לתמי ממתמיד מג"ב

שוב.. איפה?

באיזה בסיס הפעלה אתה בדרום השרון? אני ממושב בורגתא בלב השרון, אני דורון.. נעים מאוד.. ואתה? כל כמה זמן אתה יוצא בערך?

יציאות

אני בגן חיים אני יוצא לפעילות לפי שיבוץ של מפקד התחנה של הנוער .בערך פעם בשבוע אבל לא בימים קבועים.יש לכם נוער בבסיסי מתמידים אצלכם במועצה?

יאפ... בסיסי נוער חדשים

עכשיו בימים אלה מנסים להקים אצלנו גם כן נוער מג"ב אבל זה כרגע עוד בהשהייה בגלל שזה עוד ניסיוני והכל.. זה אמור לעבוד במקביל לדרום השרון אבל עדיין לא יודעים איך בונים את כל המערך הזה.. אני לוחץ על אנשים כדי שיזוזו עניינים ואני בינתיים כבר בן 18 אז זה בסדר ואני יוצא לסיורים כי אני לא נחשב נוער אלא בין לבין מאיפה אתה? מי המפקדים הישירים שלכם? כמה מפקדים יש?

הפעלה

לדעתי אתה צריך להתחיל את מערך ההקמה דרך בית הספר התיכון האזורי של המועצה שלך איך אתה יכול לצאת? או שאתה בנוער או שאתה מתמיד וזה רק בגיל 20!

איסיקיו??

יש לך במקרה איסיקיו? אם כן מה המספר? מעניין אותי האם שונה דרך ההפעלה שלכם משלנו ואולי תתנו לנו רעיונות חדשים או אנחנו לכם? יכול להיות מעניין.. מועצות שונות והכל.. מה המספר בבקשה?

אין

אן לי ICQ . לגבי שיטות הפעולה לדעתי המב"ס שלך צריך לדבר עם הקב"ט שיכול להגיע לקב"ט של דרום השרון

אוקיי...

אז רגע, תספר לי עליך קצת? בן כמה אתה ? זה פוגע בלימודים כל שעות העבודה האלה? נתקלת כבר באירוע רציני בזמן הפעילות שלך?

בטחון שדה

אני לא יכול לספר על הפעילות כי יש את העניין של ביטחון שדה ובהשבעה שלי נשבעתי אמונים למג"ב אז אתה יודע-בטחון שדה.מצטער.

סחטיין גבר

באמת כל הכבוד שמישהו פה באמת שומר על הפה אבל עדיין.. רק לדעת קצת יותר עליך ולווא דווקא על פעילות המג"ב.. מאיפה אתה? אם זה משפיע על הלימודים שלך או לא? בן כמה אתה בכלל? פשוט אם שנה הבאה הולך לקום אצלנו הפרויקט הזה אני רוצה לדעת אם זה כדאי בכלל להשקיע כל כך הרבה זמן בכזה דבר ואם זה לא יפגע בלימודים .. תספר לי את דרך ההתמודדות שלך

*תמי...

New member
למה? מה זה משנה? וחוץ מזה......

שאלות כאלו לא שואלים פה.. זה לא המקום לפרטים כאלו. יום נעים ושקט לכולם

למעלה