לתשומת ליבכם,

מישהי68

New member
לתשומת ליבכם,

ישנה תופעה של הזכרת שמות הבחורות שנפגשו עם הבחורים בקרב חבריו בישיבה ,האין זה לשון הרע?!ואף לעיתים 'הוצאת שם רע' ממש..אפשר לספר על אופי הפגישה מעלליה ופדיחותיה(אם היו כמובן)אך לא מעבר לזה.. אציין-הנשים מאד דיסקרטיות בחלק הזה..

כן.קרה לי כבר

שבחור דיבר על חברות שלי או סתם על בחורות שחבריו נפגשו... זה היה מגעיל!

נכון....

זו באמת תופעה, שאצל בנות לא קיימת. בנות - או שמספרות מה היה וכו.... בלי להזכיר שם, או שאומרות "נפגשתי עם XXX" ולא מוסיפות... אבל בנים..... פשוט יושבים בקבוצה וזורקים שמות של בחורות וכל אחד מספר עם מי נפגש, ומה.... ולמה.... ו...ו..... זה כ"כ לא פייר, ולא מוסרי. תחשבו על זה שמציעים מישהי לאיזה בחור, ובדיוק יום קודם החבר'ה ישבו וצחקו עליה.... גם אם היא מתאימה לו, הוא יתפדח להיפגש איתה..... לתשומת ליבכם באמת.....

קליט

New member
מענין למה הגברים מרכלים ??

ולמה הנשים שותקות ?? ואם זה נכון בכלל ??

winkinsmily

New member
זה בהחלט נכון

נשים יודעות מתי לשמור על דיסקרטיות,אם בחורה מספרת שהיא נפגשה עם בחור מסוים-היא לא תספר מה היה בפגישה,ואם היא מספרת על פגישה,היא לא תאמר את שם הבחור יכוליות שבחורים מדברים יותר כי הם גרים ביחד-חברי החדר הם כמו משפחה.

קליט

New member
נראה לי שהבנות לא מספרות את סיפור

הפגישה -בגלל שהן חוששות מתגובה ביקורתית ולא מפרגנת מחברותיה, אבל אם יש לה חבירה טובה - היא מספרת לה ה-כ-ל .

ברור שרק לחברתה הטובה היא תספר

ולא להרבה בנות כי היא תעדיף בנתים לשתוק מכול מיני סיבות אישיות...

קליט

New member
נראה לי שהגברים שעושים זאת ברבים הם

מיעוט גס-רוח וחסר-לב ! עכשיו אחרי קריאתה של ``מישהיא`` הם בודאי יחזרו למוטב ! . . . מודה ועוזב ירוחם !

קליט

New member
איזה נשים צדקניות !!

את לא מספרת אפילו לחברה הכי טובה שלך - מה שמו של הבחור שיצאת איתו ??!! קשה להאמין !! מה הסיבה ??

winkinsmily

New member
או שם,או מה היה בפגישה,לא שניהם

יש מושג של 'רכילות' ויש עוד יותר,הרבה פעמים זה ממש לשון הרע

קליט

New member
שמעתי שאסור לנשים לדבר לשון הרע....

עדיין אין לי הסבר -מה נשתנו הבחורות בענין הזה ?? זה פשוט מודעות לאיסור לשון-הרע ? . . .

לא נראה לי

פשוט לא נעים להם לומר אח"כ שהשידוך עם אותו פלוני אלמוני התבטל...

למעלה