לתת ולקבל.

ImIzik

New member
לתת ולקבל.

אני יודע, שאני ניכונתי בתכונה מאוד קשה. קל לי מאוד לקבל, קשה לי מאוד לתת. זה לא, שאני סוציו, ואגואיסט, וחושב על עצמי וזה לא שאני לא רוצה. כשמגיע הזמן, אני נותן, אבל מה, באיחור משהו, ומאבד את הטעם הטוב. האיזון, שדיברתי עליו מקודם, זה לתת ולקבל בצורה שווה, איך עושים את זה?

חוק שימור האנרגיה...

בכלל לא סוציו או אגואיסט... ובלי לשאול לרשותך..., אומר את מה שאומר, דרך המשקפיים שלי. בגשמי - אי אפשר לתת משהו שאין... רק משהו שיש... נדמה לי שזה גם נכון גם בתחום ה``לא - גשמי``... קשה לי לתת אהבה כשחסר לי... קשה לי לתת תשומת לב לזולת כשאין לי תשומת לב לעצמי... וכן הלאה.. אז מה המסקנה? ..לטפל קודם בעצמי... להגיע לאיזון... אוף, זה קשה.

קבלה ;-p

ImIzik היי! ידידי היקר אי אפשר לתת בלי לקבל. איפה האיזון? אם נניח שאנחנו כלי לדוגמה צינור בצול מסוים. אנו רוצים להיות באיזון כלומר שהצינור יהיה חלול נקי וכדי שהוא יוכל להעביר את מה שאנחנו רוצים לתת ומה שאנחנו רוצים לקבל.לקבל ולתת בצורה שווה זה דבר מאד קל. פשוט צריך לרצות לעשות את זה.אם נרצה מאד להיות כלי נקי נוכל בקלות לתת ולקחת רגשות באיזון. למילה קבלה יש אין סוף פרושים. הפרוש שלי הוא: לקבל את הרגשות שלי. ובכך לקבל את עצמי ומי שאני. אז שיהיה לך רק טוב. מאחלת: מיכל.

למעלה