לשתף בתסכולים

besmile2

New member
לשתף בתסכולים

שלום,
אחרי שכבר קיבלנו החלטה ללכת על תרומה,
הלכנו היום להייעץ עם רב בבני ברק- איש מדהים
שרק מלראות את ידינו- הבהיר שהבעיה היא אצלי (מה שנכון עובדתית)- ואמר לי שיש לי סיכוי להרות ילד מביצית שלי- הוא כיוון שאותי שאלך- לבר חוה- ואעשה טיפול רגיל ולא תרומה- הוא ייתן לי לשתות משהו כמה ימים לפני הטיפול- ואכנס להריון !

אני כל כך מבולבלת ומתוסכלת.
אני שומרת מסורת- לכן חשוב לי תשובת הרב- החלטנו לתת הזדמנות אחרונה...

ואם לא יילך- אז נחזור לתרומה....

מה אתן אומרות?
יש כאן מישהי שגם קיבלה הנחיות מרב?????????????
תודה

rabbitm

New member
דעתי...

היי,
ראשית אציין שאין לי קשר לעולם הרבני, אני בחורה חילונית.
אני לא יודעת מה הביא אתכם לתרומה, אני רק יכולה לשתף שאני הייתי אחרי טיפולי פוריות רבים, לאחר שהתעייפתי פניתי לתרומה.
עשיתי החזרה ראשונה ולאחר שהיא לא הצליחה, הרגשתי שאני חייבת ללכת לחוות דעת נוספת ופניתי לבר חווה.
לאחר שעיין בתיק שלי הוא אמר לי שאני יכולה לתת עוד צ'אנס לביציות שלי אבל להגביל את הטיפולים בזמן או מס' טיפולים.

התחלתי טיפול אצלו. לצערי נשאבו 2 ביציות ריקות וזה מבחינתי היה סוף התהליך ופניתי בלב שלם לתרומה.

רוצה לומר - תנו עוד צ'אנס שרופא אחר יראה אתכם (שוב, לא יודעת מה הביאכם לתרומה), אני התרשמתי ממנו שהוא מאוד ישר ולא מנסה למשוך אותי.

תנסו. לא יילך, תמיד אפשר תרומה.

בהצלחה!!!

אשרת 1972

New member
רבנים

תראי עוד ברווקותי החלטתי שאני לא הולכת יותר לרבנים פותחי אוב וידעונים , במהלך הטיפולים כאשר תרומת ביצית עוד לא עלתה בכלל היה אחי אצל החלבן , אחי היה אצלו בעבר כאשר אבי היה חולה והוא אמר לו שהוא ימות וכי אני הרווקה הנצחית אנשא לפניו , הוא כבר היה בזוגיות, הכל קרה כפי דבריו .

החלבן אמר לו שאני ובעלי ניקח דודאים ושזה ישפר את מצבנו ושבעזרת השם יהיה לנו ילד, נתן לו טלפון של רב בירושלים, אחרי לחץ פיזי מתון מצד אמי ואחי הלכתי אליו ונתנו לנו את השתייה זה היה דבר מגעיל ביותר , נלחמתי מדי יום על מנת לסיים את מנה , אין דרך להסביר את רמת הגועל ,פרט לסכום ששילמנו לא זוכרת אם זה היה 1500 או 3000 ש"ח , זה היה הטיפול הנורא ביותר שהיה לי עד אז , יש לי הרבה ביציות הפעם לא היה כמעט כלום , ואני עם הרבה ביציות רק לא טובות .

לעניינך אם מדובר בטיפול אחד אולי זה יצליח אני אחזיק אצבעות תבדקי מה הוא נותן לך לשתות .

יכס1

New member
לפי דעתי

אם הלכת לרב ז"א שאת מאמינה ואולי תתני לו צאנס...
תנסי עוד טיפול ואם זה לא יילך תתחילי עם התרומה.

מיה2013

New member
את צריכה להיות שלמה עם התהליך

אם את רוצה לעשות עוד סבב כדי להיות רגועה ושלמה לכי על זה , זה לא יכולה להזיק.

ב ה צ ל ח ה

חסרים לי פרטים כדי לכתוב לך את דעתי

כמו למשל בני כמה אתם? כמה סבבים כבר ניסיתם? כמה חוות דעת קיבלתם? מה הוא מתכוון לרקוח לך והאם הוא מוסמך לזה?
למה הוא מפנה דווקא לד"ר בר-חווה (קצת בגדר כשר אבל מסריח לטעמי) כמה הצלחות יש לשיטה שלו?

אני חילונית גמורה עם הרבה כבוד לדת, ומרגיז אותי שאנשים מנצלים את מצבך הנפשי והגופני בשם האמונה.
עם עובדות אי אפשר להתווכח - אם מצבך דורש תרומה אז אובייקטיבית יש לך יותר סיכוי להרות מתרומה ולא משום דבר אחר. אם כבר עברתם אי אילו ניסיונות אז כמובן שיש סיכוי שדווקא בפעם הבאה שתנסי בלי תרומה - תצליחי. זה בזכות הרב שהבטיח? אולי זה בזכות הסטטיסטיקה?

בקיצור - תיהי שלמה עם התהליך אבל תישארי עם רגליים על הקרקע.

שושה669

New member
האמונה יוצרת מציאות

אם את מאמינה תנסי שוב, אבל תגדירי מראש כמה טיפולים.
אחד או כמה שאת יכולה לעמוד בזה
לא יעבוד יש לך תמיד אפשרות לתרומה.
חשוב שתגיעי לתרומה עם הידיעה שמיצית את כל האפשרויות.
גם לי זה לקח שנה וחצי מהרגע שהודיע לי הרופא עד שהחלטתי.
במשך שנה וחצי המשכתי לטיפול אחרי טיפול
עברתי רופא בגלל שהראשון לא היה מוכן להמשיך
מפך נפש אחד אחרי השני, השמנה ומה לא...
היום אני בת 44 שלמה ומוכנה לתרומה.
רואה בכך עוד פרוצדורה רפואית בלבד
לא נותנת לכך את הדעת יתר על המידה.
גם זו הייתה דרך ארוכה עד שהגעתי לרגע הזה.
בהתחלה רציתי תורמת פתוחה ימים על גבי ימים חיפשתי ברשת
ושהבנתי שזה ממש לא העיקר ירדתי גם מזה.
היום בלב שלם אני בתוך התהליך
ברור לי שכל הניסיונות לא היו לחינם.
מה שחשוב היום זה הריון בריא שארגיש טוב ושיוולדו
לי ילדים בריאים(אמן שנים ).
הדרך להגיע לשלמות הזו היא גם חלק מהתהליך.
מאחלת לך את הכי טוב
אני לא יודעת בת כמה את אבל לכי עם תחושות בהבטן שלך.
אל התרומה תגיעי מוכנה ושלמה גם תוך כדי הליכה
כלומר תתחילי לבחור מסלול, או רופא מדינה וכו תפתחי תיק
כל הדברים האלה לוקחים כמה חודשים.
ברגע שתצטרכי אם תצטרכי הכל יהיה מוכן
לא תצטרכי בורכת וזכית.
בהצלחה.

למעלה