לתגל..

lonely angel

New member
לתגל..

יש לי בעייה עם הפורום אני לא יכולה ללכת אחורה עם הדפים ולבדוק הודעות- במקרה שענית לי.. בקיצור.. כל התודות כנראה לא היו נחוצות.. הבנות ראו את זה כמו שאת יודעת.. וידעת את זה כשהעברת את ההודעה שלי.. נכון?!.. אז.. נגיד תודה בכל מקרה- אולי כי אכפת לך.. ועכשיו אני על משמר מקסימום.. ואני מצטערת שבגללי היה בלאגן.. ושלירן פנתה אלייך ולטיירון כל כך מאוחר בלילה... אז... זהו.. וביי ביי.. LOVE U ALL המלאכית הבודדה...

:-(

נוו..את כבר יודעת מי אני...... אני חושבת שכככללל התודות הן לגולה!! אין מה לעשות היא מלאך! מלאך שלי..ואני ישאיל לך אותה אם את רוצה.. (אבל לא לתמיד.. ;-) ) עכשיו בגללך לא היה שוום בלאגן!!! הבנת! ועכשיו תצאי מהאינטרנט כי תפוס אצלך ואני מתחילה להאדים...(וזה לא ממבוכה.) חוצמזה שאת חייבת להחדיר את זה טוב טוב לראש! אני אוהבת אותך מאוד!!! והיללו`ש אוהבת אותך מאוד!!! וילנה אוהבת אותך מאווווד!!!! ובתאלו`ש!!! וכל מי שמסביבך מת עלייך!!!! עכשיו תחליפי את הניק ניים! תנתקי את האינטרנט. ותתחילי לעשות משהו בקשר לתחפושת כי אם לא אני יעשה.. ואז זה יצא מגעיל... אוהבת המממממווווןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני.

tairon

New member
למלאכית הבודדה היי

היי מה צלומך? תתקרבי רגע.... עוד.. (נו אל תתקמצני..).. קודם כל אני רוצה להגיד לך שבעיניי את אמיצה מאד אפילו שטעית ואת יודעת מה גם הטעות היא לא נוראית כל כך כי סה``כ אנחנו כולנו אנושיים ולא מכונות אז אנחנו טועים אל תרגישי שלא בנוח לכולנו יש בעיות אין אף אדם שאין לו וזה לא בושה זה חלק מהחיים אני יודע שתגל איכפת לה מאד ואם רק תתני לה היא תושיט לך יד לעזרה ובכלל כל הפורום של הפרעות באכילה כל אחד ואחת שם הם חבר`ה נפלאים אני מניח שחברה שלך תוכל לספר לך יותר ולהרחיב אל תזלזלי בכוחם לעזור לך.. אני מאחל לך רק שמחת חיים אושר וכייף ואל תזניחי את הנושא זה אני מבקש ממך טאירון*טאי

t@gel

New member
אאוצ`

מה עשיתי? שלחתי לך במייל את האיי סי שלי

למעלה