לתשומת לבכם

Evi Virus

New member
לתשומת לבכם ../images/Emo13.gif

לרגל עבודה על אלבומו החדש! אביתר ולהקתו מצמצמים את תדירות ההופעות ההופעות ימשיכו להתקיים בתדירות של אחת לחודש, בצוותא תל-אביב או במעבדה בירושלים- לחילופין עידכונים יבואו בהמשך שיהיה לכולם חורף נעים ופורה!! [ועל זה נאמר - יאיי
]

TEENAGER1

New member
בהחלט../images/Emo9.gif

כנראה שזה יתחיל עם הופעה במעבדה בדצמבר. עידכונים בהמשך. כיף שהוא כל כך אוהב את ההופעות במעבדה. רק הקטע עם צוותא לא ברור לי, הייתי שם פעם בהופעה שלו וזה לא היה נראה מקום אולטימטיבי בכלל.. אבל המעבדה בהחלט כן. כיף

Evi Virus

New member
תוך כדי שקראתי את זה באתר

ישר חשבתי עלייך, בהקשר המעבדה
אני לא חושבת שאי פעם הייתי בצוותא, אז אני לא ממש יודעת למה לצפות. אבל בסדר, העיקר שיש את האפשרות התל אביבית... אחרת באמת לא היה לי שום סיכוי לראות אותו בקרוב. [מקסימום, איכשהו, ברחוב
]

תמרי35

New member
האמת שהופעה בצוותא לא כ"כ גרועה

והיא באמת פותרת המון בעיות הגעה ( זה במקום ממש מרכזי בת"א) . הייתי שם בכמה הופעות ואם יש כרטיסים במקומות טובים - זה אפילו נחמד מאוד

TEENAGER1

New member
זה פשוט אולם קולנוע,

שמשום מה מישהו חשב שיהיה חכם לעשות בו הופעות. לא שאני מעדיפה בהרבה את הזאפה - שם זו פשוט מסעדה שמשום מה מישהו חשב שיהיה חכם לעשות בה הופעות... אבל שיהיה, אני ממילא לא אגיע לת"א. המעבדה דווקא מושלמת להופעות של אביתר. רק חסר שההופעה שם תהיה בתאריך לא טוב

Evi Virus

New member
הזאפה בשבילי זה משהו אחר,

אני סוג-של שומרת אמונים למקום - בכל זאת, הופעה ראשונה (למרות שתלוי על פי מה בוחנים
) וזה. בכל מקרה, אני מקווה שייצא לי פעם להיות במעבדה - מלבד מה שאת אמרת, גם יש להניח שאם הוא חוזר לשם כזה הרבה זה בטח מקום טוב להופעות. אה, וזה דווקא לא נשמע כזה נורא

TEENAGER1

New member
האמת שגם במעבדה זה תלוי איפה יושבים

אם מדובר בי - אז זה על מחצלת, ממש ליד הפסנתר של אביתר, ואין בהופעות שם במה בכלל, כך ש.. זה הכי בתוך ההופעה שאפשר. אבל האווירה נפלאה בכל מקרה. תעיד על זה העובדה שהוא חוזר לכאן פעם בחודשיים... בואי!

Evi Virus

New member
"בכל מקרה"? זה נשמע מדהים ../images/Emo99.gif

ואני אבוא כשיהיה לי כסף, אני בינתיים מקווה שאבוא בכלל לת"א

הצפוניים מקימים מחאה!!

רבאק, ידוע שבצפון יותר אנשים שומעים מוזיקה טובה, אני רוצה הופעה של אביתר!
[טוב נו.. אני בעין כרם בשבוע הבא - יש הופעה בירושלים במקרה?]

למעלה