לתמונת יהודית!

לתמונת יהודית!

אני רוצה לפתוח גלריה של "תמונות שחברי הפורום הכי אוהבים". אז יאללה, עלו תמונה של יהודית שצלמתם/שלכם עם יהודית או עלו תמונה עם קרדיט מאיפה, מי צילם ושות' (תמונות ללא מקור יימחקו!) וספרו למה זו התמונה שלכם:) ניר.

אז אני אתחיל...

זו התמונה שלי, מהופעה של יהודית בזאפה, בתאריך 15.9.2007 (איזה קטע שגם השנה בדיוק בתאריך הזה היא מופיעה
), וזוהי ללא ספק אחת התמונות היפות מההופעה. לא רק שהיא הייתה אנרגטית ומדהימה באותו ערב, היא ממש פלירטטה עם המצלמה, ואפשר לראות בגלריה תמונות נוספות מההופעה הזאת (עוד תמונות שאני אוהבת מאוד משם הן 8, 12, 14, 16, 24... ויש בטוח עוד שלא עלו). מה שיפה בתמונה הזאת לדעתי זה הטשטוש המתוק הזה על הפנים הצוחקות שלה. אני לא זוכרת בדיוק ממה שהיא צוחקת, אבל זה ללא ספק קרע אותה מצחוק, ובתמונה, אם מסתכלים ממש טוב, אפשר לראות שהיא באמצע שיר שם (היד מוכנה לפריטה והאקורד "מאוצבע"). התמונה הזאת הייתה גם במשך הרבה זמן על המסך שלי, רק בגלל שזה כל כך כייף לקום בבוקר ולראות את החיוך שלה. אה, ואת התמונה אני צילמתי
. כפרעליי
. :)

Purzelbaum

New member
אחח, יודית שלנו!../images/Emo99.gif

ההופעה הראשונה של יהודית שהייתי בה גם הייתה בזאפה, אי שם ב-2005. (בתקופה הפרהיסטורית ההיא לא הסתובבתי עם מצלמה
) אני מקווה שבהופעה בשבת אני אצליח לצלם תמונות ולהעלות לפורום. תמונה מדהימה, מיכלי
כפרעלייך

מיכלי!!!!!!

חצופה!! גנבת לי את התמונה.. את יודעת שזו התמונה שאני הכי אוהבת!!! רעה שכמוך.. טוב, אני אוותר לך כי את צילמת אותה..
אני ממש מצטרפת לבחירתה של מיכל. זאת תמונה מדהימה שממש משקפת את התחושה בהופעות של יהודית- אושר!! פשוט רואים כאן שהיא מאושרת וזה נפלא!!
אם אמצא עוד תמונה אצרף..

למעלה