ל א.ר

מצב
הנושא נעול.

menimor

New member
ל א.ר

ל א.ר אני מכיר הרבה פעילים חלקם מנהלים מאות מיליונים חלקם עשרות מה שבגדול נקרא מוסדיים אני קורא את המלצות האנליסטים קורא את סקירות הבנקים קורא את הערכות הברוקרים הגדולים בחול רואה את המסחר שקל דולר רואה כיצד סוחרים באופציות על שוק המעוף קורא סגל וגורביץ וחד משמעית אני קורא ושומע אופטימיות מישהו טוען שצריך לימכור ? מישהו טוען ש SP 500 יקר? מישהו אומר לימכור דאו ?אז איפה הפסימיות שאתה מדבר עליה

א-ר

New member
menimor

ל א.ר אני מכיר הרבה פעילים חלקם מנהלים מאות מיליונים חלקם עשרות מה שבגדול נקרא מוסדיים אני קורא את המלצות האנליסטים קורא את סקירות הבנקים קורא את הערכות הברוקרים הגדולים בחול רואה את המסחר שקל דולר רואה כיצד סוחרים באופציות על שוק המעוף קורא סגל וגורביץ וחד משמעית אני קורא ושומע אופטימיות מישהו טוען שצריך לימכור ? מישהו טוען ש SP 500 יקר? מישהו אומר לימכור דאו ?אז איפה הפסימיות שאתה מדבר עליה
menimor 1. בהודעה הקודמת לגפיי הפסימיות התייחסתי לשוק בת``א, אז בוא נוציא בנתיים את ה סו`פ500 והדאוו מהתמונה. 2. שקל-דולר : מני, ממתי בשנה האחרונה הוא מהווה קורולאציה לשווקי המניות של הנאסד``ק ות``א ?? עברנו בשנה האחרונה מפולת של מעל 50% בנאסד``ק, ירידה של מעל 20% במדד תא-25, קריסת הסכם השלום ואינתיפאדה מחודשת ואכזרית, ואיפה היה הדולר ?? אז גם אותו אפשר לשים בנתיים בצד. 3. לסקירות של הבנקים, צריך להתייחס כסקירות של בנקים ! הם, כמו ייתר האנליסטים לא צפו שום מהלך משמעותי בשוק ! הם פשוט מתארים בזהירות את הלך הרוח השורר ומשתמשים במילים של סלקטיביות, מסורתיות, דפנסיבי וכו.. לכן, בוא נשים גם אותם בצד. 4. גורביץ וסגל- אנליסטים טכניים, הראשון הולך אנטי שוק בנתוחו מזה זמן רב, והשני בעיקר עוקב מגמה עם רמות תמיכה והתנגדות. 5. אופציות שוק המעו``ף - מה זה אם לא ירידות שערים במניות תא-25 כנגד פסימיות בחוזים ?? מאיפה מגיעה הפסימיות ?? בטח שלא מכל האופטימים העוטפים את השוק לטענתך. 6. הרבה פעילים המנהלים מליונים/מוסדיים - אני גם מכיר אותם היטב, ואם נתייחס למוסדיים (לכסף הגדול) - אזי הם (בניגוד למה שמצופה מהם) אנמיים !! תאמין לי שמה שמטריד אותם יותר זה שהם בירידות ב 19% מניות כאשר מוסדיים אחרים ``רק`` ב 17% מניות, ולא, הם לא אופטימיים. נ.ב - מני, כאחד האנליסטים הטכניים היותר טובים, מתי תביא לנו קצת גרפים עם ניתוחיים מעניינים ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה