לתולעת בתפוח

נזי11

New member
לתולעת בתפוח

מינה יקר אני שמח כי עיסוק חשוב בחרת לך - לתעד כל אות ותו של כותב זה או אחר.

אני מצר על כי לא נקבעו 100 חברים להנהלת ההתארגנות כי אז יכולת אתה וכל בני ביתך למצוא עיסוק מהנה זה כעיסוק עיקרי.

מזה ימים אתה כשמך מקשקש עצמך לדעת מבלי להבין דבר וחצי דבר.!

כבר לפני שנה וחצי קשקשת על תפקיד המפקח כי פקידון הוא ולא יותר. גם לאחרונה כתבת רבות שלמפקח אין סמכויות , אם כן ממה נפשך?

היום אתה מצטט ברוב להט הרסני ציטוטים של כותב זה או אחד בפורום כאילו יש להם משמעות משפטית!

הגיע הזמן שאדם בערוב ימיו ידע שכל מהו. לצערי כנראה פיספסת את הרכבת.

לך לא אענה יותר אבל חשוב לי שהקוראים יבינו היכן הם נמצאים!!

כתב התביעה הוגש כנגד המפקח והנאמנות - הוא לא הוגש כנגד הכללי או השותפות טעות מספר 1 של "לוכד הפוסטים"

המפקח אינו כפוף לאף פונקציה בשותפות על מרכיביה - טעות מספר 2 של "האספן"

כתב הבקשה לצירוף הוגש ע"י השותפות המוגבלת ע"י ? בעל אינטרס בשותפות שבחר בצורת גישה זו !! למה ? כי בכל דרך אחרת מבקש אלמוני זה היה מאיר באור יקרות על האינטרס הפסול שלו!!! קיימת אפשרות סבירה מאד שמבקש זה יצורף כמשיב נוסף !

מה שעומד להידון מחר הוא התביעה המקורית וכתב ההגנה שהוגש וכן הבקשה לצירוף השותפות לתביעה כמשיב.

בכתב ההגנה נפרשו כל הטענות ללמה לא לקבל את התביעה ולדחותה על הסף.

כמוכן נשפך הרבה צבע שהגיע מכתיבה בפורומים ואלי מדיווחים של מחזיקים על הווי אותה קבוצה "מסוכנת הקונה ומוכרת יחידות ללא הפסק"

כן מינה אותו סוג מידע שאתה מציף בכוונת זדון ברורה !

כתב הבקשה של השותפות מבקש להוסיף עליהם בדיוק את אותם דברים ,בלווי זעקות חמס על השתלטות עויינת של אינטרסנטים .

בשני המקרים , הנראים כאילו נכתבו באותה העט, מתבססים המשיב והמבקש על טענות מצוצות מהאצבע שמבקשים להחריב מבית סייעו להכניסם לתודעה של הכללי

כל הטענות הללו בשקר יסודן ונועדו לקדם אינטרסים צרים של קבוצה במוגבל המתהדרת בקשר רציף עם השותף הכללי .

מינה אינך אלא מסכן , המבקש בכל דרך לסרס את חבריו ולהוכיח לעצמך שאתה יכול להכניס לנחמיה ! וואהו ועוד פעם וואהו.

לי אישית את יכול לנשק ב... אבל מה אשמים אחרים?

עם כולם אתה מסוכסך? אין אף צדיק בסדום (הרי כך כיניתם את אותו הפורום)?

למזל כולנו הפורומים הם רק פורומים והם אטרקטיביים לכל היותר למנהלים בגבעות - ספק אם שופט בית משפט עוסק בהם.

המוגבל מעולם לא ביטא עמדות קיצוניות כתגובה או קריאה !! התבטאויות פרטיות של יחידים מחייבות את היחידים בלבד ומעולם לא היו עמדות מוסכמות על הצוות המוביל.

זהו הפוסט השני בימים האחרונים שבו אתה מבקש להוכיח שתתקע מקלות בגלגלי המחזיקים ע"י "הוצאת דיבת הארץ שרעה היא"

מאחל לכולנו שתמשיך לנבוח, ולחבל בכרמים תוך עשיית מעשי נבלה בשותפיך המחזיקים !!

מאחל לכולנו שנמשיך להיות מלוכדים ולגדול - למגינת ליבך ! איך אמרת על המים של עזה?

מעולם לא היו ידי המחזיקים נקיות כל כך כמו במקרה זה של בקשת כינוס האסיפה. רק מחזיקים מגובשים אלו יתרמו לגבעות עולם ולהתנהלותה .

מאחל לכולנו הצלחה מחר.

מבקש שלא לערוך

נחמיה אין כאן אפשרות עריכה

השתמשת בביטויים מעליבים במיוחד
ממש לא מכובד ואני לא זוכר אותך
יוצא מהכלים ככה

אשאיר את הפוסט כי הוא נכתב מדם ליבך
אבל אם השרשור ידרדר אני מוחק הכל

מבקש לשמור על תרבות דיון

עמיטליהי בנוגע לנשיקות ..?

ללא ספק נחמיה התכוון שיגיש לאורי חברי את הלחי השנייה ...

בקשר למשפט מחר :
יש למישהו ספק מה נחוץ לכולנו המשקיעים ...?

בקשר למשפט מחר :
אין לי ספק שכל קוראי הפורום הנכבד הזה מעוניינים בהחלפת המפקח . מטאטא חדש מטאטא טוב יותר . כלום נשגב מבינתיינו שמגיע לכולנו ? פיקוח צמוד הגיוני וצודק !

הלואי ימצא המפקח החדש נקודות זכות רבות למר טוביה לוסקין .
בדרך הניהול
בדרך החיסכון
בדרך שאינשאאלה ימהר ויגיע לנפט ( "והפקתו" ) אשר במעמקים למרות התקלה .

איחולי הכנים למר טוביה לוסקין לחזור "מהתקלה" עם חיוך רחב על פניו והודעה מרנינה לכולנו ... אמן אמן ואמן .

zur55

New member
מנהל
נזי

נראה לי שהיית יכול להתנסח אחרת וחבל

בכלל למה להתעסק בזה?

יש בית משפט והוא יחליט
מי צריך להיכלל בתביעה ומי לא
ולבסוף גם יחליט איך מתקדמים

הכל בידי בית משפט מרגע זה
וטוב שכך

רק עכשיו ראיתי שהודעה זו עברה גם לסגול

שהרי הוא יודע שמינה מנוע מלהגיב שם
כך שכל מטרת הפוסט הייתה כדי לקבל
מחיאות כפיים ולייקים על חשבונו של מינה
שלא לדבר על תגובות מתלהמות..
סגול או לא סגול?

zur55

New member
מנהל
עמי אין חדש תחת השמש

עולם כמנהגו נוהג

וצודקים המבקרים
הרי אנחנו משתדלים לכן יש ביקורת
שם זה מקרה אבוד אז אין טעם לבקר

הנה הצלחתי למצוא גם למבקרים
נקודות זכות לטובתם

minaeksh

New member
תודה על המחמאות!!!

אם ענית כנראה שמשהו היקפיץ אותך. נחכה לביהמ"ש הניכבד שיפסוק את דברו. מה חשבת שאתה היכרזת מלחמה על הכללי ושהכללי ישב בשקט? בוא נחכה וניראה. אני סומך על ביהמ"ש. מקוה שגם אתה.
דרך אגב מי חסר הבנה זה שאלה מאוד מעניינת. האם חסר ההבנה זה זה שחושב שהמפקח אמור לחתום על הצקים? ראה ציטוט שלך. מפאת כבודך לא אעלה אותו פעם נוספת. או שחסר ההבנה זה זה שיודע שעל הצקים אמורים לחתום 3 דירקטורים. ראה את ההסכמים . שם מצויין בפרוש שכל צק מעל 3000 שח לזכרוני אמורים לחתום 3 הדירקטורים.
אבל כאמור מותר לך להוציא קיטור כי אני מניח שאתה בלחץ. וכל חבריך שמוחאים לך כפיים. ניראה אותם משתתפים בהוצאות (מגקי אנחנו יודעים שהם לא) וחס וחלילה מבחינתך שתפסיד. אז אתה תחפש את חבריך בנרות. אבל בינתיים בוא נמתין. . אמר מי שאמר יש שופטים בירושלים.

למעלה