ל א ן ולמה זה כולם נעלמים??? היכן מיכאלה??? סופטי??? אפי...??? סודית בתמיהה
S Sודית New member 26/1/02 #1 ל א ן ../images/Emo35.gif ולמה זה כולם נעלמים??? היכן מיכאלה??? סופטי??? אפי...??? סודית בתמיהה
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 26/1/02 #2 הם נחים היום בבית. שבת היום. מה הלחץ? מרגישה קצת לבד סודית? בואי תתחבקי איתי קצת. זיוי [פותחת גם את הלב]
הם נחים היום בבית. שבת היום. מה הלחץ? מרגישה קצת לבד סודית? בואי תתחבקי איתי קצת. זיוי [פותחת גם את הלב]
S Sודית New member 26/1/02 #3 זיו, חמודה....תודה../images/Emo24.gif לא התכוונתי רק להיום... בכלל, כבר הרבה זמן... לאט לאט נעלמים הם... אני נשארת איתך... סודית, לא לבד
זיו, חמודה....תודה../images/Emo24.gif לא התכוונתי רק להיום... בכלל, כבר הרבה זמן... לאט לאט נעלמים הם... אני נשארת איתך... סודית, לא לבד
א אפי לוג New member 26/1/02 #4 אצלי הכל בסדר זה רק פורום, לא מצדיק תימהון... לפעמים משחקים מחבואים לפעמים אוהבים שיחזרו אחריהם לפעמים עייפים לפעמים שותקים לפעמים עסוקים לפעמים מעוצבנים ההגנה מעלה את טיעוניה בשם עצמה בלבד.
אצלי הכל בסדר זה רק פורום, לא מצדיק תימהון... לפעמים משחקים מחבואים לפעמים אוהבים שיחזרו אחריהם לפעמים עייפים לפעמים שותקים לפעמים עסוקים לפעמים מעוצבנים ההגנה מעלה את טיעוניה בשם עצמה בלבד.
ל לי-אור. New member 27/1/02 #7 עזוב מחירון. בוא,תמשש ת´סחורה, נעשה לך מחיר טוב לא תצטער תאמין לי. אנחנו בכלל מפסידים עליך ולנו זה עולה יותר. לי-אור וריצ´ארד גיר רגיל
עזוב מחירון. בוא,תמשש ת´סחורה, נעשה לך מחיר טוב לא תצטער תאמין לי. אנחנו בכלל מפסידים עליך ולנו זה עולה יותר. לי-אור וריצ´ארד גיר רגיל