לשתף קצת.

שובלילי

New member
לשתף קצת.

שבוע טוב לכל הבנות המדהימות. אומנם אני משתתפת יותר פסיבית, אבל עוקבת מאוד . אנחנו שבועיים וחצי אחרי ניתוח לתיקון וריקצולה לבעלי (בעיית זרע כמות ומורפולוגיה), בעלי נותח ברמבם אצל ד"ר רן לין (שהוא מקיצועי ביותר) הוא שוכב בבית ומתפנק על אישתו כמו שייח סעודי. אבל, אני מוכנה ל"תיזוזים האלה"....רק שזה יעזור .... קראתי לאחרונה בפורום שהנוא עלה לא מעט, שמתלבטים על הניתוח?, לקראת ניתוח ועוד.. אז לכולן בהצלחה ואני ממליצה על ד"ר רן לין (איזור חדרה וצפונה) ותחזיקו לנו אצבעות ...בע"ה למי שאחרי, כמה זמן אחרי מותר לקיים יחסי מין ? (בעלי יותר מתעניין) זהו, אנחנו מוכנים לפרוייקט האמיתי של החיים.

נועה 35

New member
ברוכה הבאה ושהות קצרצרה!

בן זוגי עבר ניתוח כזה לפני כשלושה חודשים. לנו נאמר שניתן לקיים יחסי מין כבר שבוע אחרי הניתוח, בהתאם להרגשה האישית. אם אתם בקטעים סוערים - צריך לחכות עם זה עד חודש אחרי הניתוח על פי הנחיות הרופא שלנו. כך שאתם יכולים לצאת לדרך.... תיהנו! דרך אגב, בן זוגי מוסר שהפעם הראשונה הייתה קצת כואבת אבל בעיקר מפחידה. שיהיה לכם המון בהצלחה! מחזיקה לכם אצבעות! ודרך אגב, את מוזמנת להצטרף גם לפורום השכן "הזכות להורות" המרכז את המאבק בכוונת האוצר לקצץ בטיפולי הפוריות.

שובלילי

New member
תודה.

תודה נועה, עשיתם כבר בדיקת זרע לבדוק את השיפור..? בעלי חודש ימים יהייה בבית במנוחה, הוא עובד במפעל הדפסה עם חומרים כימים ורעחים, לכן הרופט ממךיץ שבחודש הראשון הוא יהייה רחק משם.

נועה 35

New member
עוד לא עשינו את הבדיקה

אמרו לנו לחכות כארבעה חודשים עד לבדיקה, אז בקרוב נוכל לדעת אם הניתוח עשה משהו או לא. גם אצלנו הנתונים של בדיקת הזרע היו לא טובים. את בטח מתארת לעצמך שאני כבר מתה לדעת.... (וגם בן זוגי). דרך אגב, בן זוגי עובד גם כן עם כימיקלים, אבל לא הייתה לו כל הגבלה על חזרה לעבודה. למעשה, יום לאחר הניתוח הוא חזר לעבודה וחודש לאחר מכן היינו בטיול בחו"ל....(את המזוודות אני סחבתי). עשיתם עוד טיפולים לפני הניתוח?

שובלילי

New member
עשינו 2 השבחות

(ללא טיפולים) ולאור התוצאות של הזרע בהשבחות, קיבלנו הפנייה לאולטרסאונד ושם התברר שיש לבעלי וירקולצה. רופא הפיריון מאוד המליץ ודחף אותנו לבצע את הניתוח. מוזר שבן זוגך חזר מהר לעבודה, בעלי בשבוע הראשון היה מנוטרל כ"כ (מפונק מדיי..?) שבועיים אחרי הוא מרגיש יותר טוב, אבל לא מתאמץ.

נועה 35

New member
רופא הפריון לא היה מוכן להמליץ

רופא הפריון שלנו לא היה מוכן להביע את דעתו על הניתוח והפנה אותנו לקרוא חומר על הניתוח. את ההחלטה על הניתוח לקחנו על דעת עצמנו, בהמלצת האורולוג ומה שהבנו, בין השורות, ממה שכן הסכים לומר לנו רופא הפריון. בן זוגי דווקא הרגיש די בסדר. אמנם היו לו כאבים והיו לו תנועות שהיה לו קשה לבצע, אבל הוא תפקד די בסדר. אנחנו לא עשינו שום טיפולים לפני, חוץ משלושה חודשים איקקלומין שאני לקחתי, לפני שידענו שקיימת בעיית זרע. כרגע אנחנו מחכים שיגיע הזמן לעשות את בדיקת הזרע החוזרת ואז נחליט לגבי ההמשך.

לי מ ו ר

New member
לפי רן

אחרי חודש. בעלי לא עמד בחודש, ואחרי שבועיים כבר התחלנו שוב. בקיצור, אם בעלך מרגיש טוב, והוא רוצה, לא נראה לי שזה יפגע. מה שרן אמר לנו שפשוט זה כואב, אבל אין סכנה לנזק. (ובעלי אמר שזה לא כאב לו9. גם אנחנו ממליצים עליו בכל הזדמנות.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. עד אז את מוזמנת להשאר איתנו, לדפדף אחורה בדפי הפורום, ולנצל היטב את כל הלינקים שנמצאים בסרגל הכחול בראש העמוד (במיוחד הקישורים, המאמרים והשאלות הנפוצות). בהצלחה נועם

למעלה