לתלמידים שמתוכנו..

ערן1987

New member
../images/Emo4.gif

קיבלתי 100 ביחידה 1 וב-2(לא ביחד,חח.. 100 בכל אחד)ו-23 ביחידה ה-3,חחח.. פדיחות בכל מקרה,סה"כ יצא לי 74 בערך אבל בגלל ציון ההגשה יהיה לי 77 בערך,יאיי לעצמי!

BaBa LiVe

New member
כל הכבוד ליאור!

אנלא מאמין קיבלתי 74 באנגלית!!!! אתם קולטים?!?!? טוב, ברשותכם עכשיו קמתי משום מה לעשות מועד ב'! שיהיה בהצלחה! למי יש כח??? הפעם אני אקח איתי את סו קולד קאוס בבגרות הקודמת! הוא לא היה קיים עוד

אוי איזה באסה לעשות שוב ../images/Emo5.gif

אני גם הייתי עושה מחדש. רק שאין לי יותר כוח למבחנים. אז לעזאזל עם זה, אני לא הולכת? בהצלחה..!

אממ ד"א.

5 יחידות נכון? זה לא כל כך גרוע ציון כזה באנגלית. זה פשוט השיטת מבחנים המטומטמת שלהם שיכולה להפיל מישהו שיודע אנגלית מצויין רק כי הוא לא חשב באותה דרך חשיבה מפגרת שהם התכוונו. אני למשל עשיתי בגרות מוקדמת - והיה לי מגן 94 או 96, משהו כזה. 100 ב.. איך שלא קראו לזה. זה שמדברים עם איזה בוחנת מכוערת כזאת..? זה אמור להגיד שאני יודעת אנגלית לא?
עדיין קיבלתי בבגרות 80 ומשהו.. שיטה דפוקה. מקווה לפחות שבמועדי ב' הם בדקו את האנגלית של האנשים ולא עד כמה הם חשבו לעומק או לא לעומק של השאלה.

ליאור אני ואתה בערך באותו המצב

למישהו יש את האתר שבודקים את הציונים?

BaBa LiVe

New member
קישור...וחוויות מהבגרות ../images/Emo13.gif

היה כיף! 40 דק' שמעתי את סו קולד קאוס שליווה אותי לכל אורך הדרך! והיה קל ודן האתר...למטה..בקישור אם עוד לא השגת

gggrrr

New member
היה נורא קל

במועד א קיבלתי 85 ואמרתי נעשה ב מה יש להפסיד והיה ממש ממש קל

קיבלתי מאה במת' (יחידה)!!!

האמת שהיה נורא קל אבל מגישים אותי על 95 אז זה מוריד..מזל שיש לי מורה מצפונית...היא אמרה שמי שהמגן שלה מוריד לו אז היא מעלה לו שנה הבאה

למעלה