ל-ב-י-א-.

zvozda4ka

New member
ל-ב-י-א-.

נקודה. השמחדש של כיתה ט'. עוד נקודה. אני במעפילים. עוד אחת. היינו מעולים,אנחנו נוסעים לבאולינג בתור פרס. ההצגה היתה משגעת,והקיר יצא מהמם!!! ועוד אחת מעט אחרונה. בסוף ההצגה עלינו לבמה כדי להגיד מן כזה 'נאום' שהכנו לכל המדריכים ולתת מתנות ל2 המדריכות שלנו ולמדריך שעוזב. הם ממש לא ידעו על זה כלום,המדריכה שלי עושה לנו כזה:"דקה,ההצגה נגמרה,תנו ללביא לעלות לעשות את ההצגה האחרונה שלהם(לביא עשו קטעי קישור..) הם היו ממש חמודות..................
ועוד נקודה אחרונה. אחרי זה הלכנו כולם לפיצריה+נספח מסניף ר"ג שהיה בטבעון.. חח..הבנאדם בכיתה י"א והיה ממש אחלה איתנו...ממש נהיה חבר טוב שלנו... עכשיו,רק אני וחברות שלי הלכנו איתו ועוד איזה מישהו מהשבט שבד"כ איתנו.. היה ממש מצחיק איתו...חח....התחרפנו...וואייייי היה כיף.......... היה כ"כ כיף שזה מפחיד.................................. חחח..אני מתה שאני חושבת עלך איך שנראנו..חח...חברה שלי שמטורפת על אגם רודברג, או איך שלא קוראים לה,ראתה כזאת מודעה על הלוח מודעות על ההגצה שהיא משתתפת בה, אז היא כזה מתחילה לטלוש מודגעה אחרי מודעה כדי לראות אותה...אחרי זה אנחנו אומרים לאנשים כזה"לכו תראו את אגם!היא בלוח מודעות!"וואייי....וש'הנספח' דיבר עם אמא שלו הוא כזה צרח לה בטל' וכל הזמן צרחנו לו כל מיני שטויות בטל'...מסכן...חח... היה כיףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב.לא יודעת מה היה לי עם נקודה היום... אבל תודו שלביא זה שם מהמם!!!

zvozda4ka

New member
מנצלש

שמתם לב לכמה פרטים בפורום הזה... כולם פה נירים כולם פה נולדו בינואר וכולם פה איכשהוא או באיזור י-ם או באיזור חיפה.......

green beetle

New member
אני יכולתי להגיד ביום שישי שהשבט

החדש יהיה לביא (לא ידעתי שזה ככה בכל הארץ...) אבל לא משנה..... ולא אני לא דתיה ולא אני לא הולכת לבני עקיבא פשוט יש לי חברות שם ויש לי בנדוד שם

zvozda4ka

New member
טובבב

כולם ידעו האמת.. אבל ביום שישי הגיעו שמועות שמורשה זה השם ושלביא זה כיסוי שהמדריכים נותנים כדי שלא יגלו.. האמת שידעתי שזה יהיה לביא.. וכן,בכל הארץ יש את אותו שם,כל שנה..

zvozda4ka

New member
שם מהמם!!!

אבל הרא"ה עשו כבר מורלים למורשה...חח...הם היו בהלם!

למעלה