לתותחי סקריפטינג

aviranc

New member
לתותחי סקריפטינג../images/Emo3.gif

היי שמעו אני רוצה לבנות כמו רובוט כזה שכל פעם שאני ירשום !op הוא יתן לי אופ וככה גם !halfop ו !voice אבל אני רוצה שהוא יתן רק לי ולא לכל מי שרושם. ואני רוצה שגם הרובוט הזה יתן למי שאני רוצה למשל אם אני ירשום op mooo! זה יתן אופ ל mooo כל זה כמובן ללא עזרתו של NetServe בבקשה תעזרו לי חג שמח אבירן

תשובה

תפתח את שורות הקוד הבאות menu nicklist { LIST .ADD: .guser oper $1 8 .DEL: .ruser oper $1 8 } on op:text:*:#:{ if ($1 == !op) raw -q mode # +o $iif($2,$2,$nick) if ($1 == !voice) raw -q mode # +v $iif($2,$2,$nick) if ($1 == !dop) raw -q mode # -o $iif($2,$2,$nick) if ($1 == !dvoice) raw -q mode # -v $iif($2,$2,$nick) }

tomer70

New member
תלחץ alt+r

וליד הרימוט יש לך users כנס לשם ותכתוב - 100:nick!*@* - במקום הניק תכתוב את הניק שלך ואחרי זה שאתה רוצה לשים פקודה שהוא יקשיב רק לך אתה כותב במקום
on *:text:!op*:#:/op $nick​
אתה כותב
on 100:text:!op*:#:/op $nick​
וככה אתה יכול לשחק עם זה כל מי שאתה שיוכל לשלוט בבוט אתה פשוט צריך להוסיף אותו לדרגה 100 כמו שהראתי לך מקודם מקווה שעזרתי

Rul3R

New member
כיף להמציא events?

ממתי יש on oper? ולא הסתכלתי על הסקריפט שלך, אבל בתור (ה)סקריפטר לא נראה לי שאתה יודע איך בנוי ה"תרחיש" - on op דבר ראשון, חסר לך ה level של הניק אחרי ה on, לאחר מכן חסר לך נקודותיים, ואין לי מושג על איזה text אתה מדבר, כי בזמן שמביאים למישהו אופ אין שום text שקורה, וגם הכוכבית במיקום לפני שם הערוץ מיותרת, ככה שאם כבר, ה"תרחיש" צריך להכתב ככה:
on *:eek:p:#: {​
וזה עוד בלי להסתכל בכלל על שאר הסקריפט..

havlaz

New member
אני מאמין שהוא התכוון

שהוא יחליף את זה בדרגות שאצלו חוץ מזה, ראה מה ביקש: שמעו אני רוצה לבנות כמו רובוט כזה שכל פעם שאני ירשום ירשום == TEXT

חמודילה תסתכל טוב

אפשר להמציא דרגה בשם אופר.. ואז להגיד שכל מי שבדרגה הזו וכותב.... ממתין להתנצלותך הכנה :)

zzzzzruvbavek

New member
יש לך כאן אפשרות

להכניס קוד להודעה בצורה נורמלית. אתה רואה את [תחילת קוד] ו[סיום קוד]? תשתמש בהם. כשכתבת את הסקריפט בלי זה זה נראה כמו
On *:Oper​
ולא כמו
On oper:text:​

תירוצים... ../images/Emo104.gif

פעם הבאה תסתכל טוב לפני שאתה מעיר... זה תקף לגבי כל הערותיך על הסקריפטינג שלי..

zzzzzruvbavek

New member
תרוצים?

Rul3R כאן, שתאמין לי על אף שכינויך הוא הסקריפטר, מבין קצת יותר ממך, וכאשר פרסמת את זה בצורה שפרסמת הוא הבין את זה כאילו כתבת ארוע on oper. ולא ככה זה נראה? לא הייתה כאן שום הערה בקשר לסקריפט שלך, רק הערה קטנה בקשר לדרך שאתה מפרסם אותו. כנראה לך סקריפטים מובנים זה לא הדבר הכי חשוב. זכותך.

למעלה