לשתף אתכם....

אניהו

New member
לשתף אתכם....

מה שקרה קרה ב ד י ו ק כך: ישבתי במדרחוב בראשון לציון עם השולחן מטר על מטר שלי ועם התכשיטים פרושים עליו. מעלי השמים של חודש יוני ומסביב המון אנשים אבל עם זאת רגיעה מוחלטת בשבילי. לאחר חצי שעה של ישיבה בה,כמובן,לא מכרתי דבר, ניגשה אלי אישה וביקשה שאתרום כמה שקלים לילדים במצוקה. תוך כדי היא שאלה מניין התכשיטים וסיפרתי לה שאת כל הפרוצדורה רכשתי ברחובות ארגנטינה וכמו מנהגי שם - אני אתן לה 10 אחוז מכל מכירותיי היומיות ועליה רק להגיע סמוך לשעה תשע. היא הסכימה והוסיפה שהיא מסיימת בשמונה. בשמונה בדיוק היא הופיעה. "לצערי מכרתי רק בעשרה שקלים" אמרתי לה. היא צחקה ואיחלה לי כל טוב והוסיפה שאפילו הכוונה נחשבת. עשר שניות או עשרה צעדים אחריה קראתי לה. "בכל זאת אני אתרום חמישה שקלים". לפני שהיא עזבה סופית היא ברכה אותי כל כך הרבה שאפילו צחקתי ואמרתי לה שזה המווון ברכות עבור סך של 5 שקלים. בעיקר היא בירכה אותי להצלחה במכירות. מה שניראה די אבוד בהתחשב בעובדה שעוד 20 דקות אני מתקפל ו...10 ש"ח הם פדיוני היומי. מפה לשם המשכתי לשבת. בחנות מולי כיבו את האורות והדוכנים לידי כבר קיפלו ואני כבר חשבתי שאבוד...התחלתי לסדר את המקום וכו' ולפתע מישהי גילתה התענינות. בקיצור... עברו עוד 25 דקות מעבר לזמן שתיכננתי להישאר ופדיוני היומי עלה והגיע ל 90 שקלים. הספק לא רע בכלל בהתחשב בכך שזו "עבודה" שאני נהנה כל כך לעשות שגם בחינם הייתי יושב שם - וזה כמעט קרה. בלי מוסר השכל. בלי יומרות והטפות. פשוט... קארמה טובה. מעשה טוב אחד ליום= נוסחא לאושר... { ?!?!?!?!?!? } "שלח לחמך על פני המים - כי ביום מן הימים תמצאנו"

צהריים טובים אניהו וכולםםםםם

יופי של סיפור סיפרת אניהו. ולדעתי כל אחד יכול לקחת מהסיפור מה שהוא מתחבר אליו. אז תגיד באיזה דוכן אתה עומד בראשון? הפינתי שם?

למעלה