לתלמידה שלנו

פּרפרית

New member
לתלמידה שלנו

הצלחה רבה בלימודים. אוהבת פרפרית

noa128

New member
גם ממני - ל-ללי שלנו ../images/Emo23.gif הצלחה

והנאה רבה בלימודייך המתחילים השבוע.

גריפון

New member
גם ממני, בהחלט ובשמחה ../images/Emo141.gif

טוב, וגמני מתחיל מחר קורס בבר אילן... בעצם שנים - סה"כ שני שיעורים שבועייים. זה לא נקרא?

noa128

New member
בטח, בטח נקרא ../images/Emo13.gif והצלחה והנאה

גם לך גריפ

kisslali

New member
גם לך גריפ, גם לך!

וגמני לומדת בערך שעתיים בשבוע! הצלחה, ללי

kisslali

New member
תודה תודה תודה ../images/Emo39.gif

התלמידה הבלונדינית מאד אומרת שהיא מתחילה ללמוד ביום שלישי ושהיא מבטיחה לכולכם וגם להורים שהיא תכנס יפה ולא תבכה בכלל בכניסה. נשיקות ללי

hrabba

New member
חזרתי עכשיו משם

יום הסבר לשנה א'. הם מפוחדים, הם רציניים, הם כאלה מסכנים כמעט הזמנתי אותם להצטרף לפורום בהצלחה לכל הלומדים שתהיה לכם שנה נפלאאאאאאאאאאאה אוהבת............

צלליתה

New member
לכולם קנו ילקוט חדש?

גם אני לומדת השנה. לקחתי קורס שכבר מזמן שמתי עליו עין אבל מה, אף פעם לא הייתי פנויה בשעות של הקורס. השנה נפתח איזה חלון הזדמנויות וקפצתי פנימה. ברכות לכולנו

גריפון

New member
ביתי חושבת שירדתי מדעתי

קם בבוקר והולך ללמוד מרצוני הטוב, ועוד נוסע בשביל זה 30 ק"מ, ועוד בתשלום... לקחתי קורס ברייקי, וקורס על "האדם מחפש משמעות" (ויקטור פרנקל).

פּרפרית

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

מה זה??? רק אני לא לומדת השנה? נאנחה היא באנחת רווחה...סוף סוף שקט- מאימת הנסיעות האיומות בפקקים, מאימת הלחץ במבחנים, מאימת המרצים, מאימת הפרזנטציות, מאימת המזגן המקפיא גם עם מעיל בקיץ שרבי,מאימת...מאימת... מטורפת, אני באמת מתגעגעת ללימודים האלה! לגירוי המנטלי, לדשאים, לחבר'ה, לצחוקים..... תהנו חבר'ה, תהנו.

noa128

New member
גם אני פרפר ../images/Emo13.gif שטוחה כמו שלא

הייתי מכתה ג'.... - ודווקא עכשיו מתכווננת על סוויץ' גדול ושעיטה לכיווני קריירה, מה שידחה את הלימודים בכמה שנים - כי הנה, עכשיו הייתה לי הזדמנות לשקוע לי בלימודים- רק לבחור מה ולהירשם (אימי כבר עמדה עם כרטיס האשראי ורצתה לשלם) ו..לא עשיתי עם זה כלום... עד שלא אנסה לא אבין שלחינם אני דוחה את זה...

פּרפרית

New member
זה בדיוק המענה למה שכתבת שם למעלה

"חוק שימור האנרגיה" בהשרדות הזאת של החיים, בנווּט, במירוץ, בהשקעה, בנתינה. בין כל אלה הלכתי לאיבוד...מה שהחזיר אותי לעצמי היו הלימודים, יום וחצי בשבוע רק לעצמי- לא "החיים" אלא אני, לא היה קל אבל בהחלט היה טוב. והלימודים או במילים אחרות "הבריחה" מחיי היום יום שימרו את האנרגיות שלי. כשהתחלתי ללמוד הבנים היו בני חמש ושבע... וככה זה כבר עשר שנים, אני מסמנת מטרה מגיעה אליה, נחה שנה והופסט למטרה הבאה.

היא צודקת. קודם כל אתה בהחלט יכול

לצאת מדעתך. לרדת קצת קשה. לקחת רייקי זה בהחלט טירוף ולחפש משמעות אני כבר יכול לומר לך שאין משמעות לשום דבר.

לורליי43

New member
זו ראייה שונה לגמרי

ללמוד לא כדי להגיע ליכולת השתכרות (ולא מיין), אלא להשתכר מהיכולת ללמוד. הבן שלי עוד במסגרת לימודי החינוך חובה שלו, ממש לא מצליח לקלוט או לראות את הקשר בין מה שהוא עושה עכשיו לבין מה יהיה עוד 10-15 שנה.

לורליי43

New member
יש קשר לא קלוש בין הציונים בלימודים

לבין מגוון האפשרויות להגיע לעסוק במה שאנחנו מעונינים בחיים. מצער, אבל אלה החיים.

למעלה