לתת

לתת ../images/Emo140.gif

רתמתי את הילדודס לניקיון וטיהור הארונות, התברר לנו מהר מאוד שאם לא נמיין את כל התכולה האורנות יהיו על סף קירסה והרס טוטאלי. לקחנו שקיות אשפה גדולות ( אלה מהפרסומת) נשאנו את פעמינו מעלה ( לקומה העליונה של הבית שם ממוקמים חדרי הילדים) לא דילגנו על אף נישה, גילינו עולם ומלואו... יצאנו נשכרים: ארונות מסודרים נושמים לרווחה לפתע רואים מה יש ומה אין גילינו חבילות שוקולד מוסתרים של האיש שלי מצאתי כמה ניירות שחיפשתי הילדים מצאו ניסים ונפלאות, הם ביוזמתם, הילדים, הציעו להוסיף לכל התכולה משחקים בעלי שימוש עכשווי והכל למען אותם נזקקים. והנשכרים האמיתיים אותם אלה שנבצר מהם לרכוש תכולה שכזאת... העמסנו הכל באוטו, נסענו לאגודת "לתת" שליד מקום מגורינו, הנחנו את מרכולותינו עם חיוך רחב ולב כואב ידענו בתוך תוכנו, שלבטח יהיו כמה ילדים שאולי עוד היום יעלו חיוך על שיפתותיהם. מישל

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

כנ"ל.

בואי אני ירים גם..

ויספר לך שאני גם תורמת בגדים וצעצועים אמנם לא לעמותת לתת, אבל למשפחה שאני אימצתי באיזו שכונה פה בכרמיאל ואפילו עוזרת בכסף כל חודש.. זה חשוב מאוד, תמיד לשם את עצמך במקומם של הנזקקים.. הגלגל הוא עגול פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה.. יפה עשית מישלולה..

למעלה