לתת מנוחה לגוף?

jesie12

New member
לתת מנוחה לגוף?

אחרי 8 חודשי דיאטה ואחרי 25 קילו, הירידה נעצרה, בחודש האחרון ירדתי רק קילו בודד, הבציעו לי לעשות הפסקה, לתת לגוף להתאפס ולהתחיל מחדש מישהי שמעה על זה? מיותר לציין שבימים קרים כאלה, הגוף דורש יותר והוא מקבל יותר
, זה לא שפתאום דחפתי לגוף שוקולדים עוגות וכאלה, אכלתי קצת יותר, לא עשיתי כמעט פעילות גופנית קרררר לי רצח! שזה משהו שלא הכרתי לפני הירידה במשקל, פשוט לא ידעתי מה זה קור.

אני לא מכירה לעצור דיאטה אבל

ממלצה לך לגשת לדיאטנית שאת סומכת עליה כמו גם שתעשי לך מנוי לחדר כושר עם מדריך צמוד שיבנה לך תוכנית שתתאים למה שהגעת עד כה ואני חושבת שאם כזו תמיכה הירידה תמשיך אם כי לא אישית אחרי שראיתי את התמונות שלך לא ברור מה ומאיפה עוד את רוצה להוריד. ואכן קור כלבים אני מכורה יום יום למרקים ולשוקו חם.

jesie12

New member
אני לא סומכת על אף דיאטנית

מהסיבה שאני לא מכירה אף אחת
ירדתי את המשקל לבד לבד התמונה מחמיאה לי
אבל תאמיני לי שיש לי עדיין בטן שאני מתה שתרד כבר, עוד כמה קילואים לא יזיקו לי לרדת. אני לא שותה שוקו כי התרגלתי לשוקו על בסיס חלב , אז נמנעת ומרקים? את באה להכין לי? קר לי ומתעצלת לחתוך ירקות

לדעתי אחת מהטעיות הנפוצות..."לעשות דייאטה"

דייאטה מבחינתי זה שינוי הרגלי אכילה..ואותם לא מפסיקים...זה אורח חיים שונה ממה שהיה קודם....אני יודעת שתאורטית זה נשמע כך...אבל צריך להמשיך ולנהוג כך ללא הפסקות..וכן..צריך לשלב גם את "הדברים האסורים"..וגם אם יש ימים שהגזמנו וכשלנו לא נורא למחרת להמשיך הלאה....

jesie12

New member
זה בדיוק מה שעשיתי

שיניתי אורח חיים , והחריגות שלי מתבטאות בפרוסת לחם קל או שתיים נוספות ואולי רוגעלך עם הקפה

יופי..נהדר..אם כך אין בעייה....

מותר קצת "להתפרע" ומותר "להתעצל" אבל לדעת שזה למספר ימים מוגבל ואחר כך חוזרים לתלם.....מנסיון....לי היה תמיד קשה לחזור לתלם ..דב שעלה לי בקילו שתיים יותר..היו תקופות שבכלל התרעתי ולא שבתי לתלם ועליתי 20 קילו...לא להתייאש אם יש עצירה בירידה...היא תמשיך כל עוד אנו נמשיך....

° זואי °

New member
אני

אחרי הירידה הגדולה הרגשתי שאן לי כבר כוחות. צריך לקחת בחשבון שכמה ששוקלים פחות, ככה יותר קשה לרדת במשקל כי הגוף שורף פחות אנרגיה כדי לקיים את עצמו. וגם כי הגוף נכנס למגננה אחרי כמות גדולה של משקל. אז נחתי שנתים שלוש שבהן שמרתי על הקיים. השנה קצת התפקשש לי השמירה ולכן חזרתי להוריד במשקל וזה לא מאוד קשה והגוף מגיב יחסית טוב.

° זואי °

New member
איך אני יכולה להמליץ?

זה כל כך אינדבידואלי. לי זה התאים. אני גם לא כל כך חושבת שזה היה בכוונה, ככה זה זרם אצלי. תזרמי עם עצמך ותראי מה עושה לך טוב. בכל מקרה מה שכן הייתי ממליצה זה אם את מחליטה לנוח קצת (או הרבה). תשתדלי בכל זאת לשמור על איזו מסגרת שתשמור לך את ההשגים שהגעת אליהם עד עכשיו.

לילית462

New member
כמו שכתבו לך, פשוט להמשיך

הרי מדובר על אורח חיים, אז תמשיכי באורח החיים החדש שלך. הגוף מתרגל לתזונה החדשה, והירידה מאטה, אבל כל עוד את אוכל בריא ובכמות שאת באמת צריכה הגוף יפטר מהעודפים, גם אם זה יקח הרבה זמן. אני בהחלט חושבת שהגיע הזמן להכיר דיאטנית - אני בטוחה שתוכלי לקבל כאן המלצות. וכמובן להמשיך עם ספורט

jesie12

New member
../images/Emo25.gif

החלטתי לתת לעצמי לנוח כמה ימים מהמתח הזה ולהמשיך הלאה

אני בדיוק כמוך

נשארת תקועה למרות שלא שיניתי שום דבר בהרבה. אומרים שצריך לעשות לגוף שינוי כלשהו, לשנות את התפריט קצת, לחדש, לעשות פעילות גופנית שונה אבל לבנתיים גם אצלי החורף לא מאפשר זאת. אולי כדאי לתת לגוף קצת לנוח השאלה היא האם את חושבת שתוכלי בהמשך להמשיך מאיפה שהפסקת או שזה עלול להוביל לאיזשהי פריקת עול.

jesie12

New member
../images/Emo51.gifעל התגובה ליאורי

אולי בגלל הקור(חייבת להאשים משהו
) אני מוצאת את עצמי אוכלת יותר, אולי אם ישתנה מזג האויר אוכל לחזור לתלם, שוב, לחרוג אצלי זה לא אומר לבלוס, כמו שכתבתי, אגנוב לי עוד פרוסת לחם לארוחת בוקר או קפה נוסף אחה"צ מלווה ברוגעלך, פחות מקםידה על הפרדת חלבונים וחלמונים כמו שהרגלתי את עצמי. אני לא עומדת בקור הזה, בעבר הייתי חסינת קור, יכולתי להסתובב בבית עם קצר, ועכשיו שרזיתי , הכל כואב לי מהקור ,אולי הגוף זקוק ליותר על מנת להתחמם?

אני ממליצה על מרקים חסרי קלוריות

זה מחמם , משביע ובריא. וגם תה עם תחליף סוכר הוא כמעט נטול קלוריות.

jesie12

New member
אני לא מוותרת על כפית סוכר בשתיה חמה

הסוכר שלי מאוד נמוך וזו כפית הסוכר היחידה שלי ביום את עיניין המרקים - אני מאמצת בחום

אני מכינה מרק ירוק

אבל אפשר להשתמש בכל מיני דברים: כרוב קולורבי כרובית ברוקולי קישוא עשבי תיבול רבים ומגוונים כרוב ניצנים שעועית ירוקה ובכלל אולי ירקות מאודים במקום מרק- תלוי מה בא לך. לפעמים אני מכינה לי שקשוקה בלי ביצה, אבל גם אם את מוסיפה ביצה זה רק מעט קלוריות למחבת גדולה (אני עד הערב לא אוכלת פחמימות אז יש כאלו שלא יסכימו לשקשוקה בלי לחם) עם 2 עגבניות, בצל, פלפל אדום, פיטריות, רסק עגבניות קטן , מים , תבלינים לפי טעם ושום

jesie12

New member
אני ביום חופש

אז החלטתי לפנק את הילדים בקוסקוס בייתי ומרק ירקות עשיר, אני מניחהיצא לי לאכול ממנו לאורך כל היום
איך אוכלים שקשוקה בלי לחם?

למעלה