לש
אוויר

• פותח הנושא dugag
  • פורסם בתאריך

dugag

New member
לכל המטורפים לפסיכדליה -DUGAG

להורדה קטעים מאתר האינטרנט שלנו תורידו את WAITING ROOM פסיכודלי למדיי נשמח לשמוע ביקורות דודי

יותר מעניין מהאוסקר ../images/Emo43.gif

השנה יתקיים בפעם השניה ברציפות טקס "תפוח הזהב", טקס הענקת פרסים לפורומים הטובים ביותר באינטרנט הישראלי. השנה אנחנו מחדשים ונותנים לכם הגולשים לבחור ולהשפיע: מהם הפורומים המובילים לשנת 2004?
ערוץ yesZone - פורטל הצעירים האינטראקטיבי בלווין (ערוץ 68), בשיתוף תפוז אנשים, מזמין אתכם להיכנס למשחק הטריוויה השבועי, להתחיל לשחק ולזכות בדיסקים וב - DVDים של אוסף הלהיטים המוביל NOW 10 מתנת הליקון. כל מה שצריך לעשות הוא להיכנס למדור GAMES בערוץ 68 ב - yes ולענות על שאלות הטריוויה. ככל שתשחקו יותר - תגדילו את הסיכוי שלכם לזכות.
היום נולד הדבר הכי חם בשטח! ה"תפוזON": כלי חדש בתפוז לנוחיותכם. לפרטים והדרכה על השימוש בכלי ניתן למצוא כאן (תודה לווינטרפרש)
פורום רוק ישראלי מעניק היום לגולשינו שבדרום הארץ כרטיסים חינם להופעתם של להקת הרוק הכי חמה: Izabo. לפרטים נוספים

krasner

New member
צריך המלצה לגיטרה חשמלית למתחיל.

שלום,אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן על חשמלית.יש לכם אולי המלצה כלשהי לגיטרה? באיזה גיטרות ניגן גילמור?

אני קניתי...

ממש לפני כמה ימים גיטרה, אני גם מתחיל... קניתי גיטרת סקוויר, סקוויר היא חברת בת של פנדר גילמור ניגן על פנדר. הגיטרה מעולה ואני ממש מרוצה ממנה היא גם לא עלתה לי הרבה....רק 750... באיזו חנות בדיזינגוף, אני לא זוכר איך קראו לה (לא כלי זמר), היא ישר אחרי חנות של פאצ'ים.. אבל אל תשכח שאתה צריך לקנות מגבר...אבל אתה לא חייב. לי יש מגבר שחבר הביא לי אבל יש לך עוד אפשרות (ועשיתי את זה היום) לחבר את הגיטרה למחשב...האיכות טיפה פחות טובה ממגבר, אבל יש לך הרבה יותר אפשרויות. אתה יכול להוריד קופסת אפקטים ולהשתמש בה... קופסת אפקטים לגיטרה עולה בערך 2500 שקל, ואלה הזולות... ואתה מקבל אותה בחינם. אם יש לך עוד שאלות תשלח לי מסר...אני אשמח לעזור לך :)

Miss CB

New member
ליד הפצ' שופ?

חנות כזו שיורדים במדרגות? לא יודעת איך הצלחת להסתדר שם, אליי המוכר היה ממש מניאק
בכל אופן תתחדש, פנדר זו איכות מעולה כמובן... סקוויר מן הסתם פחות, היא לא ממש גיטרה לחיים, אבל לטעמי בתור גיטרה ראשונה היא לא רעה בכלל, ואל תקשיב לכל הסנובים שלא מסתפקים בפחות מלס פול קאסטומ
היא נוחה? היא נשמעת לך טוב? זה העיקר! ובקשר לעניין המגבר, דווקא כן רצוי שיהיה אחד כי למחשב אי אפשר לחבר לא אפקטים, גם לא דיסטורשן בסיסי שיש כמעט בכל מגבר פשוט וקטן, ואיכות הסאונד נמוכה בדרך כלל. מה שכן, אפשר במקום לקנות בחנות, לקנות יד שניה (זה מה שאני עשיתי, יצאתי מזה עם מגבר פיווי איכותי, כולו 15 וואט, אבל אחלה איכות - גם הגיטרה יד שניה אבל זה סיפור ליום אחר): זה גם זול, אתה גם יודע שהוא איכותי לפחות במידה מסוימת - תלוי למה הוא נמכר... חחח - וגם, אה, טוב, זול בעיקר.

../images/Emo26.gif

כמו שמיס סיבי אמרה, דווקא כן צריך ועדיף לקנות מגבר. קודם כל, בגלל שלרוב האנשים יש רמקולים ג'נריים (כן, אותם רמקולים מסכנים שמקבלים עם המחשב
) ולחבר גיטרה לרמקולים כאלה זה סיוט. ב', בגלל שחיבור של תוכנה לעניין מן הסתם ייצור עיכוב רציני בין מה שאתה מנגן למה שאתה שומע. אגב, לקופסא עם האפקטים קוראים מולטיאפקט, ויש כאלה בהרבה פחות מ2500. שלי למשל, Zoom 505II עלה רק 500 (מהחנות!). הוא אמנם לא מולטי מצויין, אבל מצליח לספק את הבקשות של מתחיל כמוני.

super joby

New member
בקשר למולטיפקט מהנט...

בא לך לרשום שם של כזה? חיפשתי ולא ממש מצאתי...

אני חיברתי היום...

את הגיטרה שלי למחשב וזה היה סבבה לגמרי...אם יש לך כרטיס קול ולא bored on למי שיודע על מה אני מדבר זה יוצא סבבה לגמרי ואין דיליי בין מה שאתה מנגן למה שאתה שומע...זה חלק לגמרי בקשר לאיכות סאונד - אצלי המערכת מחוברת למחשב, והיא מערכת טובה יחסית.. אם יש רמקולים כאלה של מחשב באמת זה לא שווה...אבל אם יש מערכת נורמלית זה שווה לדעתי...במיוחד אם אתה מתחיל ואתה לא צריך משהו בומבמסטי... לתוכנה קוראים guitar FX אפשר למצוא אותה בגוגל...זאת לא בעיה... יש בה את כל האפקטים שמתחיל צריך...את לא תוכלי לנגן עם זה סטיב ואי או רמשטיין אבל לפינק פלויד ונירוונה זה בהחלט מספיק :) אם יש עוד שאלות...בכיף :)

לי יש גיבסון לס פול ואין לי מגבר

אבל אני מתכנן לקנות בקרוב כשיהיו לי זוזים. להזכירכם- אני אמיר והחלפתי שם!

../images/Emo26.gif

קודם כל, כרטיס קול על הלוח נקרא On Board ולא on bored, שמשמעותו - על משועמם. אם יש מערכת נורמאלית, אפשר כבר לוותר על המחשב ולחבר את הגיטרה לרמקול. שוב, זה לא ייתן תוצאות טובות מדי, ואין את האפקטים הבסיסיים שיש למגבר. אגב, אם כבר יהיה אפשר לנגן את סטיב ואי, אבל ממש לא את פינק פלויד. סטיב ואי לוקח רק דיסטורשיין וריוורב. גילמור עושה הרבה יותר מזה.

krasner

New member
תודה על כל התגובות!אני יודע שצריך מ

אני יודע שצריך מגבר,ורציתי לשאול: יש לי מערכת סטריאו עם רסיבר די ישנה אבל טובה של AKAI עם רמקולים מעץ,ורציתי לדעת אולי זה יהיה מספיק טוב?כי יש לה חיבורים ישנים כאלה,הגדולים... שוב תודה לכולם!

krasner

New member
אמרו לי שיש גיטרה בוואלהשופס...

גיטרה של SILVERHEAD שהיא חיקוי של פנדר סטרטוקסטר משנות ה60 ב1100 ש"ח.. זה שווה משהו? כדאי?או לחפש בחנויות?כי אני לא מבין בגיטרות חשמליות ואני לא רוצה שאיזה מוכר סתם "ייסבן" אותי....

krasner

New member
הבעיה שהמישהו שמבין בצבא...ובקושי

בבית....לא יצא לי לראות אותו מלא זמן(בגלל עבודה וכאלה...) מה עם הגיטרה של סילברהד?שווה משהו?

Miss CB

New member
שמע

דבר ראשון ספציפית על סילברהד - חיקוי זה חיקוי, זה בטוח לא איכותי כמו פנדר מקורית. שמעתי את השם הזה בעבר, אני חושבת שהחברה דווקא די טובה, זה מחיר זול וקצת מחשיד - מצד שני מדובר בחנות אינטרנט ככה שאולי זו הסיבה. אבל בלי קשר, עזוב אותך סילברהד או לא, לא קונים באינטרנט. אלא אם כן אתה קונה פנדר מקורית באתר הרשמי (או גיבסון, לא עקרוני) - וגם אז זה מאוד לא מומלץ כי שתי גיטרות, אפילו מאותו דגם אותו סגנון אותו פס יצור, יכול להיות שיהיו הבדלים. לא קונים גיטרה בלי לנגן עליה! לך לכלי זמר (הם יקרים, אל תבהל מהמחיר שאתה רואה שם)כי שם יש מבחר אדיר. תנסה כמה סגנונות, כמה סוגי גיטרות, תראה מה יותר נוח לך. אם יש לך גיטריסט מנוסה ללכת איתו בכלל טוב, אבל אם לא לך לבד, רק לא לשכוח לברר מחירים, ולציין בדיוק מה אתה רוצה (גיטרה למתחילים למשל..). תרשום לך בחנות את הדגמים שמצאו חן בעיניך, ואז תחזור לפה ונגיד לך דעתנו, או שתלך לכל מיני חנויות יותר זולות ותחפש מחירים שם וכו'... אני תמיד שמחה לעזור!

krasner

New member
תודה רבה

אבל אל תחכו לתשובה בזמן הקרוב...אני יוצא לאיזה קורס שייקח חודש ואז עבודה....קיצור....בלאגן....תודה על העצות!

למעלה