לתגל ... ולכולם בכלל ...

נעמה!

New member
לתגל ... ולכולם בכלל ...

תגלגולושית המתוקה... אני ממש מודה לך על זה שהגבת לי ואני מבטיחה להישאר כאן ולהמשיך ולכתוב... ולכולם כאן... אני תמיד קוראת את מה שאתם כותבים .. והמצב שלי כ``כ שונה משלכם... אתם נמצאים במצב שאתם צריכים להוריד במשקל... ואני צריכה לעשות בדיוק ההיפך... אני לא חושבת שאני אנורקסית במצב קשה... אבל כולם תמיד אומרים שאני צריכה להעלות כמה קילוגרמי שומן על גופי... ש-ו-מ-ן רק מהמילה הזאת אני מקבלת בחילה... בכל פעם שאני רוצה להכניס משהו לפה... אני חושבת מיליון פעמים!! זה כבר הפך לשגרת היום- יום שלי... שאני צריכה תמיד לחשב מה אכלתי קודם ואם אני ``יכולה`` לאכול את זה עכשיו... בהתחלה זה היה דיי טוב.. עכשיו זה הפך לסיוט שאני לא יכולה להפסיק! איך??? למה??? מתי??? הרבה שאלות ... מעט מאוד תשובות. נעמה

@tagel

New member
גם אני מרגישה ככה

רק שאני לא רואה באוכל שומן אני רואה בו מעין רעל אני נתונה במצב שבו אני מאמינה שפרושה של כל ארוחה זה הזרקת רעל לגוף, ואני חשה כך כי האוכל פשוט עושה לי רע, הגוף דוחה אותו אוטומטית. אם כן, מה עלי לעשות? לחזור לצומות המתמשכים? אני בעצמי מחפשת את התשובה. דעי לך שאני מקנאה בכל אדם שאומר ``אני רעב`` והולך לאכול. מתי יגיע תורי? את חזקה נעמה תודה לך על נוכחותך אוהבת תגל

רונה44

New member
הייתי מחליפה אותך

הלוואי שהייתי יכולה לומר את אותו הדבר מאחר ואני כל הזמן רוצה לאכול ואני בכלל לא עושה חשבון לאוכל כמה קלוריות והאם זה מזיק לי הייתי מוכנה להחליף אותך למרות הידיעה שמה שקורה לך לא פחות גרוע אל תתיאשי תמשיכי לקוות ולאכול כי זה ממש חשוב

למעלה