלה