לשתף אתכם בתכנון ...

asaf236

New member
לשתף אתכם בתכנון ...

אני מתכנן לטוס בסביבות אוגוסט ספטמבר לאנגליה- מנצ'סטר או כל מקום אחר להופעה של אואזיס.. אני מעריץ ענק של הלהקה משנת 95 (כבר כמעט 13 שנים), להקת הילדות שלי ההווה ובטוח גם העתיד. רציתי לשמוע קצת פרטים אם למשהו יצא להיות בהופעה שלהם? מתי לפי דעתכם הם יצאו לסיבוב הופעות בהנחה שהאלבום הבא יצא באוגוסט? וכמה אתם חושבים שכל התענוג יכול לעלות .. (סתם כדי לדעת... אין מחיר בעולם שיעצור אותי - זה עכשיו או לעולם לא) תודה לכולכם ... אחלה פורום של סוףףף של להקה..

sok777

New member
היי

מה קורה? אני סער
האלבום מתוכנן לצאת אני מאמין באוגוסט-ספטמבר. למרות שזה נורא מוקדם. אני לא יודע אם יעמדו בציפיות כאלו. בכל אופן - אם האלבום יצא בחודשים אלו, בטח יהיה טור עולם שיתחיל בערך בין תחילת הסתיו לתחילת החורף. אוקטובר-דצמבר. הופעה באנגליה אני לא יודע מתי תהיה.. הטור יכול להסתיים שם או להתחיל שם. או גם וגם. בקשר למחיר הכרטיס להופעה אין לי מושג.. בטח יהיו כל מיני חבילות נחמדות עם מלון סביר. אבל בטח כרטיס יעלה בסביבות ה100-200 פאונד.

asaf236

New member
סער..

תודה על התגובה .. אני נעול על זה ואני חושב שזאת הזדמנות מצויינת לכל מי שבאמת רוצה להיות בהופעה של "ה " להקה כי אי אפשר לדעת אם יהיה להם עוד אלבום אחרי האלבום בשנה הבאה ויכול להיות שזה יהיה הטור האחרון חס וחלילה... אז אני לא הולך לוותר על זה .. השאלה האם כדאי ללכת לאחת מסוכנות הנסיעות שיארגנו לי הכל ויקחו עלי הרבה עמלה .. או לארגן את הרוב לבד ..?

oasisforever

New member
אני וסער כבר דיברנו הרבה על הופעות

אני בונה גם על לסוע לפני נובמבר 2008 כי אז יש צבא. לא יודע כמה מפה יסעו אבל אחד מהם בטוח. נראה לי שעדיף את הכרטיס להשיג ואת כל השאר לתכנן לבד כי אני לא מבין ממש באיך החברות עובדות..אבל העיקר להיות בהופעה=

sok777

New member
נחיה ונראה כשזה יתקרב..

לצערי הרב אני מנסה להיות ריאלי ואני די בטוח שזה יהיה טור העולם האחרון של אואזיס בשנים הקרובות. מה יותר משתלם תראה כשזה יתקרב. דווקא יש דילים טובים.

למעלה