לשתף אתכם.

לשתף אתכם.

היום השתתפתי בהפגנה בעירי (שביתת המורים). חייבת לספר לכם איך הרגשתי. עמדנו שם כ-100 מורי תיכון עם שלטים ודגלי המדינה עם ראש מורם. עמדנו ושרנו למרות הקשיים , בטוחים בדרכנו. ההפגנה התנהלה באופן מכובד,ללא התלהמות וללא הפרעה לסדר הציבורי. יחד עמנו עמד ראש העיר כשהוא מביע תמיכה במאבקנו (זה חשוב ביותר להמשך המאבק). אני גאה להיות חלק מציבור עובדים זה.

m i t a l y

New member
כל הכבוד. מגיע לכם ../images/Emo106.gif

ו"אייקון של כפיים"

אני גאה עבורך - על הנחישות וההתמדה להשיג את

המבוקש. אותנו חברי הסתדרות המורים "מכרו" כל כך זול - שזה פשוט מבייש...

מקווה שאת וגלבוע לא חתמתם.

אי חתימה על ההסכם הגרוע ונפילתו ישרת את שני הארגונים. עד היום בעיקר דואגת הגברת תמיר לנפנף בו למולנו. ואת יודעת שאצלנו מורות בגילי וגם צעירות יותר עובדות כחדרניות ,מלצריות, בחקלאות, והכל על מנת להחזיק מעמד כלכלית ולא להשבר. כנסי לכאן . אתר שבנו 2 מורות חברות הסתדרות שהן גם חברות הנהלת הסתדרות המורים.

../images/Emo51.gif כתובת האתר הגיעה לחברי הסתדרות המורים

במייל. אני חושבת שאין אחד ואחת שחתמו על הסכם כל כך גרוע ועויין! שמעתי שמתוך 300 בתי ספר שהיו צריכים להיכנס לפיילוט הסכימו לחתום 27 בתי ספר. אם עד סוף חודש דצמבר לא יהיו חתימות נוספות - ההסכם יבוטל.

../images/Emo51.gifעל העידוד

אני מקווה שלא יהיה לחץ מלמטה אחרי האחד בחודש. מורים לא יקבלו שכר ותתחיל בעייה. אצלנו לפחות מעל 80% עובדים בעבודות מזדמנות.

../images/Emo140.gifאסור לוותר עכשיו למרות הקושי הכלכלי

זה באמת לא פשוט אבל אם עכשיו תוותרו ותתקפלו ההזדמנות השניה לא תשוב

pf26

New member
כל הכבוד לראש העיר

בדרך כלל פוליטיקאים מתחמקים מלעמוד במצבים כאלה. לגבי ההסכם עם המורים של ההסתדרות, לא זכור לי שמישהו ביקש ממני לחתום על משהו או לקרא משהו. התחושה שלי היא שאף אחד ממילא "לא סופר אותי". אני מאד אוהבת את העבודה שלי, אחרת מזמן הייתי נוטשת אותה.

הפסקתי להיות נאיבית

פשוט רוצים לקצץ להם 170 מיליון מתקציב החינוך ,אז הם כרגע בעד המורים. הכל פוליטיקה.

למעלה