לתשובתך אודה

ani19

New member
לתשובתך אודה

אשמח לייעוצך שמי אסתי(נולגתי בשם אסתר) בת שרה ,שם משפחה גולדברג ת"ל:11.12.85 כ"ח כסלו 1.זוגיות-אני יוצאת לדייטים,ולא מוצאת מישהו שיתאים לי חיצונית ואינטקטואלית,אני בחורה דתיה נפגשת כ"פגישות" ומשום מה משו כזה תקוע,יש סיבה צפויה לי זוגיות השנה?מה לעשות?לחכות?לחזר אחרי הצעות ? 2.מפורום זה המליצו לי ללמוד הנה"ח(מה שלא התחברתי מהתחלה) אכן למדתי והמשכתי ללימודי חשבי שכר,נכשליתי בציון 58 ועכשיו מבחני בערעור,מה את אומרת באם הערעור לא יתקבל לגשת שוב למבחן עוד חודשים,חושבת ללמוד לתואר 1 במשא"ב שמעניין אותי כרגע,שייך מתאים? כיום אני מזכירה וב"ה מרוצה מעבודתי

קצת סבלנות ואני אענה על כל השאלות

אם שמת לב לא עניתי גם לאחרים ולא רק לך .... מבטיחה עד כניסת השבת אענה על כולם . בברכה,קרן

ani19

New member
קרן,יהיה לך זמן לענות לי היום?אני ממש ישמח:)

שלום אסתי ,

1. מיסוד קשר מומלץ לא לפני גיל 24 , ועם כל הפגישות שאת יוצאת אליהם עדיף להמתין אם אפשר ולעבוד על פיתוח האישיות שלך כל עכבה לטובה . 2. אני לא רואה התאמה ללימודי הנ"חש , ממש לא מתאים לך ואפילו משמעם אותך, את צריכה לעבוד עם אנשים,גיוונים ותנועה שכל יום ייראה שונה מהאתמול ולכן משאבי אנשו מתאים לך הרבה יותר או כל עיסוק שיש בו תקשורת ,תנועה וטיפול במצבים של אחרים . בהצלחה,קרן

ani19

New member
איפה היית קודם קרן?

וואי קרן, ראשית סליחה על הניגוס איפה היית קודם?כ"כ נכון ממש משמעם אותי הנה"ח,חשבי שכר קצת עניין דיני עבודה וזהו... אם לא יקבלו את הערעור שלי למבחן(פספוס שאלה 1 בשווי 2 נק')לגשת למבחן חוזר עוד חודשיים? משאבי אנוש-היית ממליצה לימודי תעודה או תאר ראשון?מה יותר מתאים לי? שאלה אחרונה ב"נ-זוגיות די התאכזבתי,יהיה לי נורא קשה להמתין עד 24!?!?! אני כ"כ מרגישה שאני צריכה את עכשיו לתת וכו' אין מצב שאצליח קודם?לא לנסות בכלל?לשמוע הצעות? לעדכונך אודה רוב תודות אסתי

למעלה