לתשומת-לב המנהלת: EPITAFIOS

gadgad0

New member
לתשומת-לב המנהלת: EPITAFIOS

- סדרה חדשה של HBO. המדובר בסדרה ארגנטינית של השלוחה של HBO באמריקה הלטינית. 13 פרקים על קצין משטרה לשעבר ומאהבתו לשעבר (פסיכולוגית) המתחקים אחר רוצח סדרתי. ב-Entertainment Weekly מתלהבים עד מאוד מהסידרה ("סדרת מתח אפלה עילאית מהטובות שנראו על המסך בשנים האחרונות"). רק שלא תחזור על עצמה אותה תקרית מצערת שהתרחשה בעבר (ואני מתכוון לנפילתה של "רומא" לציפורניה של הוט).

gilriv

New member
אם יהיה לך מזל יש לזה סכוי רק

בערוץ3 שיגמר עוד טלנובה
סלברסטי

assafTV

New member
יש גם את Broken News של ה-BBC

שזה בעצם חצי שעה של חדשות, למתבוננים בעין בלתי מזוינת. בפועל מדובר במשהו.. אני לא יודע ממש איך להגדיר זאת. פשוט חדשות עקומות שמובאות ברצינות מוחלטת וזה.. בריטי. אין לי הגדרה אחרת. Broken News, BBC

Zygon

New member
רומא היתה די זוועתית

יש איזה משהו בריטי ומכיל פשע באופק ?

gadgad0

New member
"רומא" מעולה. ותהיה באקסטרא הוט.

היא אמנם לא מופתית כמו "אני קלאודיוס", אבל זו הפקה עילאית של HBO, מתוסרטת ומשוחקת היטב.

נכון.../images/Emo168.gif

אבל סדרה מעולה כמו "רומא" עומדת מול מופת כמו "קרניבל". ופה אין ממש בכלל בחירה.

Zygon

New member
מעולה ? מה בדיוק טוב בסדרה הזו ?

זורקים פה סתם ציונים באוויר,אני יותר חשבתי בסגנון של בזבוז זמן טוטאלי. ומישהו מוכן להסביר לי סופית למה HBO נחשב איכותי,מלבד המיתוג שלו ככזה ?

כי זה מה שהוא.../images/Emo168.gif

"הסופרנוס", "עמוק באדמה", "קרניבל", אילו רק חלק מהסדרות (שאגב, כולן ביס. חיחיחי) שעושות אותו לערוץ הכבלים האיכותי ביותר.

gadgad0

New member
ובל נשכח את יתר הזבלונים של HBO:

לארי סנדרס, הפמליה, תרגיע, דדווד, סקס והעיר הגדולה, הסמויה, המופע של עלי ג'י, אוז, מלאכים באמריקה ועוד. כולן סדרות כל כך מחורבנות, ממש ללקק את האצבעות! רוצים עוד מהחרא הזה, והרבה!

shawn 1

New member
בעינייך!!

ואם זה מה שאתה חושב, אז אתה לא מבין מי יודע מה בטלוזייה....

gadgad0

New member
לך חפש במילון מה זה "סארקזם" -

אחרי שתמצא מה זה, תביא פתק מ-GILRIV שהוא מרשה לך לכתוב תגובות על הודעות מבלי להבין אותן, ובכך להפר את זכויות-היוצרים שלו על הפטנט הזה.

snier1991

New member
לגיד לכם את האמת hbo היא ממש לא

מה שהייתה פעם ולמעט הסופרנוס שנותרה לה עוד עונה והפמליה אין משהו מלהיב fx היום נראית לי הרבה יותר מסקרנת ושואוטיים נראית לי גם נחמדה

למעלה