לתגייסים אזהרה!

JDOE

New member
לתגייסים אזהרה!

התגייסתם? יפה עכשיו זכרו לעולם אל תשרתו בבסיסים בדרום אלר"ם מזלזל בבסיסים האלה וחוסך כסף על חשבונם היה בסיס מזון באילת הוא נסגר וכמובן הרמה של האוכל ירדה כמעט בכל הבסיסים גם היה בסיס ציוד באילת וגם הוא נסגר כך שבשביל ציוד יצטרכו להגיע עד לבאר שבע ואולי שכחתם את הפיגוע בטאבה מה לעשות חיילים צריכים ציוד במצבים כאלה ומצבי חירום כביכול שקורים וזו רק ההתחלה אין הרבה חיילים בדרום יחסית לשאר הארץ ובגלל זה מזלזלים בהם אז אני מציע לכם להקדים תרופה למכה ולבקש מהתחלה לשרת במקום אחר אבל חוץ מזה שירות נעים :)

JDOE

New member
אני מספיק קרוב כדי לדעת

לגבי חלק מההחלטות שהוא מקבל ולמה ואיך בעזרת קומבינות הצליחו לסגור בסיס

ritazizi

New member
אם לא אנחנו אז מי?

אולי נשכור עובדים תאילנדיים שישמרו לנו על הדרום

JDOE

New member
אתה מדבר כאילו יש שם בסיסים חשובים

קודם כל הרוב זה בסיסי הדרכה כלומר אחרי שתעבור את ההדרכה תעבור למקום אחר חלק אחר בסיסים עם תקציב טוב אז הם יכולים להסתדר ומה שנשאר סתם בסיסים קטנים וכנראה שבאמת לא תהיה לכם ברירה בשלב מסויים רק אל תופתעו

שבטה!!

שיסגרו אותו יש שמה תנאים גרועיםםם!!.. עזבו את זה שהחיילים אוכלים שמה חול וחול וחול.. מסכנים!

JDOE

New member
תאמין לי

לפני שסגרו את הבסיס מזון היה אוכל טוב זה לפי מה שמספרים עכשיו איזה פלא רק הבסיסים עם התקציב הגבוה עם אוכל טוב

2inaroad

New member
מה שאתה רוצה להגיד

זה שבגלל שאתה מקורב לאלר"ם, אתה יכול להגיד לנו בוודאות שדופקים את הבסיסים בדרום, ושזה לא רק שמועות ששמה חרא אלא עכשיו יש לזה סיבה מלמעלה ששמה חרא אבל באמת חרא? אבל מה נעשה- 90% מאיתנו הולכים לעשות טירונות קרבית שם...?

JDOE

New member
אכלתם אותה

חוץ מזה אין שם הרבה בסיסים רובכם תשרתו במרכז אלא אם אתה מתכנן להיות במז"י ולא בחיל הרגלים וגם אז יכול להיות שתהיה בגדוד קרק"ל רובכם לא תשרתו שם ואלה שכן רובם יעברו למרכז או לצפון וכמובן שיש לזה סיבה מלמעלה כמו לכל דבר אחר במדינה הזו והסיבה זהה קיצוצים

Reign Of Chaos

New member
באמת סתם בסיסים..

שיבטה בא"ח נח"ל קציעות שפיפון לביא וזה רק מהידע המוגבל שלי, באמת שטויות.. רק בערך בסיסי האימונים של כל החטיבות..

CaesaR3

New member
הממ בשפיפון יש את באח צנחנים לא?

או בשם השני שלו הלונה-באח

למעלה