ל"אולי אמצא שם"

אמממ..

אולי נתת כתובת מייל ישנה שווה לבדוק בה אם הגיעה המייל עם הססמא? אם לא, העצה הכי טובה שלי היא לפחות שם משתמש חדש ולזכור את הססמא, מה שיכול להיות אולי נחמד, להתחדש קצת :)
 

לקשמי

New member
ל"אולי אמצא שם"

אני מתנצלת מראש על ההודעה האישית, קראתי את "רוח הפורום" ואני מבינה אותו אבל אין לי דרך אחרת לפנות ל"אולי אמצא שם". רק רציתי לומר לך שקראתי את השרשור למטה והגבתי עליו. היות והוא כבר לא קופץ פתחתי את ההודעה הזאת ואשמח אם תקראו ותגיבו. (מופנה לכולן).
 

לקשמי

New member
בפשטות

זה שם שאין לו כרטיס אישי בתפוז והוא אינו משתמש קבוע. בין היתר זה גם אומר שלשם זמני אין אפשרות לשלוח מסרים (הרי שליחת המסרים נעשית דרך הכרטיס האישי של כל גולש/ת שרשום/ה בתפוז).
 
לקשמי..

אני מבינה את הבעיתיות לפנות לבנות שכותבות בכוכבית מכוון שאי אפשר לשלוח להן מסרים. אבל אפשר למשל לשרשר הודעות כאלו לשרשורים של הנהלת הפורומים או שירשורי
. למרות שזה לא ממש אוף.. כבר קראת את התגובה
 
למעלה