לתת לקסם להשתלט

rainbow too

New member
לתת לקסם להשתלט

"מה שעלינו לעשות כדי להרשות לקסם להשתלט עלינו זה לסלק ממוחנו ספקות, אחרי שהספקות סולקו כל דבר אפשרי." ד.ח/ק.ק מתוך "גלגל הזמן" 270. איך מסלקים את הספקות? "כל היכולות, האפשרויות וההישגים של השמניזם, מהפשוט ביותר ועד למדהים מכולם, מצויים בגוף האנושי עצמו." ד.ח/ק.ח מתוך "גלגל הזמן" 195 מהם ההישגים הפשוטים והמדהימים של השמניזם? אחד הציטוטים האהובים עליי ביותר: "לוחם פועל כאילו הוא יודע מה הוא עושה, כאשר למעשה אין הוא יודע דבר." ד.ח/ק.ק מתוך "גלגל הזמן" 103 צאו מהשבלונה.

L i z a r d

New member
תודה, נקודות חשובות

בציטוט השני ד.ח. מזכיר את הגוף האנושי, להבנתי, הכוונה היא לא רק לגוף הביולוגי אלא לכל המהות של האדם על כל רבדיו, כמו הגוף האנרגטי שלו וכל מנגנוניו התודעתיים. ככה יותר קל להבין את הכוונה
ובקשר לחתימה שלך: לא הבנתי בדיוק את מה שכתבת, אולי בגלל החוסר בפיסוק, ואשמח אם תסביר.

rainbow too

New member
אתה מכיר את השיר של הביטלס

WHITHIN YOU WITHOUT YOU? בכל מקרה אלו המילים של השיר: We were talking - about the space between us all And the people - who hide themselves behind a wall of illusion Never glimpse the truth - then it`s far too late - when they pass away. We were talking - about the love we all could share- when we find it To try our best to hold it there - with our love With our love - we could save the world - if they only knew. Try to realise it`s all within yourself no-one else can make you change. And to see you`re realy only very small, and life flows on within you and without you. We were talking- about the love that`s gone so cold and the people, Who gain the world and lose their soul - ?they don`t know - they can`t see- are you one of them When you`ve seen beyond yourself - then you may find, peace of mind, is waiting there- And the time will come When you see we`re all one, and life flows on within you and whithout you. George Harrison החתימה נכתבה מתוך הבנה שזו יכולה להיות ההודעה האחרונה כי מי יודע מה יוליד לו המחר, וזה לא צריך להיות אכפת לאף אחד, כי זה באמת לא משנה אם אני אכתוב פה או לא. החיים ממשיכים איתי ובלעדיי. החתימה לא מחייבת לגבי הכוונה שלי, היא יכולה להיות לגביי כל דבר כי הכל זמני(כולל החתימה(במידה ואני אהייה בעולם הזה))

L i z a r d

New member
מה שמזכיר לי

עיינתי בסוף הספר של דופאק צ´ופרה - "7 חוקים רוחניים להצלחה", ובתודות מופיע בין השאר ג´ורג´ האריסון. מעניין.

Queen Of Rain

New member
מה שמזכיר לי..

אני שמעתי שלשום דיסק של טופאק שיקור , ALL EYES ON ME גם טוב..

deep ocean

New member
זה אכן ראפ ../images/Emo13.gif

טופאק שיקור...2PAC...יש לו כמה שירים במחשב שלי שאני אוהבת לשמוע: changes, How Do You Want It, Life Goes On, Me against The World. בעיקר בגלל המוזיקה עצמה, ולאו בגלל המילים.

למעלה