ל.ב.ד

כלום

אנשים ממשתפים ברגשות ידועים מאליהם. ואף פעם לא מוצאים פתרון. למה שלא יסיימו עם זה?

בת תורה

New member
ועל זה נאמר

קשוט עצמך תחילה, אחר קשוט אחרים. וד"ל. מועדים לשמחה ג`ימי.

את יודעת?

לא התכוונתי שבאמת תאבדי עצמך. את כל כך נחוצה וחשובה לכולם. כיוונתי שתראי כמה יפים חייך, שיש לך המון לאבד, ואת יודעת שאני יודע זאת. לפעמים אין תקווה, אבל מה שכן יש לנו, הוא הרבה בפני עצמו.

אפרתiש

New member
כל כך מבינה אותך!‏

בתחילת ליל הסדר פתאום הבכי הגיע היה קשה להרגיש שהנה עוד חג אני לבד.‏ בתוש מבחלת לך שהשם יגעל אותך מהרווקות לבית האמיתי שלך

בת תורה

New member
אמן ואמן אושרת יקירתי /tapuzforum/images/Emo23.gif

בקרוב בקרוב גם אצלך בקלות ובלב שמח.

אני אישית לא הגעתי לדרגת קושי כמוך

אך בכ"ז זלא ימנע ממני להכנס לנעלייך קצת אף שהן גדולות ממדתי בהרבה.. ואגיד לך שזה בהחלט כואב קשה עד כאב לב... הלבד הזה שפתאום את מרגישה שרק לך שמים רגל כשכולן מצליחות... אויש זה הרגשה ממש מבאסת! עדיף שלא תחשבי עלזה... הייתי ממליצה לך למצוא חברה טובה ואולי לעבור למדרשיה..כדי לא להיות לבד זה מדכא מאד מאד! ואם את לבד שימי תמיד אבל תמיד שירים בשיא הווליום זה יהפנט אותך לתוך עולם אחר...זה כמו סם משכר..תנסי אתזה.. ומה יש לי עוד להגיד שאחרים לא אמרו? תתפללי המון..זה כולם אמרו.. תעשי סגולות..זה כולם אמרו... ולי יש רק להגיד לך משפט אחד"מחזיקה לך אצבעות" כי באמת אין לי מילים לנחם מול עוצמת הכאב שאת מבטאת... אך זכרי שמרי על שפיות..ועל החיוך.. תאמיני בה` והוא לא יאכזב... בהצלחה צדיקה! אוהבת אותך:)

אלyדדד

New member
יש מצבים שנגמרים המילים

מה שאני יכול זה לחזור על האיחול שזה יהיה החג האחרון לבד,‏ וכמה שזה שחוק אני אומר לעצמי שאם לפני שנה היינו יודעים הייתי מאחל יותר מכל הלב ומתפלל הרבה יותר בכוונה,‏ אז מקוה לעשות את זה השנה שניראה כבר את הסוף ושיגיע האחד

למעלה