לתת מכל ה-

vered 37

New member
לתת מכל ה- ../images/Emo23.gif

ארגון לתת הינו ארגון שעוסק במתן סיוע לאוכלוסיה במצוקה אשר נאלצת לקיים מלחמת השרדות יומיומית. ביום חמישי הקרוב תשודר בערוץ 2 הפקת "לתת באהבה לשנה טובה" עם השתתפות מיטב אומני ישראל. מטרת המשדר המיוחד היא לגייס ארוחות חג מכלל אזרחי ישראל עבור משפחות נזקקות . זוכרת שבשנה שעברה תרמתי ארוחת חג אחת ע"ס 30 שקלים והרגשתי כל כך טוב עם עצמי.רק לחשוב שהנה לעוד ילד או עוד קשיש תהיה ארוחת חג. פונה אליכם אנשים טובים להירתם למבצע הנתינה החשוב הזה ולחשוב שהנה נתתם ושימחתם עוד אדם לקראת השנה החדשה. לתת ביצוע: בועז שרעבי מילים: חמוטל בן זאב לחן: בועז שרעבי לתת את הנשמה ואת הלב לתת, לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת.

יערית

New member
לתת מה-../images/Emo23.gif

מקפיצה כי זה באמת נותן פרופורציות לחיים שמחוץ למסך. תודה ורד על הלינק ותשומת הלב

deena

New member
מזכירה לכם את היוזמה של סופעונה

בשת''פ של פורום מתכונים , למען הקהילה וארגון 'לתת'- אפשר להעביר מוצרים אליי עד מחר בערב. (במשך היום בתל אביב ובערב בראשלצ- נא לפנות אליי במסר לתיאום) להלן ההודעה המקורית של סופי: היי לכולם בכל שנה פורום מתכונים מתגייס לעזור ל-2 בתים אשר מאכלסים ילדים ממשפחות בסיכון, לילדים אלו אין לאן ללכת לא באמצע השנה ובטח לא בחגים. אז כמידי שנה, חברי פורום מתכונים וחברי פורום למען הקהילה מתגייסים עבורם,ועוזרים במה שרק אפשר. לקראת ראש השנה, התחלנו במעין מבצע, על מנת שבערב החג,ילדי הבתים האלו יוכלו להסב לשולחן ממיטב מאכלי החג, כדי שיהיה להם שמח בלב ועליז בבטן, כאחד האדם (עד כמה שאפשר) לכן, אני פונה גם אליהם יפים ויפות שלי, מי שיכול לתרום גם מזמנו ומעשה ידיו יבורך. אני מעתיקה לכאן את נוסח ההודעה שרשמתי בפורום מתכונים,ומי שמוכן/רוצה מוזמן להשתתף במבצע הזה, כמובן שזאת לא חובה, כי אני יודעת שרובנו לא במצב של לתת, וזה בסדר. זה נתון לשיקולכם. מדובר ב: בית גנאור בחיפה ובית אתנחתא בירושלים חשוב לרשום בנושא, לאיזה מהבתים אתם תורמים (כי חלק כאן קרובים יותר לצפון ולחלק זה לא משנה לאן) בענין האיסוף, אני אוציא הודעה בבוא הזמן, בעקרון אחד עוזר לשני, אחד לוקח מהשני ומעביר הלאה, אז לא תהיה בעיה עם זה. אז הנה נוסח ההודעה ארוחת ראש השנה לילדי אתנחתא מאת: סוף עונה ומאיה 15/09/05 | 16:06 אז ראש השנה מתקרב בצעדי ענק, וכמיטב המסורת נכין גם החג הזה ארוחת חג לילדים שנשארים לחגוג במעון ולא עם המשפחות שלהם. במעון מתגוררים כעת 20 נערים ונערות ולקראת החג תמיד מצטרפים עוד ילדים שבעצם חיים ברחוב ורוצים קצת "קירות" בחגים ותחושה של שייכות. ערב ראש השנה חל ב-3/10 יום שני בשבוע. עד יום א´ בלילה אנו מקווים להעביר אליהם את המטעמים שתכינו , מה נדרש? כמובן דבש תפוחי עץ מנה ראשונה-דגים סלטים מנה עיקרית- עוף, בשר תוספות אורז וכו´ קינוחים עוגות שמרים לא לשכוח שיש 3 ימים בחג הזה אז האוכל צריך להספיק. שתיה קלה מתוקה (רצוי קולה שכן זה מה שהם אוהבים וזה מאוד לא בתקציב המקום) חטיפים לילדים אני ו mayav מרכזות את הנושא. אז בבקשה, מי מוכן לקחת חלק ממצוה זאת! מודה לכם על שיתוף הפעולה

למעלה