לתשומת

מטרניך

New member
אני חושב שאצל חלק מהשמאלנים אפשר

בהחלט לאבחן 'מוסר ישועי' (המטרה מקדשת את האמצעים). יש פה בפורומים אינספור דוגמאות לשמאלנים שמשקרים בלי בושה וממשיכים לשקר גם אם מחזיקים להם את שקריהם מול הפרצוף. אני יכול לתת לך הרבה שמות ודוגמאות. מה דעתך על מה שקורה לרמת הדיון? הרי אין טעם לדיון אם הוא מהווה מלחמת אזרחים באמצעים אחרים. גם הדברים שסיפרתם פה על החסימה שלי הם שקרים. אדרבא, תוכיחו שדבריכם אמת. אבל מזה כולכם מתחמקים. לגבי 'שפיטת פורום נוער מרצ': המשפט הזה נערך, בין אם אתם אוהבים את זה או לא, דווקא לא ביוזמתי, בשלושה פורומים. אתם משתתפים בדיון הזה אבל מסרבים להביא ראיות. זאת זכותך/כם. אבל אל תתפלאו אם אתם לא מצליחים לשכנע. העדויות שלכם בתור בעלי עניין משוחדות לגמרי וחסרות ערך. כדי שתוכלו לשכנע מישהו אתם צריכים להביא ראיות מוצקות, כי כדי לסתום את הפה של מישהו צריך סיבות רציניות. קרא את ההודעה שמנהל הפורום שלך שלח לי: זה כל מה שהוא הצליח לגרד ב'ביטויים מעליבים'. אתה לא חושב שזה בדיחה? 'נסיך הביצה'? 'פרימדונה'? אלה ה'עלבונות' שבגללם חוסמים משתתף? מספיק שתעבור על 'שרשור גנדי' ותיראה כמה עלבונות ממש הוטחו בי ע"י הלהקה-בעלת-מנטאליות-העדר. תיראה באיזו עוינות התקבלתי בפורום שלך מהרגע הראשון. כנגד כל אצבע שאתם מפנים אלי פונות ארבע אצבעות אליכם. אתם רוצים דמוקרטיה לפי הזמנה. אבל דמוקרטיה זה לקבל את השונה כפי שהוא, לא כפי שאתה רוצה אותו. גם לאחמד טיבי ולעיסאם מחול יש חופש דיבור במדינה למרות הדברים המרגיזים בתוכנם ובצורתם שהם משמיעים. וגם למוחמד בכרי יש, לדעת בג"ץ, זכות להציג את סירטו למרות שקריו הגלויים והפגיעה המוכחת בנופלים ושמשפחותיהם. חופש הביטוי הוא ערך כזה חשוב ומקודש שאין מוותרים עליו אלא אם כן יש סכנה לחיים ממש. אתם וויתרתם בפורום שלכם על חופש הביטוי בזיל הזול, כמעט בחינם, והוכחתם כמה מעט הוא שווה בעיניכם. שללתם אותו ממישהו שבסך הכל הרגיז אתכם, לא יותר. שלפעמים ליגלג עליכם כשלדעתו הגיע לכם. אם מדינת ישראל היתה נוהגת כמוכם היו שוללים מזמן את חופש הדיבור שלכם. למה אתה חושב שמותר לכם לכנות את שרון 'דון קורליאון' ולי אסור לכנות אתכם 'נסיכי הביצה' או 'פרימדונות'? למה לשריד היה מותר לכנות את ממשלת שרון-פואד 'ממשלת דמים'? ואתם עוד לא מתביישים להסתתר מאחורי עלה התאנה צחי שהוא היוצא מן הכלל המלמד על הכלל. לגבי 'הטון האבהי' שלי כלפיך: אביבי ענה לחברך לא לעשות ממשהו חיובי שבא מהלב משהו שלילי ונפסד. כשתהיה בגילי ויצא לך לנהל וויכוחים מהסוג הזה עם נערים/ות שיכולים להיות ילדים שלך אולי תבין דברים שאינך מבין או אינך מסוגל להבין היום. אולי תבין את המשפט התלמודי 'דרך ארץ קדמה לתורה'. אין שוב דבר 'מתקדם' בכך כשנער בן 14 עומד מול מישהו שמבוגר ממנו פי שלושה ומדבר אליו כפרחח אל פרחח. כנ"ל כשהוא מנסה ללמד את המבוגר על ארוע שהוא חווה אותו בעצמו כשהנער היה עוד ילד קטן וזה עוד בהתנשאות מגוחכת. יש גבול לכל תעלול, ואם תחזור ל'שרשור גנדי' תיראה ותבין על מה אני מדבר. נידמה לכם שהמצאתם את הגלגל, ולא היא.

מטרניך

New member
אינך צריך לענות להודעותי - הן לא

מיועדות אליך. אין לי דיון איתך. די משעשע איך אתה חושף את עצמך כשקרן מועד וחסר מעצורים, ועוד בגילך. צריך רק לדאוג שטיפוסים כמוך לא יעלו למעלה כי אז הם מהווים סכנה לחברה.

MoonShield

New member
תגובה

"אני חושב שאצל חלק מהשמאלנים אפשר בהחלט לאבחן 'מוסר ישועי' (המטרה מקדשת את האמצעים). יש פה בפורומים אינספור דוגמאות לשמאלנים שמשקרים בלי בושה וממשיכים לשקר גם אם מחזיקים להם את שקריהם מול הפרצוף." זה לא רק אתה חושב, אבל לא דיברת על חלק מהשמאלנים. 'השמאלנים משקרים בלי בושה' זו הכללה בין השאר גם עליי. זה בדיוק כמו להגיד 'הימניים לא מבינים מהחיים שלהם' או 'היהודים הם גנבים'. "מה דעתך על מה שקורה לרמת הדיון? הרי אין טעם לדיון אם הוא מהווה מלחמת אזרחים באמצעים אחרים." לא הבנתי למה התכוונת... אנא הסבר "גם הדברים שסיפרתם פה על החסימה שלי הם שקרים. אדרבא, תוכיחו שדבריכם אמת." בתגובה שקיבלת ממנהל הפורום נאמר לך איזה מילים נראו בעיניו כמעליבות ועל מה בדיוק הוא חסם אותך. אני לא יודע מה אתה רוצה שנביא לפה אם אתה הבאת בעצמך את אותן דוגמאות. אתה רוצה עוד דוגמאות? פתחת אינסוף שרשורים על נושאים לא קשורים לפורום כמו "מה דעתכם על תגובתו של המתשמש ישגבול על..." "מאמר מאת... " (כאשר יש כבר שרשור מאמרים המיועד לכך) "הנה הודעה שכתבתי בפורום..." פתיחת שרשורים רבים ומייגעים על נושאים שנידונו כבר מפירה את הסדר של הפורום וגורמת לו להיראות כמו פורום אקטואליה. (פורום נוער מרצ זה פורום פנימי של התנועה ולא מיועד לויכוחים בין הימין לשמאל. עם זאת - מאפשרים לנהל את אותם דיונים בתנאי שהם נעשים ברמה נאותה) ואלה רק הדוגמאות שאני זוכר. אתה רוצה קישורים? "לגבי 'שפיטת פורום נוער מרצ': המשפט הזה נערך, בין אם אתם אוהבים את זה או לא, דווקא לא ביוזמתי, בשלושה פורומים" 'אביבי ימני' לא יזם משפט. הוא הכפיש את שם הפורום בכל הפורומים הפוליטיים. מי שצריך להחליט אם החסימה שלך הייתה מוצדקת זה הנהלת תפוז - בשביל זה יש פורום משוב. שאלתי אותו יותר מפעם אחת אם הוא בכלל קרא את השרשורים המדוברים לפני שהוא קבע שנחסמת על רקע דעותיך. הוא לא ענה. אני משער שזה אומר שהוא לא קרא. "אתם משתתפים בדיון הזה אבל מסרבים להביא ראיות." אתה הבאת חלק מהראיות בעצמך, חלק הבאתי לך בהודעה הזאת. אני עדיין לא חושב שצריך לנהל את הדיון הזה פה. "כדי שתוכלו לשכנע מישהו אתם צריכים להביא ראיות מוצקות, כי כדי לסתום את הפה של מישהו צריך סיבות רציניות." את מי אני צריך לשכנע בדיוק? גם לטענה שלך לא הבאת שום ראיות. החלטת שזה בגלל הדעות שלך והפצת את זה בשלושה פורומים - בלי ביסוס, בלי הוכחות, בלי כלום. הסיבות שניתנו לך נראות למנהל כסיבות רציניות. כמו שאמרו לך זה גם עובר להנהלת תפוז ושם מחליטים אם זה מוצדק או לא. בכל מקרה - פה זה לא ייעשה. "מספיק שתעבור על 'שרשור גנדי' ותיראה כמה עלבונות ממש הוטחו בי ע"י הלהקה-בעלת-מנטאליות-העדר" בשרשור גנדי הוטחו עלבונות גם לכיוון שלך וגם ממך אליהם. עד כמה שזכור לי כולם הוזהרו. "תיראה באיזו עוינות התקבלתי בפורום שלך מהרגע הראשון." לא נראה לי שהיה לאנשים משהו אישי נגדך כשהצטרפת. "כנגד כל אצבע שאתם מפנים אלי פונות ארבע אצבעות אליכם. אתם רוצים דמוקרטיה לפי הזמנה" שכחת 'שמאלנים מניאקים עוכרי ישראל'. נו בחייך... זה לא רציני. "אבל דמוקרטיה זה לקבל את השונה כפי שהוא, לא כפי שאתה רוצה אותו. גם לאחמד טיבי ולעיסאם מחול יש חופש דיבור במדינה למרות הדברים המרגיזים בתוכנם ובצורתם שהם משמיעים. וגם למוחמד בכרי יש, לדעת בג"ץ, זכות להציג את סירטו למרות שקריו הגלויים והפגיעה המוכחת בנופלים ושמשפחותיהם. חופש הביטוי הוא ערך כזה חשוב ומקודש שאין מוותרים עליו אלא אם כן יש סכנה לחיים ממש." רגע רגע, כל פעם שמרחיקים ח"כ מהמליאה אז יש סכנת חיים? וזה עוד הכנסת, לא פורום נוער מרצ. לא סתמו לך את הפה, הרחיקו אותך ממקום שהורדת את רמת הדיון בו. "אתם וויתרתם בפורום שלכם על חופש הביטוי בזיל הזול, כמעט בחינם, והוכחתם כמה מעט הוא שווה בעיניכם" איך אתה מסביר את זה שאף ימני שנכנס לפורום נוער מרצ לא נחסם חוץ ממך? אף אחד לא ויתר על חופש הביטוי. "שללתם אותו ממישהו שבסך הכל הרגיז אתכם, לא יותר. שלפעמים ליגלג עליכם כשלדעתו הגיע לכם" אם באת לפורום בשביל ללגלג, אז חסימתך מוצדקת. "אם מדינת ישראל היתה נוהגת כמוכם היו שוללים מזמן את חופש הדיבור שלכם" תרשה לי לענות באותה רמה - דווקא לא. "למה אתה חושב שמותר לכם לכנות את שרון 'דון קורליאון' ולי אסור לכנות אתכם 'נסיכי הביצה' או 'פרימדונות'" מותר לך לכנות אותנו איך שבא לך, יש מקומות שמיועדים לכך ויש מקומות שלא. אתה הוזהרת ובחרת להמשיך באותה דרך, למה? "למה לשריד היה מותר לכנות את ממשלת שרון-פואד 'ממשלת דמים'?" יש מקומות שאמירה כזאת של שריד לא הייתה מתקבלת. "ואתם עוד לא מתביישים להסתתר מאחורי עלה התאנה צחי שהוא היוצא מן הכלל המלמד על הכלל" היוצא מן הכלל המלמד על הכלל? תפרט בבקשה. "לגבי 'הטון האבהי' שלי כלפיך: אביבי ענה לחברך לא לעשות ממשהו חיובי שבא מהלב משהו שלילי ונפסד" לא הפכתי אותו למשהו שלילי, אמרתי שהוא לא רלוונטי לדיון. אני מודה לך על הכוונה החיובית (אם כי חשתי בהתנשאות כלשהי), אבל בבקשה דבר לעניין (להגיד אתה כזה וכזה זה לא לעניין בכל מקרה, מה גם שאתה אומר במקום זה "אתם כאלה וכאלה") " כשתהיה בגילי ויצא לך לנהל וויכוחים מהסוג הזה עם נערים/ות שיכולים להיות ילדים שלך אולי תבין דברים שאינך מבין או אינך מסוגל להבין היום" טוב... אני מחכה. בינתיים אני לא מבין ולא מסוגל להבין לכן אמשיך לדרוש ממך יחס שווה. "אולי תבין את המשפט התלמודי 'דרך ארץ קדמה לתורה'" איך זה קשור? האם לא הקפדתי על תרבות דיון עד כה? "אין שוב דבר 'מתקדם' בכך כשנער בן 14 עומד מול מישהו שמבוגר ממנו פי שלושה ומדבר אליו כפרחח אל פרחח" 1. מה זו אשמתי שנער בן 14 דיבר אליך כ'פרחח אל פרחח'? 2. האם אמרתי שזה מתקדם? "כנ"ל כשהוא מנסה ללמד את המבוגר על ארוע שהוא חווה אותו בעצמו כשהנער היה עוד ילד קטן וזה עוד בהתנשאות מגוחכת" אותה תגובה כמו מקודם. " יש גבול לכל תעלול, ואם תחזור ל'שרשור גנדי' תיראה ותבין על מה אני מדבר." גם אתה לא בדיוק התנהגת כמו מלאך אז. הזהירו אותך כמו שהזהירו את האחרים שדרך הביטוי הזאת לא מקובלת. " נידמה לכם שהמצאתם את הגלגל, ולא היא. " מי זאת היא?

מטרניך

New member
בוא נתחיל ב'האשמה' שאתה מעלה:

>>פתחת אינסוף שרשורים על נושאים לא קשורים לפורום כמו "מה דעתכם על תגובתו של המתשמש ישגבול על..."<< הינה השרשור על הנושא ש'לא קשור לפורום'. לכל המשתתפים: נא לשים לב ל'תרבות הדיון' המקובלת בפורום 'נוער מרצ' המיוצגת ע"י המשתתף ANCIENT MARINER,אחד המסיתים הראשיים והחצופים שם. >>>>>>> • לזכר שני המאבטחים ששמרו עלו מטרניך ו 00:42 | 23/11 גדר ההפרדה הנבנית ליד ירושלים ונרצחו בידי טרוריסטים רוצחים של ערפאת. + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • לא פיגוע ולא טרורו yeshgvul < ההודעה הנוכחית ו 02:32 | 23/11 - ההרוגים, שמן הסתם לא היו אנשים רעים בחייהם הפרטיים, הם חמושים ישראלים שעסקו באכיפת הכיבוש בצורתה האכזרית ביותר. בחמור מחיילים, הם עסקו בזה כאזרחים מרצונם החופשי. - לפלסטינים אסורה כל פעילות חמושה. אבל לנו מותר להוציא נהלים שמתירים ירי בכל פלסטיני חמוש, אפילו שוטר בתפקיד . לנו גם מותר לירות בכל מי שנצפה עם משקפת מול התנחלות. אני אפילו מרשה לעצמי לתהות אם אמיר תיבון ידחה פקודות כאלה על הסף. - החומה שנבנית באבו דיס ובמקומות אחרים הורסת את חייהם של המוני בני אדם - מי שמציג כל פעילות חמושה של פלסטינים כרצח ומצדיק כל פעילות חמושה של ישראלים "רשמיים" הוא דמגוג וגרוע מכך, מוזיל חיים גוזר גזרה שווה בין השניים האלה ובין מי שישבו במסעדת מקסים. אם אנחנו לא מבדילים , למה שאחרים יבדילו. שאלה לכל המשתתפים: מה דעתכם עלו מטרניך ו 02:52 | 23/11 הודעתו של ישגבול המגינה על רצח המאבטחים בגדר ההפרדה? האם לדעתכם יכול אדם כזה להמשיך ולהשתתף בפורום? + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • אתה או שקרן או שקיבלת ציון נמוך...ו The Ancient Mariner ו 03:25 | 23/11 בהבנת הנקרא. כי ישגבול, שאינני אוהב את נוכחתו כאן כפי שאינני אוהב את נוכחותך כאן (שום דבר אישי, פשוט תראו מה עשיתם לפורום...) לא הצדיק שום דבר, רק אמר שזה לא נכלל מבחינתו תחת ההגדרה "טרור". מעבר לכך לא ראיתי שום שיפוטיות לכאן או לכאן בהודעה שלו. טעות נפוצה אגב יש לך ידידי- אם אני אומר: "לשחורים וללבנים מגיע יחס זהה", גזען יבין את המשפט הזה כהצדקה לפגיעה בלבנים, ומי שאיננו גזען יבין את המשפט כדרישה להפסיק לפגוע בשחורים. ישגבול אמר "פגיעה בחיילים חמושים אינה טרור", מי שסבור שרק אלימות הנכללת תחת ההגדרה טרור היא בלתי נסבלת רואה זאת כהצדקה, ומי שסבור כי ישנם סוגים שונים של אלימות שהם בלתי נסבלים יראה זאת כמשפט נייטרלי לחלוטין. <<<<<<<< הדברים מדברים בעד עצמם, אין מה להוסיף. >>'השמאלנים משקרים בלי בושה'<< זאת כותרת של הודעתי כאן בשרשור שעסק בסתימת הפיות בפורום נוער מרצ. היא מתייחסת לשמאלנים (אלקסקו ודומיו) שפרסמו תגובות מלאות שקרים לפני הודעתי. נא לבדוק. זה לא מתייחס ל*כל* השמאלנים באשר הם (יש ביניהם עוד כמה אנשים הגונים, אך מספרם הולך ופוחת). זה לא חל עליך. גם אם אתה כותב דברים לא נכונים אין לי עד היום סיבה לומר שאתה עושה זאת במזיד. הכוונה במשפט על מלחמת אזרחים הוא שהוויכוחים בין שמאל לימין לא מתנהלים במטרה להגיע להבנה (גם אם לא הסכמה) כלשהי, או אפילו להבהרת עמדות, אלא בין אנשים שלא שייכים עוד לקולקטיב אחד בעל אינטרסים משותפים. חלק מהשמאלנים הפכו את העניין הפלסטיני לעניין שלהם, וזה לא רק ישגבול הידוע. גם ההתייחסות שלהם אל 'הימין' היא התייחסות המתאימה לאוייב, לא ליריב בתוך העם והמדינה שלך. זה בלט מאוד אצל חלק מהמשתתפים השמאלניים בשרשור על גנדי שחלקים ממנו היו חרפה למנועה המתיימרת להיות ציונית. את 'דון שרון קורליאון' כבר הזכרתי (דון קורליאונה, כראש המאפיה בניו יורק, היה בראש ובראשונה רוצח אכזרי. ככה קוראים במרצ באופן רשמי לר"מ ישראל ששפך את דמו על הגנת המדינה הזאת - זה היה הטאגליין של פורום מרצ במשך הרבה זמן). והינה דוגמא טרייה מאתמול: >>השר לפשע פנים, צחי הנגבי,ו מלך המשיח ו 09:21 | 09/12<< אני מניח שבפורום נוער מרצ לא היו מרשים התבטאות כזאת כלפי קודמו בתפקיד, שלמה בן עמי. לפחות היו צועקים על 'התבטאויות מעליבות'. >>'שמאלנים מניאקים עוכרי ישראל'.<< הציטוט שאתה מביא לא ממני. זאת לא השפה שלי. אני מקווה שעשית זאת בתום לב מתוך בלבול. אני מציע שתבדוק את הציטוט ותיווכח שזה לא ממני ומקווה שיהיה לך היושר לבוא לפורום ולומר 'טעיתי'. ביטויים מעליבים מצידי ב'שרשור גנדי'? ניראה אותך מביא אחד כזה. >>עד כמה שזכור לי כולם הוזהרו.<< טעות. אותי איש לא 'הזהיר' בשרשור גנדי, לא היה שמץ של עילה לכך. שאל את מנהל הפורום שלך. ניראה אותו משקר שוב. >>אתה רוצה קישורים?<< בוודאי, אני דורש ממך כל הזמן להוכיח את טענותיך. עד עכשו ניסית להסתמך על זכרונך, אבל הזיכרון מטעה אותך. ניראה אותך מביא קישורים להוכחת טענותיך. >>בתגובה שקיבלת ממנהל הפורום נאמר לך איזה מילים נראו בעיניו כמעליבות ועל מה בדיוק הוא חסם אותך. אני לא יודע מה אתה רוצה שנביא לפה אם אתה הבאת בעצמך את אותן דוגמאות. אתה רוצה עוד דוגמאות?<< אכן הבאתי את דבריו כדי להדגים את השרירות ואת הגיחוך שבחסימת משתמש על סמך דברים כאלה. אם אתה לא רואה את זה ככה וסבור שזאת סיבה לחסום משתמש - אין מה לעשות. אולי הזמן יעשה את שלו ותבין שהחיים זה לא רק מחנה פוליטי אחד היוצא לקטול את המחנה האחר וכל אמצעי כשר בעיניו. זהו, כל שאר הדברים דיסקסנו בהם ואין טעם לחזור ולטחון אותם.

MoonShield

New member
תגובה

"הינה השרשור על הנושא ש'לא קשור לפורום'. לכל המשתתפים: נא לשים לב ל'תרבות הדיון' המקובלת בפורום 'נוער מרצ' המיוצגת ע"י המשתתף ANCIENT MARINER,אחד המסיתים הראשיים והחצופים שם. >>>>>>> " מלבד הכותרת - מה לא בסדר בצורת ההתבטאות שלו? התחמקת מהטענה שלי. השרשור עדיין לא שייך. ישגבול הוא משתתף בפורום נוער מרצ, הוא אינו חלק מנוער מרצ ולא מסכים עם המצע כלל. מה אנחנו חושבים על הדעה שלו זה לא נושא ששווה לפתוח עליו שרשור. זוהי רק דוגמא, אתה תכחיש שפתחת עוד הרבה שרשורים כאלה (לא שייכים)? "הדברים מדברים בעד עצמם, אין מה להוסיף" כדאי שתוסיף ותפרט. אגב, למה לא הבאת את התגובה שלי? היא מסבירה את מה שישגבול התכוון (כפי שאני הבנתי את זה) במילים פשוטות יותר וברורות יותר. הרעיון המרכזי של מה שאמרתי הוא פחות או יותר אותו דבר כמו הדוגמא שהבאת. "'השמאלנים משקרים בלי בושה'<< " אם אגיד - הימניים מסיתים בלי בושה. לא תחשוב שהתכוונתי לכל הימניים? אני שמח שזה לא חל עליי אבל המשפט עדיין נשמע מכליל. "מלחמת אזרחים " דיון שמטרתו היא לא להגיע למסקנה או להצהיר עמדות מבחינתי הוא לא דיון שראוי להשתתף בו. אני מבחינתי משתתף בדיון כדי להגיע להסכמה או לנקודת המחלוקת שנובעת מדעה אישית ולא ניתנת לפתרון. מה השאלה הזאת קשורה לדיון... אין לי מושג. אלא אם כן לא הבנתי את השאלה עצמה. "חלק מהשמאלנים הפכו את העניין הפלסטיני לעניין שלהם וזה לא רק ישגבול הידוע." לא הבנתי מה לך וליחס של שמאלנים מסויימים לעניין הפלשתיני? "גם ההתייחסות שלהם אל 'הימין' היא התייחסות המתאימה לאוייב, לא ליריב בתוך העם והמדינה שלך." א. במה ההתייחסות הזאת מתבטאת? ב. במה זה שונה מימניים שרואים בשמאל "אויב המדינה" ו"המקור לכל הצרות שלנו"? "זה בלט מאוד אצל חלק מהמשתתפים השמאלניים בשרשור על גנדי שחלקים ממנו היו חרפה למנועה המתיימרת להיות ציונית." בעקבות השרשור הזה עברתי שוב על שרשור גנדי. אני מבקש דוגמאות למה שאתה אומר (אתה דרשת מאיתנו ראיות לא?) אני אפילו מוכן לחסוך לך את החיפוש בארכיון - שרשור גנדי! הדברים שאמרת בשרשור הזה נתפסו כמתגרים כי אתה האשמת את השמאל בהסתה לרצח גנדי, כשרוצח גנדי הוא בכלל ערבי וכל קשר בינו לבין הצורה בה ראו את גנדי בתוך מרצ הוא מקרי בהחלט. "את 'דון שרון קורליאון' כבר הזכרתי (דון קורליאונה, כראש המאפיה בניו יורק, היה בראש ובראשונה רוצח אכזרי" דון שרון קורליאון בא כפארודיה על השחיתות בליכוד. ביטוי זה הוא לא תקיפה אישית נגד אף אחד מחברי הפורום. הביטוי הוא פארודיה על אדם שנמצא בשלטון והוא לגיטימי כשם שזה היה לגיטימי אם היית מביא קריקטורה (לא מסיתה) של אחד מהח"כים של מרצ. "ככה קוראים במרצ באופן רשמי לר"מ ישראל ששפך את דמו על הגנת המדינה הזאת - זה היה הטאגליין של פורום מרצ במשך הרבה זמן" עד כמה שאני יודע פורום מרצ הוא לא פורום רשמי של התנועה, הוא לא מייצג אותה. אם אני טועה אתה מוזמן לתקן אותי. "דוגמא טרייה מאתמול: >>השר לפשע פנים, צחי הנגבי" שוב אותו סיפור, מדובר על הצגת האבסורד שבמינוי אדם בעל תיק פלילי בעברו להיות בראש המשטרה. אני רוצה לציין שאני לא מסכים עם שתי האמירות ומעולם לא השתמשתי בהן. "הציטוט שאתה מביא לא ממני. זאת לא השפה שלי. אני מקווה שעשית זאת בתום לב מתוך בלבול. אני מציע שתבדוק את הציטוט ותיווכח שזה לא ממני ומקווה שיהיה לך היושר לבוא לפורום ולומר 'טעיתי'" לא טענתי שזה שלך, לא התכוונתי להגיד שזה שלך. מה שהתכוונתי זה שחבל שתמשיך באותה דרך כי בסופו של דבר תגיע גם לביטויים כאלה שנמצאים סה"כ רמה אחת מתחת ל"השמאלנים משקרים בלי בושה" כנראה לא הסברתי את עצמי כראוי. כאות התנצלות - קבל
. "ביטויים מעליבים מצידי ב'שרשור גנדי'? ניראה אותך מביא אחד כזה." אמרתי כבר שעברתי על השרשור שוב וזה לא השרשור עליו דיברתי בהודעה הקודמת... בכל אופן, לא מצאתי ביטויים מעליבים שלך או נגדך. "טעות. אותי איש לא 'הזהיר' בשרשור גנדי, לא היה שמץ של עילה לכך. שאל את מנהל הפורום שלך. ניראה אותו משקר שוב" נכון. חשבתי שזה היה בשרשור גנדי אבל טעיתי. כנראה זה היה בשרשור אחר. בשרשור גנדי אף אחד לא הוזהר. "בוודאי, אני דורש ממך כל הזמן להוכיח את טענותיך. עד עכשו ניסית להסתמך על זכרונך, אבל הזיכרון מטעה אותך. ניראה אותך מביא קישורים להוכחת טענותיך." תקבל קישורים (ברגע שאני אתגבר על העצלנות) "אכן הבאתי את דבריו כדי להדגים את השרירות ואת הגיחוך שבחסימת משתמש על סמך דברים כאלה. אם אתה לא רואה את זה ככה וסבור שזאת סיבה לחסום משתמש - אין מה לעשות." זה מהווה עבירה על חוקי הפורום, ואני משער שאתה לא תתווכח על זה. מכאן שתפקידו של המנהל להזהיר אותך ואם זה חוזר על עצמו לחסום. "אולי הזמן יעשה את שלו ותבין שהחיים זה לא רק מחנה פוליטי אחד היוצא לקטול את המחנה האחר וכל אמצעי כשר בעיניו." הזמן לא צריך לעשות את שלו, אני מעולם לא פקפקתי בזה.

MoonShield

New member
אגב

יש לי הרגשה שאתה מודע לזה שנחסמת בגלל צורת התבטאות אבל ממשיך להכפיש את שם הפורום מתוך כעס או שנאה לשמאל. כתבת לחבר פורום שמאלני כתגובה לדרך ההתבטאות שלו שהיו חוסמים אותו בפורום נוער מרצ. דבר המראה שאתה מודע לזה שנחסמת בגלל צורת התבטאות לינק 1 וכשאמרתי שהוכחת את טענתי, המשכת לדבר על צורת התבטאות ולא דעות פוליטיות שסותרות את דעתנו. לינק 2

מטרניך

New member
בוא נתחיל ב'שרשור גנדי' שהוא, לדעתי

אחד השרשורים המעניינים שהתפרסמו לאחרונה בפורומים הפוליטיים השונים. >>אתה האשמת את השמאל בהסתה לרצח גנדי, כשרוצח גנדי הוא בכלל ערבי וכל קשר בינו לבין הצורה בה ראו את גנדי בתוך מרצ הוא מקרי בהחלט.<< אני לא טענתי שהשמאל הסית לרצוח את גנדי והסברתי את זה בשרשור. אמרתי שההסתה של השמאל נגד גנדי הקלה על הפלסטינים, מבחינת יחסי הציבור, לרצוח אותו כי הם לא סיכנו ע"י כך את יחסיהם עם השמאל, מה שהיה קורה לו רצחו שר מהשמאל. עובדה שהיחסים בעקבות הרצח לא התקלקלו. לגבי העלבונות שחבריך הטיחו בי בשרשור: מה דעתך על 'הסגנון התרבותי' הבא: >>>>>> השמאל הישראלי אשם ברצח שערבים ביצעוו וינסטון סמית ו 17:23 | 07/11 אתה בכלל מקשיב לעצמך, או שהחלטת להפוך סופית לטרול מטורף? אגב, מדוע לא ציינת שהרצח נעשה רק לאחר חיסול של אחד ממנהיגי החזית העממית? <<<<<< ועוד לגבי סגנון: אתה מגן על ההתפרחחות של ANCIENT MARINER בטענה שהוא מקלל רק בכותרת ולא בתוכן? זה כמו שיהודי דתי יאכל חזיר רק במנה הראשונה. את 'השמאלנים משקרים בלי בושה' הסברתי כבר לעיל. כניראה פיספסת אז קרא שוב. אגב, בשרשור גנדי טענתם כמעט כולכם ש'הימין' הסית לרצח רבין וכשביקשתי מכם להביא אמירות ממנהיגי הימין המתון התחמקתם בשיטתיות. אולי תגיד לי מה היה 'מתגרה' במה שאמרתי בשרשור הנ"ל יותר מאשר כשאתם חוזרים כבר שמונה שנים על השקר ש'הימין הסית לרצח רבין'? >>זה מהווה עבירה על חוקי הפורום, ואני משער שאתה לא תתווכח על זה.<< אולי תאמר לי על איזה 'חוקי פורום' עברתי? אולי תצטט את 'החוקים הרלוונטיים' כדי שנדע כולנו? לגבי 'מלחמת אזרחים' ו'אויבים' אתן לך שתי דוגמאות ודווקא מיוסי שריד: האחת הכרזתו על שהמתנחלים הם אויבי הציבור הישראלי. השנייה קריאתו לפלסטינים בכינוס האינטרנציונל הסוציאליסטי במרוקו להפסיק את הפיגועים נגד אזרחים כי זה 'משחק לידי שרון'. קריאה כזאת משמיעים רק כאשר מתייחסים אל הפלסטינים כאל 'שותפים למאבק' העושים טעויות, ומאידך רואים בשרון את האוייב הערמומי שאסור 'לשחק לידיו'. ובכוונה לא ציטטתי את אבנרי, שולה אלוני ודומיהם. >>דון שרון קורליאון בא כפארודיה על השחיתות בליכוד. ביטוי זה הוא לא תקיפה אישית נגד אף אחד מחברי הפורום. הביטוי הוא פארודיה על אדם שנמצא בשלטון והוא לגיטימי כשם שזה היה לגיטימי אם היית מביא קריקטורה (לא מסיתה) של אחד מהח"כים של מרצ.<< 'דון שרון קורליאון' זה לא פארודיה על שחיתות. דון קורליאונה לא היה אדם מושחת, אלא ראש מאפית הפשע ורוצח אכזרי. מה דעתך שניקרא לביילין יוסי בן לאדן או יוסי גבלס? רק בתור 'פארודיה'. ונעשה זאת לא באופן 'רשמי', אלא סתם בתור צ'פחה. אמרתי בעם בדיון לישגבול שאם הוא יקלל את מדינת ישראל כמדינה כמעט נאצית ואת שרון או את קציני צה"ל כפושעי מלחמה וכד' אני אראה בזה התקפה אישית ואגיב בהתאם. מי שמרשה לעצמו סגנון כזה בדיון שלא יתלונן על היחס שהוא מקבל. אגב בנוגע לנאמנותו הפוליטית של ישגבול הינה מה שהוא כתב בפורום שינוי: >>>>>>> אגב, לגבי מרצ ו yeshgvul ו 23:22 | 10/12 אני מזדהה עם המצע שלה, ונוטה להצביע בעבורה. אם אני סבור שהנהגת המפלגה חורגת מהמצע , אני בודק חלופה אחרת <<<<<<< השעה מאוחרת אז אני רוצה להתייחס לעוד נקודה אחת: הטענה שלא נחסמתי בגלל דעותי אלא בגלל 'צורת ההתבטאות' שלי. נכון שלא חסמו אותי בגלל דעה מסויימת זו או אחרת. אבל חסמו אותי בגלל המכלול של דעותי שקראו תגר גם על העמדות הפוליטיות של השמאל וגל על הצדקנות שלו. זה מה שהיה מרגיז ובלתי-נסבל בעיני שורה של משתתפים שלא היו מסוגלים לעמוד בדיון נוקב עם מישהו שהחזיק להם את המראה מול הפנים. 'צורת ההתבטאות' שלי מורכבת. אנשים שפנו אלי בנימוס גם אני התייחסתי אליהם בנימוס. אנשים שניסו לפגוע בי או ללגלג עלי חטפו חזרה. גם אם תעבור על כל הודעותי בפורום לא תמצא אצלי מילות עלבון ממש כלפי מישהו. הסיבה שאני מקיים את הדיון הארוך הזה איתך כאן היא שאתה היית אחד המשתתפים ההוגנים בפורום שלא היו לי טענות אליהם - בלי קשר לעמדותיך. היו עוד 2-3 כאלה. חבל שאת הטון נותנים שם אנשים גסים וחסרי תרבות שאין לי חשק לנקוב עכשו בשמותיהם (הידועים).

MoonShield

New member
תגובה

"אני לא טענתי שהשמאל הסית לרצוח את גנדי והסברתי את זה בשרשור. אמרתי שההסתה של השמאל נגד גנדי הקלה על הפלסטינים, מבחינת יחסי הציבור, לרצוח אותו כי הם לא סיכנו ע"י כך את יחסיהם עם השמאל, מה שהיה קורה לו רצחו שר מהשמאל. עובדה שהיחסים בעקבות הרצח לא התקלקלו" מה שאתה מתאר זה לא הסתה לרצח ולא הסתה (אני לא מבין למה הפרדת את השניים אבל מילא). מה שאתה מתאר זה המשך קיום מגעים עם גופים פלשתינאים גם לאחר הרצח. אני אשמח לפתוח איתך את הנושא שוב, אבל לא כאן. אם אתה רוצה אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש שידבר על הנושא ההוא... פה יש מספיק נושאים. "לגבי העלבונות שחבריך הטיחו בי בשרשור: מה דעתך על 'הסגנון התרבותי' הבא" מה בדיוק הציק לך? זה שהוא שאל אותך אם החלטת להפוך לטרול מטורף? הביטוי לא במקום, אבל האם הוא עשה את זה באופן קבוע? האם עד כדי כך נפגעת מזה? "ועוד לגבי סגנון: אתה מגן על ההתפרחחות של ANCIENT MARINER בטענה שהוא מקלל רק בכותרת ולא בתוכן? זה כמו שיהודי דתי יאכל חזיר רק במנה הראשונה." שאלתי אם מה שהפריע לך זה הכותרת או משהו בתוכן עצמו. הוא קרא לך שקרן, האם נחסמת על זה שקראת למשתתף זה או אחר 'שקרן'? עשית את זה לא פעם ולאף אחד זה לא הפריע - כשאתה חושב שמישהו משקר, אין זה עלבון לקרוא לו שקרן. "את 'השמאלנים משקרים בלי בושה' הסברתי כבר לעיל. כניראה פיספסת אז קרא שוב." הסברת וההסבר שלך לא מספק אותי. הבנתי שהתכוונת לאנשים מסויימים אבל המשפט נשאר משפט מכליל. אם אתה לא מבין למה אני מתכוון, עזוב את זה. אנחנו מתווכחים על שטויות פה. "אגב, בשרשור גנדי טענתם כמעט כולכם ש'הימין' הסית לרצח רבין וכשביקשתי מכם להביא אמירות ממנהיגי הימין המתון התחמקתם בשיטתיות" אל תגיד ~כולכם~. אתה רוצה להיות פוליטיקלי קורקט? הימין המתון שתק בזמן שהימין הקיצוני הסית ובכך נתן את הסכמתו שבשתיקה. בנוסף, אז אף אחד לא הפריד בין ימין מתון לקיצוני. היה גוש אחד שנקרא ימין, לכן באופן אינסטינקטיבי כולם אמרו "הימין". "אולי תגיד לי מה היה 'מתגרה' במה שאמרתי בשרשור הנ"ל יותר מאשר כשאתם חוזרים כבר שמונה שנים על השקר ש'הימין הסית לרצח רבין'?" פה אני אשתמש בטיעון 'השמאלנים משקרים' שלך. מה ההבדל בין 'השמאלנים משקרים' ל'הימין מסית'? אם כן, לפי התאוריה שלך זהו לא שקר כי ההסתה אכן באה מכיוון ימין. "אולי תאמר לי על איזה 'חוקי פורום' עברתי? אולי תצטט את 'החוקים הרלוונטיים' כדי שנדע כולנו?" הבאתי בשרשור הזה כמה, קרא שוב. "לגבי 'מלחמת אזרחים' ו'אויבים' אתן לך שתי דוגמאות ודווקא מיוסי שריד: האחת הכרזתו על שהמתנחלים הם אויבי הציבור הישראלי. השנייה קריאתו לפלסטינים בכינוס האינטרנציונל הסוציאליסטי במרוקו להפסיק את הפיגועים נגד אזרחים כי זה 'משחק לידי שרון'. קריאה כזאת משמיעים רק כאשר מתייחסים אל הפלסטינים כאל 'שותפים למאבק' העושים טעויות, ומאידך רואים בשרון את האוייב הערמומי שאסור 'לשחק לידיו'." הפלשתינאים רואים בשרון אויב, שריד אמר להם שהם משחקים לידי האויב שלהם. איפה פה נכנס הקטע של השותפות? זהו הפירוש שלך בלבד. בקשר לציטוט הראשון, אני מבקש לראות מאיפה הוא לקוח. הוא לא נראה לי מדויק. בכל אופן, הוא אמר את זה בגלל שההתנחלויות פוגעות בישראל (כלכלית בטחונית וכו'...) זו הסתה אם האמירה מתפרשת כמעודדת אלימות כלפיהם. איך תפרש את האמירה? א. המתנחלים הם אויבי הציבור
צריך לפגוע בהם. או ב. המתנחלים הם אויבי הציבור
צריך לפנות אותם. ? "ובכוונה לא ציטטתי את אבנרי, שולה אלוני ודומיהם." תצטט, אני לא אהסס לגנות יחד איתך אם אלה יהיו אמירות לא לגיטימיות לדעתי. "'דון שרון קורליאון' זה לא פארודיה על שחיתות" דון שרון קורליאון זה פארודיה על ההתנהגות המאפיונרית של שרון (בעיקר הכנסת הבנים לעסקים המלוכלכים שלו) בהקשר שזה נאמר לא נטען ששרון רוצח. "מה דעתך שניקרא לביילין יוסי בן לאדן או יוסי גבלס? רק בתור 'פארודיה'. ונעשה זאת לא באופן 'רשמי', אלא סתם בתור צ'פחה." השימוש בדמות נאצית הופך את ההשוואה אוטומטית למסיתה ודמגוגית. בעיקר בגלל הרגישות שלנו לשואה. השוואה לבן לאדן? תלוי בהקשר. אם אתה עושה את זה בשביל להאשים מישהו בטרור - זו הסתה. אם אתה עושה את זה למטרה אחרת (וזה ברור שאתה לא רוצה לטעון שהוא טרוריסט) אז זה לגיטימי. דון קורליאון נתפס כדמות שמתנהגת כמו מאפיונר. לא כרוצח. "אמרתי בעם בדיון לישגבול שאם הוא יקלל את מדינת ישראל כמדינה כמעט נאצית ואת שרון או את קציני צה"ל כפושעי מלחמה וכד' אני אראה בזה התקפה אישית ואגיב בהתאם. מי שמרשה לעצמו סגנון כזה בדיון שלא יתלונן על היחס שהוא מקבל." פה אתה צודק אבל מה זה קשור? "אגב בנוגע לנאמנותו הפוליטית של ישגבול הינה מה שהוא כתב בפורום שינוי" אז כתב... אתה יודע עד כמה דעתו מייצגת את דעת המפלגה. "חסמו אותי בגלל המכלול של דעותי שקראו תגר גם על העמדות הפוליטיות של השמאל וגל על הצדקנות שלו" איך אתה מתרץ את זה שהיו ימניים רבים לפניך בפורום, חלקם יותר קיצוניים ואף אחד עדיין לא נחסם? האם אתה חושב ש'החזקת לנו את המראה מול הפרצוף' ואחרים לא עשו את זה טוב כמוך? אתה לא חושב שאתה מחמיא לעצמך יותר מדי? "'צורת ההתבטאות' שלי מורכבת. אנשים שפנו אלי בנימוס גם אני התייחסתי אליהם בנימוס. אנשים שניסו לפגוע בי או ללגלג עלי חטפו חזרה. גם אם תעבור על כל הודעותי בפורום לא תמצא אצלי מילות עלבון ממש כלפי מישהו." ההגדרות ל'עלבון ממש' שלך ושל מנהל הפורום לא חופפות. "הסיבה שאני מקיים את הדיון הארוך הזה איתך כאן היא שאתה היית אחד המשתתפים ההוגנים בפורום שלא היו לי טענות אליהם - בלי קשר לעמדותיך. היו עוד 2-3 כאלה. חבל שאת הטון נותנים שם אנשים גסים וחסרי תרבות שאין לי חשק לנקוב עכשו בשמותיהם (הידועים)." יש שלושה משתתפים שהיו לך טענות נגדם. האם יש חמישה משתתפים בלבד בפורום? נראה לי שיש טיפה יותר... אל תכפיש את שם הפורום כולו בגלל כמה אנשים שהנימה שלהם לא מצאה חן בעיניך.

מטרניך

New member
בוא נסכם:

הבאתי לך דוגמאות לעלבונות קשים (טרול מטורף, שקרן) שהוטחו כלפי בפורום (היו גם אחרים) - בלי שזה גרר תגובה כלשהי - לא ממישהו מהמשתתפים או מהמנהל. אגב, התואר 'שקרן' הושמע כלפי לא בגלל דברי שקר שאמרתי, כביכול, אלא בגלל *פרשנות* לדברי ישגבול שלא מצאו חן בעיני המגדף. זה שונה כאשר מוכיחים שמישהו שיקר - ובעיקר במזיד. >>"אגב, בשרשור גנדי טענתם כמעט כולכם ש'הימין' הסית לרצח רבין וכשביקשתי מכם להביא אמירות ממנהיגי הימין המתון התחמקתם בשיטתיות" אל תגיד ~כולכם~. אתה רוצה להיות פוליטיקלי קורקט? הימין המתון שתק בזמן שהימין הקיצוני הסית ובכך נתן את הסכמתו שבשתיקה.<< 'כמעט כולכם' זה לא 'כולכם', נכון? זה אומר שהיו מאחד ועד לאחדים שלא טענו. לא נכון שהימין המתון שתק הוא לא שתק, הוא הסתייג וגינה אך לא בתקיפות מספקת כי אף אחד לא חשב שמדובר בסכנה אמיתית. גם השמאל לא, גם רבין (אחרת היה לובש שחפ"ץ). אני מסכים איתך שמדובר במחדל, אך אין מקום ל-8 שנות הסתה נגד 'הימין' בגלל השוליים הקיצוניים, אחרת נצטרך להאשים את השמאל הכללותו בגלל שוליים מטורפים של אנרכיסטים ומופרעים למיניהם. אגב, שמעת את מרצ מסתייגת מההסתה של שולה אלוני או של אבנרי או ממעשי אלימות נגד גדר ההפרדה? >>הבאתי בשרשור הזה כמה, קרא שוב.<< (המדובר בחוקי הפורום). לא ככה, רוני. לא הבאת. תביא את ה'חוקים' ככתבם וניראה מי עבר ומי עובר עליהם. לא מספיק ש'המנהל אומר'. גם בבי"ס לא. >>הפלשתינאים רואים בשרון אויב, שריד אמר להם שהם משחקים לידי האויב שלהם<< התפתלות לא מכובדת. שריד לא אמר 'אוייב שלהם' ולא אוייב בכלל. הוא רק אמר שהם 'משחקים לידי שרון'. שכל אחד יפרש איך שהוא רוצה. להבדיל, גם ערפאת לא אומר לאנשיו דברים מפורשים, אלא נותן רמזים (למשל שצריך לרצוח יהודים). >>בקשר לציטוט הראשון, אני מבקש לראות מאיפה הוא לקוח.<< הכוונה למתנחלים כאויבי הציבור הישראלי. בבקשה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=294&msgid=18573955 התגובה שלך על ההסתה של שריד היא התחמקות והתפתלות. לגבי 'דון שרון קורליאון' אתה שוב מתפתל. גם אם שרון מושחת (נמתין לתוצאות החקירה - כמו אצל זהבה גלאון) וגם אם הוא הכניס את בניו ל'עסקים המלוכלכים' שלו (מהם? מימון בחירות?) הרי הוא נהג בהאם ל'נורמה' המקובלת במדינת ישראל. בן גוריון סידר לבנו (עמוס) את משרת מפכ"ל המשטרה, ברק הכניס ל'עסקיו המלוכלכים' את גיסו, מצנע את אביו, רבין את אישתו, וייצמן שמר כניראה את השוחד לעצמו. אז מה הפשע הנורא של שרון לעומת הייתר? מה לעשות, לא כולם מנחם בגין שהיה מעל לכל הדברים האלה. אבל 'דון שרון קורליאון' הוא פארודיה רק אצלכם. אתם לא יודעים שקורלאונה היה רוצח אכזרי? לא ראיתם את הסנדק א-ב-ג? >>איך אתה מתרץ את זה שהיו ימניים רבים לפניך בפורום, חלקם יותר קיצוניים ואף אחד עדיין לא נחסם?<< אני לא צריך לתרץ שום דבר. מנהל הפורום שלכם בתמיכת (כמעט) כל המשתתפים עשה מעשה נפסד ופסול מעיקרו. אתם צריכים לתרץ, או יותר נכון להסביר לכולם את מעשיכם, לא מי שנפגע ממעשיכם. אני יכול רק לנסות להסביר את התנהגותכם ולהפריך את ההאשמות המגוחכות שלכם. שאל את עצמך למה הוא לא סילק את השמאלנים שמנבלים את הפה - את 'מלך המשיח', את אלקסקו, את מרינר, את סמית (פעם או פעמיים), את נמרוד וכו'. אם אני הייתי המנהל היית רשאי לבקש ממני דו"ח. >>אתה יודע עד כמה דעתו מייצגת את דעת המפלגה.<< (הכוונה לישגבול). לא תוכל להתחמק מהעובדה שישגבול מייצג בדרגות שונות חלק גדול, אול אפילו רוב מפעילי מרצ. מהמשתתפים בפורום שלך מזדהים איתו בד"כ לפחות אביב נטר, EVIV, מלך המשיח, נמרוד, אורן, מרינר ואחרים - תיראה כמה במכה אחת. יש עוד שאני כבר לא זוכר. אל תשכח גם ששלום עכשו מפגינים יחד עם ישגבול וחבריו נגד גדר ההפרדה ונגד עוד דברים. יותר ויותר קשה לגלות את ההבדלים בין מה שהוא מייצג ובין מרצ. הוא רשאי לראות את עצמו כאיש מרצ לפחות כמוך (בפורום מרצ הוא אפילו מביא בקביעות את העידכון השבועי של מרצ). >>יש שלושה משתתפים שהיו לך טענות נגדם. האם יש חמישה משתתפים בלבד בפורום? נראה לי שיש טיפה יותר... אל תכפיש את שם הפורום כולו בגלל כמה אנשים שהנימה שלהם לא מצאה חן בעיניך.<< למה תטען טענה כ"כ בלתי-מבוססת? הרי בראשית השרשור הוצאתי את הבנות ממה שכיניתי היגררות-אחרי-אינסטינקט-העדר בפורום נוער מרצ. בין הבנים היה חלק גדול שהתנהגו בגסות ובחוצפה. לא כולם: אתה, יאנצ'ו, LULLABY, ווינסטון בד"כ לא (אם כי לפעמים כן) אולי עוד אחד א שניים. והעצוב הוא שיישרתם קו עם האחרים. ווינסטון כתב לי במסר שהמנהל היה 'תחת לחץ כבד' לחסום אותי ולמסכן לא נותרה ברירה אחרת. מזל שהוא לא עוסק בדיני נפשות. ראיתי את ה'חגיגות' בפורום כשסולקתי, כאילו נפטרתם מאוייב העם. כוסות הורמו. הפעם היו גם בנות בין ה'חוגגים'. לא קם אף אחד אצלכם שיגיד: חבר'ה, זאת לא הדרך הנכונה לפתור בעיות עם יריבים פוליטיים, גם אם הם מרגיזים אותנו ולפעמים מלגלגים עלינו (היו דווקא כמה פעמים ששיבחתי אתכם כשהגיע לכם, לדעתי). אין לכם במה להתגאות.

ב ה junior

New member
אני פשוט מזועזע...

הרי אני מתבונן כבר זמן רב בפורום נ.מרצ ואני רואה את ההודעות שלו שמלאות בהטבטאויות מעליבות ומסיתות נגד מרצ ולעיתים נגד חברי הפורום. ובפעם היחידה ש"העזתי" להגיב באחד מהשירשורים, נתקלתי בתגובה דוחה וולגרית מצדו של מטרניך המלאך הטהור לאחר שראה שגילי הוא 13. וכך היה כתוב: "זה נוער זה? זה חרא." את אדון מטרניך היה צריך מזמן לחסום ושאת "ציטוטי החוכמה" שלו כדוגמת ה"נל, שישמור לעצמו. לא בפורום של נ.מרצ. יישר כוח למקבלי ההחלטה!

מטרניך

New member
אל תהיה 'מזועזע' אלא מעצמך. מתאים

לך שאתה לא מביא את הדברים כמו שהם נכתבו, אלא מוציא דברים מהקשרם ומשקר. וכידוע, לשקר אין רגליים. השקר הראשון שלך הוא שלא ענית בכלל להודעה שלי, אלא של משתתף אחר: >>>>>>>> קאסמים יהפכו לקטיושותו master simon ו 13:18 | 23/08 והקטיושות יהפכו לסקאדים והסקאדים יהפכו אני לא רוצה לדעת למה + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • לאא!!!ו ב ה junior < ההודעה הנוכחית ו 21:08 | 23/08 כולם לברוח!! הפלסטינים! הם עשו אפ-גרייד לקסאמים ו.. ו... ויש להם פצצת מימן עוד רגע כולנו נמות!! ועכשיו ברצינות. בוקר טוב! צא מהחלום! ממש בידור מעורר רחמים... במקום שאין איש איז אויך א הערינג , א פיש. >>>>>>>> 'בידור מעורר רחמים' שהפלסטינים יורים קסאמים על שדרות שעלולים ליהפך לקטיושות ומי יודע מה עוד. עכשו ניקרא את המשך הדיון: >>>>>>>> • גם רבין אמר בזמנוו master simon ו 21:21 | 23/08 שלא יזרקו עלינו קטיושות מעזה הוא צדק זורקים עלינו טילים מעזה!!! מי שמעורר רחמים זה אתה שמסרב להכיר במציאות על התחמשות הפלסטינים התחמשות האיראנים והתחמשות הסורים בנשק להשמדה המונית + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • גם כן טילים...ו אנדרי ז ו 08:54 | 24/08 עשרות קסאמים נחתו כבר על שדרות ועוד לא הצליחו להרוג אף אחד. זה עדיין הרבה מתחת למידת היעילות של הקטיושות. ודרך אגב, הקטיושה היא סוג של טיל... יש שינוי קונטרול + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • עכשיו גם קראתי את הגיל שלךו master simon ו 21:22 | 23/08 הפתעה? לא ממש די צפוי + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X • הוא עדיין לא בגיל החבות הפלילית,אבלו מטרניך ו 22:52 | 23/08 חוצפה יש לא. על זה אמר זקן השומרים אברהם שפירא: זה נוער זה? זה חרא. + הוספת תגובה ◄ מסר למחבר/ת ◄ שליחה באימייל ◄ הדפסה ◄ קישור להודעה X ° לא=לו.ו מטרניך כן כן..ו ב ה junior ו 15:40 | 24/08 זה אפילו עוד יותר מעורר רחמים לראות את צורת הכתיבה שלי כילד בן 13 בהשוואה לצורת הכתיבה של אדון מטרניך שכותב כמו פרזיט (שלא לומר "אלטע זאכן"). אני לא מופתע. במקום שאין איש איז אויך א הערינג , א פיש. <<<<<<<<< אני בטוכ שזקן השומרים אם היה נתקל בך ובכמה מחבריך לא היה מסתפק במה שהוא אמר.

למעלה