לתת\בועז שרעבי

לתת\בועז שרעבי

לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לגלות סודות בסתר להתיר את סבך הקשר כשהלב בך נצבט מכל חיוך מכל מבט. אתה נזהר אתה יודע וחוץ ממך איש לא שומע פוסע בין הדקויות וממלא שעות פנויות. לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. אתה לומד עם השנים לבנות ביחד בניינים לחיות עם כל השינויים לרקום איתה סיפור חיים ולעבור ימים קשים במצוקות וריגושים תמיד לדעת לוותר ואת הטעם לשמר. לתת את הנשמה ואת הלב לתת לתת כשאתה אוהב ואיך מוצאים את ההבדל שבין לקחת ולקבל עוד תלמד לתת לתת. לראות בתוך הנפילה שיש מקום למחילה תמיד אפשר שוב להתחיל כמו יום חדש כמו כרגיל לתת.

טאקילה~*

New member
לתת..

לתת את הנשמה כשהדמות נשקפת לתת השמש מלטפת מתעמקת כמו נבלעת ונמחקת ועוד לתת כשהנפש שותקת לגעת לפרקים לתת דברים פשוטים ירח וכוכבים רגעים לאוהבים.. רק לתת...

או שכן או שלא....

את חשבת שניצלת שהעסק נגמר ששילמת על הכל וביוקר ועכשיו הוא חוזר שואל מה נשמע ואת שוב מרגישה כמו תינוקת את אוהבת אותו את שלו לתמיד אבל הוא מי יודע של מי הוא תחייכי שיגיד לך את מה שיגיד שילך הדמעות כבר יגיעו הוא אומר שהכל אפשרי הוא מבטיח את מה שצריך לשנות לתקן רק תגידי לו כן והוא שוב יכבה את האור שוב יברח וישכח לחזור ובוקר אחד תקומי פתאום עייפה מדמעות ומסליחה הוא ישמע את כל מה ששתקת עד היום כשתאמרי לו לא אוהבת אותך הוא יגיד שאת לא מבינה יבקש הזדמנות אחרונה אם תרצי יתחנן רק תגידי לו כן ישבע שתמיד הוא יאהב שאת לא יכולה בלעדיו הוא אומר שהכל אפשרי הוא מבטיח את מה שצריך לשנות לתקן רק תגידי לו כן והוא שוב יכבה את האור שוב יברח וישכח לחזור תשמעי בקולו שוב שבכי בגללו או שכן או שלא או שכן או שלא או שכן או שלא מילים: עירית לינור לחן: רמי קלנשטיין מבצעת: ריטה

ים של חלומות / לאה שבת

משנה שעברה לשנה חדשה כלום לא השתנה יש לי הכל, ואין לי כלום משנה שעברה לשנה חדשה מה בי השתנה, מה השתנה בי וכמה שארצה, אני רוצה, וכמה שאבכה, אני בוכה נתת לי יד לא, את הלב לא, את השמחה לא, הכאב וכמה שארצה, אני רוצה, וכמה שאבכה, אני בוכה נתת לי שם לא, זיכרון לא, את ההמשך לא, הכאב מגורים זמניים כל הזמן שוטטות שלא אעשה איזו שטות שלא אלך בדרך לאיבוד אנשים חדשים אכזבות ותקוות וים של חלומות וים של גלים וסערות וכמה שארצה, אני רוצה, וכמה שאבכה, אני בוכה נתת לי יד לא, את הלב לא, את השמחה לא, הכאב וכמה שארצה, אני רוצה, וכמה שאבכה, אני בוכה נתת לי שם לא, זיכרון לא, את ההמשך לא, הכאב וכמה שארצה, אני רוצה, וכמה שאבכה, אני בוכה נתת לי יד לא, את הלב לא, את השמחה לא, הכאב וכמה שארצה, אני רוצה, וכמה שאבכה, אני בוכה נתת לי שם לא, זיכרון לא, את ההמשך לא, הכאב וכמה שארצה, אני רוצה, וכמה שאבכה, אני בוכה נתת לי יד, לא את הלב, לא את השמחה לא, הכאב

עד התהום / דנה ברגר

ועכשיו שאין שמיים רק עננים של חוסר ודאות ונדמה שאין סיבה לחיות אם אין סיבה למות לפעמים אני חושבת להגיד לך את האמת לפעמים זה כמו הסוף נרדם לרגע באמת עד התהום עד הקצה עד שניפול ונתרצה עד שזה נגמר עד שזה עבר עד התהום עד הקצה עד שניפול ונתרצה עד שזה נגמר אני כאן ואתה שם אם אתה הולך ממני אתה נשאר לבד ועכשיו שאין שמיים רק רסיסים של חוסר הבנות ונדמה שאי אפשר לראות ולא נשאר מקום לטעות לפעמים אני חושבת להגיד לך את האמת לפעמים זה כמו הסוף נרדם לרגע באמת עד התהום עד הקצה.... אם אתה הולך ממני אתה נשאר לבד

נגעה בשמיים / משינה

היא יפה היא ילדה היא הקסם הנודע מפילה כל דבר שום דבר לא נשבר מערבבת את גופה במדבר של התקופה הנה הנה בא האיש היא תקח ואז תרגיש נגעה בשמים לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים כשקפצה מגובה מגדל המים בתוכה מתגלגלים החיים האבודים היא בוכה והדמעות הן נופלות ונשברות נגעה בשמים לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים כשקפצה מגובה מגדל המים היא יפה היא ילדה מפילה כל דבר מערבבת את גופה הנה הנה בא האיש היא קח ואז תרגיש לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים כשקפצה מגובה מגדל המים

מילים יפות ללא כיסוי / גזוז

שוב המדחום עולה אני לא אשתנה אותו ישן תופס אותי כל פעם הוא התקשר אליי דיבר אליי מילים יפות ללא כיסוי אמרו לי להיזהר אף פעם לא למהר אך כל מפגש נרגש נפלתי מחדש שמעתי בחיי יותר מידיי מילים יפות ללא כיסוי ´מה אם הוא בחור הגון?´ זה מכפיל את הסיכון ´ומה אם יש לו כסף רב?´ לא רוצה עובר ושב שמעתי דיבורים של כל מיני גברים לכל אחד סיפור עם תשע בחיבור הפעם אמרתי די זה לא כדאי מילים יפות ללא כיסוי ´מה עם הוא רומנטי-כאן?´ שיהיה רומנטי-שם ´ומה אם יש לו לב זהב?´ + שיגור אצל הוריו שוב המדחום עולה אני לא אשתנה אותו ישן תופס אותי כל פעם הוא התקשר אליי דיבר אליי מלים יפות ללא כיסוי והבטחות ללא גיבוי הסוף תמיד חסר סיכוי

בלדה לנאיבית

אמרת שהכל יסתדר לך בסדר, כמו בספרים שקראת בבית ספר, כולם לך אמרו אתם זוג משמיים, אבל השמיים ריקים ובינתיים. ארבע בבוקר השחר מפציע, חושבת אולי הוא בכל זאת יגיע, שמה קומקום, מציתה עוד סיגריה, ברדיו שירים שסוגרים את הלילה. יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך. חולמת ליד התנור ורוקמת: צלבים וקוים לחולצה של הילד, הגבר שלך, מי יודע היכן הוא? שותה ובורח כמו אליהו. בבוקר תצאי בחלוק לנער את הברוש המשיר טיפת לילה זוהרת, מרחוק אז תראי איש שיכור רץ אליך ושוב לקראתו תפרשי זרועותייך. יום בא ויום הולך ואת נשארת נאיבית שכמותך. בלדה לנאיבית מילים: יהונתן גפן לחן: יצחק קלפטר ביצוע: יעל לוי

בים הגדול

מסתובב בעיר ריקה אך השקט מצליח לברוח מחשבות כמו צעקה בראשי למילים יש כוח. תסתכל על השמיים אתה טיפה קטנה של מים בים הגדול מן הסתם זה יותר פשוט ורק אצלי זה כמו סוף העולם היה מה שהיה יהיה כבר אמר מישהו חכם תסתכל על השמיים אתה טיפה קטנה של מים בים הגדול יש סודות שמסתתרים בתוך המים יש סודות שמתגלים מעליהם ואנחנו מנסים כך בינהם אל תלכי, אל תלכי המילים בתוכי שוקעות בים הגדול. בים הגדול מילים ולחן: דוד דאור

כולם רוצים חבר / איפה הילד

איש חכם אמר שאהבה זה כמו לרצוח את הנשמה התאומה היקרה- שאתה הכי אוהב, את התליינית שלי אני תליין שלך ואת יפה שאת סוגרת אזיקים, אז תעשי את זה כואב, הקלישאה נכונה אי אפשר בלעדיה אי אפשר איתה, ואיש חכם אחר אמר ושר על זה שכל משת´ה צריך זאת אהבה ואהבה, זה כל מה שאתה צריך, למה אני מרגיש כל כך אומלל אולי זה רק בגלל שאני יודע, אין סיכוי שהרומן ביננו ילדתי ימשיך, הקלישאה נכונה אי אפשר בלעדיה אי אפשר איתה, כולם רוצים חבר רוצים אהבה, שמישהו יקשיב לנו בטרם נלך, לפני שתסתלקי אלחש בתקווה, האם תקשיבי כשאקרא בשמך, לאיפה נעלמה כל התשוקה לאיפה נעלמו השושנים ואיפה היא הנערה, אותה אהבתי, ילדתי הפכה למשוריין אני הפכתי למטען חשוד ומסוכן נגעו בי והתפוצצתי, הקלישאה נכונה אי אפשר בלעדיה אי אפשר איתה, כולם רוצים חבר רוצים אהבה, שמישהו יקשיב לנו בטרם נלך, לפני שתסתלקי אלחש בתקווה, האם תקשיבי כשאקרא בשמך?

למעלה