לתת לעצמך רשות!

לתת לעצמך רשות!

לכולנו יש תכנותים ופחדים, הגדרות של מה מותר ומה אסור, ואיפה ישפטו אותנו ואיפה לא, ואיפה הנסיבות לא מתאימות או שמישהו אוסר עלינו.. ובסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר בהחלטה שלנו לתת לעצמנו רשות. איפה המקומות בחיים שלכם שאתם פשוט לא נותנים לעצמכם רשות ללחוץ על הגז?

rama69

New member
נגעת בנקודה רגישה

אצלי בכל אופן, יש לי 3 ילדים מקסימים, ויש לי מן תחושת אחריות שקודם כל הם ואח"כ אני, ולכן זה כך, כי כאשר אני רוצה לנסוע, ללמוד, או לפעמים מוזמנת להרצות, קודם כל אני בודקת מה מקום הילדים בעניין זה ורק אח"כ מחליטה מה דרכי. וסתם לקוריוז, איך ביתי הקטנה חשה את זה אצלי, אני נוהגת לקבל בערב אדם אחד בלבד לעיתים שניים שאחד מהם זה ייעוץ בטלפון. השבוע תודה לאל היה די עמוס, וביום שלישי משעה 16.00 עד 2100 הייתי עסוקה, ביתי אמרה שהיא לא מבינה איך אני מקבלת כך וכך אנשים ובכלל לא הייתי איתם, ילדים מרגישים חולשה של מבוגרים. ואצלי זו חולשה גדולה מאוד. בברכת אור המודעות אתי

הבת שלך..

בסך הכל נותנת לך מראה למחשבות שלך. זאת את שהראית לה ולימדת אותה כמה "אמא" היא צריכה לקבל, וזאת את שחושבת שאת לא רואה אותה מספיק, ושקודם היא ואח"כ את. היא בסך הכל מעתיקה ממך את המחשבות האלה ושמה אותן על השולחן. וסביר להניח שהיא תיהיה גדולה היא תחקה את אותו הדבר ותשים גם את עצמה במקום השני. זה אחלה שאת יכולה לראות את זה כל כך בברור, ואולי תשקלי לשים את עצמך במקום הראשון, ואז הילדים יעתיקו גם את זה ממך. ואולי שתרגישי במקום הראשון אז האהבה שלך לילדים תתבטא בצורה אחרת ויותר אוטנתית מאשר המחשבה "מה נכון לעשות".

rama69

New member
עד המשפט ..."אהבה לילדים

תתבטא בצורה אחרת הבנתי וראיתי כמוך אבל אשמח להסבר למשפט האחרון מכיוון שאני חשה אהבה מאוד אוטנתית כלפי ילדי. תודה, אתי

איל באש

New member
המקומות בהם אני לא מאפשר../images/Emo13.gif

לעצמי להשתחרר ולזרום כבר אינם משחקים תפקיד בחיים שלי היום. כן בעבר היתי בהחלט עצור ומבוהל, חוסם ומעכב את עצמי, בכל מה שנגע לגוף שלי ולתנועתיות שלו, לאני מאמין שלי, ולומר אותו, לרגשות שלי , ולהרגיש אותם, למחשבות שלי, ולהביט בהן, ועוד ועוד... למדתי במשך הזמן שככה בחוויה שלי אני מפספס את העיקר, שככה אני לא מאפשר לעצמי וחבל, שככה אינני רוצה לחיות ולהיות, ואפשר לשנות את זה. אז אני מעיז כל יום עוד ועוד, ונותן לזרימה להיות בי עוד ועוד, וזה נפלא , משחרר, מחבר, וטבעי כל כך.

למעלה