לתומכי שלי

aviel931

New member
מהפה שלך

לקלפי

RonspotNL

New member
אם זה מה שהבוחר ירצה

וזו תהיה קואליציה אפשרית מבחינת מנדטים ויהיו שיחות של משא ומתן קואלציוני ויגיעו גם להסכמים הרי שזה מה שנקרא דמוקרטיה

כל עוד שלי תנהיג את הממשלה...

לא ממש חשוב אם הליכוד יהיה חלק מהקואליציה. למרות שאשמח מאוד אם ביבי וחברי ישראל כבר לא ביתנו, להוציא אורלי לוי-אבוקסיס החברתית שעזרה לסגור את התועבה המושחתת תוכנית ויסקונסין, לא ייצטרפו לקואליציה בראשותה ויעדיפו לשבת באופוזיציה. לעומת זאת, אם יקרה ההיפך וגם את הממשלה הבאה חס וחלילה ינהיג נתניהו, אני מציע לשלי שלא להתפתות ולחזור על מעשהו ההתאבדותי של עמיר פרץ, ששרף לעצמו את כל הגשרים לראשות הממשלה והפך את מפלגת העבודה בראשותו ללא רלוונטית. אך כמו שאני מכיר את שלי, היא תעדיף לשבת באופוזיציה ולהילחם משם בעוולות החברתיות של מפלגת ישראל כבר לא ביתנו הפאשיסטית, מאשר לחבור לממשלה הפאשיסטת האנטי-חברתית בראשותו של השקרן הסדרתי הכי גדול שידעה המדינה הזאת מימיה.

x

New member
שלי יכולה להנהיג רק את בל"ד

עובדה היא שח"כ יחימוביץ' הצביעה לעזמי בשארה, באמתלה שהצביעה לתמר גוז'נסקי, או אולי להפך, אבל ברור הוא, כאשר הצביעה לבל"ד-חד"ש לכנסת, היא הצביעה גם למצע שלהם. עובדה זו מעלה הרבה שאלות ותמיהות: האם העיתונאים בתקשורת הם שמאלנים
http://www.news1.co.il/Archive/003-D-70778-00.html

ליחימוביץ כשותף משני, זו תהיה התאבדות פוליטית

ואם יחימוביץ היא ראש הממשלה, אז זו תהיה התאבדות פוליטית של נתניהו. כך או כך, אני לא רואה את זה קורה.

כל מי שחושב שיחימוביץ תצטרף לממשלה בראשות נתניהו, לא מבין את יחימוביץ. מבחינתה הבחירות הנוכחיות זה רק עוד שלב בדרך. אם תהיה הפתעה והיא תיבחר לראשות היא בוודאי תנצל את ההזדמנות. אבל אם לא, היא תמשיך לבנות כוח לקראת הבחירות שלאחריהן (בתנאי שלאנשי מפלגתה יהיה מספיק שכל כדי להשאיר אותה בתפקיד). וכוח כזה ניתן לבנות רק מהאופוזיציה, כמו שבגין עשה בשעתו.

blackbomber

New member
איך תתמודד עם 41 מיליון ש"ח גרעון?

בלי ג'ובים, בלי פעילים, פיטורי עובדים מתוקשרים, נושים...
כל מפלגה שתהיה באופוזיציה, דינה יהיה כדינה של מפלגת קדימה.

זו תפיסה די צינית של יחימוביץ

בעצם אתה אומר שאפילו שהיא חושבת שנתניהו אסון כלכלי חברתי,
היא תעדיף להישאר בחוץ ולתת למצב להידרדר,
מתקווה שבבחירות הבאות זה כבר ישפר את מעמדה לראשות ממשלה.

די ציני, לא ?

אם נתניהו הוא "אסון כלכלי חברתי"

הדבר החשוב ביותר הוא לפעול להפלתו, לא להצטרף אליו. המחשבה שאפשר "להשפיע מבפנים" היא מיתוס, תירוץ שמשתמשים בו פוליטיקאים חסרי חוט שידרה כדי לנמק איך קנו אותם בנזיד עדשים.

האם בגין היה ציני בגלל שלא נכנס למיטה עם מפא"י? לא. הוא היה בעל עקרונות. וכך, כולי תקווה, גם יחימוביץ.

...
...
...

..."האם בגין היה ציני בגלל שלא נכנס למיטה עם מפא"י? לא. הוא היה בעל עקרונות."...
...

הוא/הם היו אנשים יישרי דרך לאומית עם אמונה ועקרונות !!!...
גם אם היו (והיו) בניהם חילוקי דעות...

היום הכול התהפך בליכוד והליכוד בכלל השתנה...
הליכוד (שפעם הייתי חבר בו) של היום כבר מזמן הפך למדמנה...
הקפיטל-ליסטים החזירים השתלטו עליו והפכו את הליכוד למשתנה...
בגין וזבוטינסקי משמשים היום לקפיטל-ליסטים בליכוד כעלה תאנה ...

http://www.youtube.com/watch?v=x8CPWV8OH1M

hot960

New member
חלומות באספמיה

היא לא תשב בשולחן הממשלה
ביבי לא צריך אותה שם הוא יתן לה לשבת באופוזיציה עד לבחירות הבאות כך היא וחבריה העיתונאים יתפזרו בבחירות הבאות

בליכוד ביתנו יש מספיק מנדטים
48 ליכוד ביתנו 12 לפידוס שמת לעבור משולחן עיתונאי לשולחן של שר ויסכים גם ש 15 ש"ס ישבו לצידו מזיעים כמו שדים במיוחד הפושע
כבר 75 ואולי עוד 4 משתמטים כבר 79 מי צריך את שילשולי יקרה לה מה שקרה לקדימה עם כל הטירונים שאספה מליד חדר המדפסת

אני מאוד מקווה שעיתון הארץ ומעריב המשמיצים והמפסידים יעברו לפרק הבא בהיסטוריה

droriko

New member
יש לי שאלה אחרת

ונניח באופן פלאי ששלי תרכיב את הממשלה. הרי זה לא משנה את מי היא תבחר להכניס לשם היא תבגוד בערכים שלה. כי ליברמן הוא הוא "פאשיסט"(לדביר שלי) ויאיר לפיד הוא קפיטליסט חזירי, וש"ס היא מפלגה חשוכה וסחטנית. אני לא רואה איך שלי מקימה לעצמה מפלגה עם בת ברית שלא סותרת לחלוטין את המצע שלה.

שקדי

New member
קואליציה היא תמיד פשרה..

בין הרצוי לבין האפשרי...................

droriko

New member
אבל תסביר לי

איך מישהי שבנה את הקריירה הפוליטית שלה כאנתיתזה לקפיטליזם החזירי יכולה לשבת עם קפיטליסט חזירי, זה לא פשרה זה רמיה.

ע מיש

New member
ההסכם הקואליציוני הוא בין מפלגות

ומתווה את המדיניות.
זה שאני מתנגד למדיניות של מישהו לא צריך למנוע ממני לשבת יחד אתו בממשלה או בכל פורום אחר

ע מיש

New member
לא, מערכת הבחירות נותנת אפשרות

להציג את העמדות ואחרי הבחירות כל אחד צריך להתפשר על משהו על מנת לאפשר תפקוד של המדינה

droriko

New member
אבל

אם שלי בונה את כל מערכת הבחירות שלה על הסוציאליזם ובסוף היא יושבת עם יאיר לפיד שמוציא את העוקץ מהסוציאליזם שלה אז זה לא גניבת קולות?

droriko

New member
וזה לא רק שלי

קח את לפיד עצמו. הרי הדבר שנותן לו הכי הרבה מנדטים זה הקנאות שלו כנגד הסחטנות הדתית(כמו אביו). אבל מצד שני הוא אומר בראיונות איתו שהוא לא פוסל ישיבה עם ש"ס., איך אפשר לא לפסול דבר כזה כשברור שש"ס תדרוש סחטנות בשביל לשבת בממשלה. זה לא שיש איזה מקום למשא ומתן איתה.

שקדי

New member
יש לך לקות קשה בהבנת המציאות הישראלית לצערי

קואליציה היא אמנות האפשרי ולא הרצונות וההצהרות
ומי שבגלל שהשותפים הקואליציוניים שלו לאחושבים כמוהו ישאר בחוץ הוא אידיוט
קח לדוגמא את ציפי שיכלה אולי להיות ראש הממשלה לו התפשרה עם החרדים על גובה האתנן
ובגלל שסירבה נשארה בחוץ וראתה 4 שנים איך ביבי נותן להם כפלים ממה שהיא סירבה להתפשר

למעלה