לתרום ולהיתרם

r e d head

New member
לתרום ולהיתרם

רק רציתי להגיד שזה לא קל להתרומם כל פעם מחדש ושאתם בהחלט עוזרים וזה לא רק בדברים שאני כותבת והתגובות שלכם הרבה במה שאתם כותבים לעצמכם ולאחרים ובתגובות שלי לכם. אחרי חודש עצבני ולחוץ קמתי היום בבוקר קטפתי שלושה ורדים מהגינה ושמתי באגרטל. והשלווה הזאת עדיין איתי במשרד. עם החלטה מחודשת להמשיך לזרום בלי לחץ שצריך עכשיו ומיד... כי זה לא מביא אותי למקומות טובים. אלא עושה עבודה הפוכה ומתסכל. מתחילה היום לתכנן תחפושת לבת שלי והשנה כמו בשנה שעברה אנחנו עושות לבד כי זה כל הכייף. טיול של יומיים בצפון מלא בתוכניות בקרוב.. ואתמול בערב קבעתי פגישה עם מישהו שהוא מיוחד לי זה בליינדייט כי מעולם לא נפגשנו אבל אנחנו מכירים כבר שנתיים. ויש סיבה מיוחדת להיפגש דווקא עכשיו ולהרים כוסית. וזאת ממש לא פגישה למטרת הכרות כי אני מכירה את הראש שלו מספיק טוב לדעת... אבל אחרי שנתיים של ידידות וירטואלית אולי יהיה ידיד גם מחוץ למחשב. שבוע טוב לכולכם מלא בחיוכים

רות 2

New member
שיוווו איך...

הצלחתם להתאפק שנתיים אני מתה מסקרנות ...בטח העברתם תמונות בטח דיברתם בטלפון ובכל זאת איך?...למה?...(טוב את לא חייבת לספםק את סקרנותי ... קבלי חיבוק !! רות עבור.......

רות 2

New member
ואם אני אפתה אותך ב..../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif|ב

ולקינוח...
תספקי את הסקרנות של
???????????

ophra

New member
להיתרם.....

להכנס לכאן לפחות פעם ביום (שששששש.... אל תגלו לבוסים שלי, אבל בבית האינטרנט עושה בעיות... אז אני פה על חשבון שעות עבודה...
) לקרוא, להתעדכן גם אם לא תמיד יש בי את האנרגיות או את הזמן לכתוב גם אם זו רק הצצה חטופה זה עוזר... עצם הידיעה שאתם כאן שהמקום הזה קיים שיש לי לאן לבוא תורמת לי המון תודה לך red שהזכרת לי
תודה לכולכם על שאתם עפ

כו גמני רוצה להוסיף

שגם אם אין בי אנרגיה להגיב נכנסת לכאן כמה פעמים ביום קוראת אתכם וחוזרת ל

למעלה