you are a layerלתת מילת כבוד...
ביני לבין הגרוש יש הסכם בע"פ שאם הוא יתן לי את הגט אני אוריד לו במזונות . הגט ניתן , ההפחתה במזונות התקימה. כיום שנתיים אחרי אני רוצה לעלות את זה בחזרה לסכום המקורי הרשום בפסק דין. יש איזו בעיה בחוק לעשות את זה?
עדיף שלא תגיב!!!you are a layer
סחטת את הגט עכשיו את רוצה גם לסחוט עוד כסף? את אישה חסרת כבוד מסכנים הילדים שלך גם הסכם בע"פ זהו הסכם
תשובהלתת מילת כבוד...
ביני לבין הגרוש יש הסכם בע"פ שאם הוא יתן לי את הגט אני אוריד לו במזונות . הגט ניתן , ההפחתה במזונות התקימה. כיום שנתיים אחרי אני רוצה לעלות את זה בחזרה לסכום המקורי הרשום בפסק דין. יש איזו בעיה בחוק לעשות את זה?
תשובהלתת מילת כבוד...
זוהי בעייה מוסרית ולא בעייה חוקיתתשובה
אם "הסכם" ההפחתה לא אושר ע"י בימ"ש או ביה"ד את יכולה לא רק לאוכפו מכן ולהבא אלא גם על העבר - דרך לשכת הוצל"פ. אשר להתכחשותך ל"הסכם" הפחתה זה, זוהי שאלה מוסרית בינך לבין עצמך. מבחינה משפטית, צריך לקרות ארוע חריג ביותר על מנת שלהסכם בעל פה המפחית מזונות תהיה משמעות משפטית כלשהיא.
כי הרי תביעה להגדלת מזונותזוהי בעייה מוסרית ולא בעייה חוקית
זה לא מדוייקכי הרי תביעה להגדלת מזונות
מוגשת בשם הילדים ועפ"י צרכיהם. הסכם בע"פ בינך לגרוש לא "מחייב" את הקטינים.
איסטרא בלגינא קיש קיש קריאזה לא מדוייק
תוך אישור ההסכם בימ"ש אמור לוודא כי הקטינים אינם מופקרים. גם בביה"ד ההורים יכולים לבקש להסמיכם לחתום גם בשם הילדים. המשמעות בשני המקרים היא כי הסכם יכול לחייב מאד את הקטינים.
האמנם?איסטרא בלגינא קיש קיש קריא
כבר נפסק פעמים רבות שקטינים אינם צד להסכם גם אם הוא מאושר בבי"ד רבני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.