לתשומת לבו של ellli ושל כל השאר.

לתשומת לבו של ellli ושל כל השאר.

מכיוון ומצאתי את תגובותיו של אלי לדיון שפרימודונה החלה, כפוגעניות, לא ענייניות ואינן תורמות בכלום לקידום הדיון/הויכוח. החלטתי למחוק אותן. מותר להתווכח, מותר שלא להסכים, אסור בתכלית האיסור לפרסם הודעות נאצה. וכן, הודעה בנוסח "...אתן נאציות..." היא בבחינת נאצה. עד כאן. תלתן אירי ירוק.

eliii

New member
אני לא מבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איך את בתור אחראית על פורום לא מוחקת ומהר הודעה שמשבחת את היטל וטוענת ש"אנחנו" חייבים לו הרבה........האיש שאחראי ישירות להרג הנורא של 6 מיליון מבני עמנו.....בהם הוריו אחיו ואחיותיו של סבי...האחד ובני משפחותיהם של הסבא והסבתא מהצד השני "את" תלתן את...צריכה לעשות חשבון נפש....והכתבות שלי במקרה הזה היו "עניניות, ביותר...... והבושה וחוסר הסגנון וחוסר המוסר הם של אלה שריפו ידיהם מלהגיב בשיא החריפות על דברינאצה כגון אלה....תבדקו כתבתי מעט בפורומים.....אף פעם לא השתמשתי בכזו לשון....אבל בעברית מעריץ של היטל נקרא "ניאו נאצי" תקנו אותי אם אני טועה....ואנשים ונשים הקוראים "לבוז" לטובים ולהעריץ את האכזרים גם הם מקוטלגים בעולם המערבי במודרני כ"ניאו נאצים"למיניהם אז רבותי רק קראתי לדבר בשמו....ובעצם אם כתבות כאלה....אפשר לפתוח פה בכנסת מפלגה "ניאו נאצית" ענינית......תלתן.....ותחשבו על זה מקווה שזעזעתי מישהו באופן חיובי נ.ב הריגת היהודים על ידי היטלר הייתה ענינית

eliii

New member
ואם כבר בהודעות נאצה פוגעניות עסקינ

מה יותר נואץ ופוגע מכזו הודעה מרושעת

eliii

New member
"מי יתן וימשיכו הרעים לשלוט"ציטוט

ציטוט מעורר חלחלה.....אפשר להמשיך כיד הדמין ...מי ייתן ויצליח סאדאם חוסיין להשמיד את מדינת ישראל....(כי הוא הרי מהרעים) ואז נהיה חייבים לא רק להיטלר(המעטים שיישארו מאתנו)אלא גם לסאדאם...הלוו אנשים מה קורה פהההההה?????????????????????????????

^^flower^^

New member
eliii

קודם כל שלום!!! רציתי להסביר לך דבר או שניים אם במקרה לא הבנת: ההודעות שכתבו על היטלר או שיכלו לכתוב על סדאם או כל אחד אחר, הם לא בכוונה לפגוע במישהו או להכעיס מישהו, ההודעות האלו ניתנו כהסברים וכדוגמאות לנימוקים, בעזרת האנשים האלה ואולי הנושאים הרגישים הקשורים בהם האנשים יכולים לתת נימוקים והסברים אשר נוגעים במקומות רגישים, אולי מזעזעים את הקורא, הכותבים מקצינים את הדברים. אני לא חושבת שמישהו כאן בפורום באמת מעריץ אותם או חושב שהם "טובים" וש"כל הכבוד להם", אך גם אם כן זו זכותם בדיוק כמו שזכותך לא לחשוב ככה!! ההודעה של תא"י לא הייתה בכוונה לפגוע בך אלה כדי להסביר לך את המצב ולבקש ממך לא לכתוב הודעות נאצה, לקבל את הדעות של אחרים או להתנגד להם אך לא בתוקפנות אלה לכתוב את דעתך עם הסברים - לקיים דיון! לא וויכוח!! מקווה שהבנת...

more

New member
נכון. יש לקדם את הדיון ולא הוויכוח!

אני מאוד מקווה שאלי מבין את העניין, ושמבין שהויכוח שלו היה אלים מילולית.

למעלה