לשרת בצריפין

לשרת בצריפין

צריפין בסיס פתוח נכון? אני יכול לבקש מהקצין מיון לשרת בצריפין (20 דקות מהבית שלי)? יש לציין שאני בעל פרופיל 45 עם פסוריאזיס, ואני צריך לבקר רופא עור לעיתים תכופות. יש לי מכתב רפואי ממנו. מה לדעתכם הסיכויים שלי?

תלוי למי

ואני לא מדברת על קורסיסטים. יש הרבה סדירניקים שם שלא עושים יומיות. כשתתגייס לך לרופא צבאי. תנסה להסביר לו שבעייתי לך להגיע לX,Y, ואתה מעדיף לשרת במקום קרוב לחרפ כלשהו, ואם יש אפשרות שהוא ימליץ על זה. אולי קצין המיון יתחשב בזה. תסביר לו את זה גם אתה.

תודה ועוד שאלה, בקשר לטופס 103

שמעת על זה? אני רוצה שהצבא יממן לי ניתוח בקרקפת, הרופא שלי אמר לי לבקש טופס 103, יש לך מושג ממי אני אמור לבקש את זה בבקו"ם? מהרופא צבאי?

ניתוח הכרחי?

103 זה טופס הפניה לרופא מומחה. רק אחרי שתתגייס רופא צבאי יוכל לתת לך טופס 103 לרופא מומחה. אבל צהל לא מתעסק עם ניתוחים לא הכרחיים או אסתטיים [מה שמשתמע מ"אני רוצה שהצבא יממן לי.."].

בערך

שמע יש לי פסוראיזיס, והמחלה גרמה למן קרחונת קטנה על הראש, הרופא שלי המליץ לחתוך את החתיכה הזאת ולהצמיד את 2 קצוות השיער, וככה לא יראו כלום. זה רפואי וגם פלסטי. חוץ מזה, שזה מפריע לי נפשית, זה או זה או פטור מתספורת, אני בטוח אבל שהצבא יבחר באפשרות היותר זולה (פטור מתספורת). אין לי שיער ארוך, שיער קצת יותר ממה שדורשים בצה"ל.

תשובה

בס"ד 1. למען הסדר הטוב- "סירופ מייפל מקולקל" היא בת. לא בן. היא מנהלת הפורום ובחורה נפלאה. :) 2. הצבא לא יממן לך את זה. זה בפירוש ניתוח אסטתי. אין שום יתרון בריאותי-רפואי מהניתוח, הוא לא מסכן אותך או את החיים שלך ולא שומדבר. לכן אין לצבא שום סיבה לממן את זה. 3.לגבי הפטור לתספורת- כנראה צה"ל ייתן לך את זה, אתה צריך לבקש את זה מרופא היחידה שלך. ואל תגיד "זה או זה או פטור תספורת". כשתגיע לצהל תבין שאמור זה שם של דג, בירת איטליה הפוך, נהר ברוסיה, ואהבה בצרפיתי, אבל לא שומדבר מעבר לזה.

varui

New member
ניתוח +צריפין

קודם כדי לקבל אישור לניתוח את צריכה לקבל חוות דעת של רופא צבאי ואם הוא לא רואה לנכון שאת צריכה את ניתוח אזה את לא תעשי אישור תקצבי לניתוח 231 ניתוח קר שאת אישור הזה עיקרון רק יכול לתת רופא יחידה באף קורס או טירנות את לא תקבלי

varui

New member
צריפין

אני לא יודע אם את הבנת הצבא הוא לא לפי בקשתך

אני בן הכינוי הוא "מהמר.."

וואלה עם פרופיל 45 והבעיות שלי, אני אדאג שהצבא יהיה לפי בקשתי. יש לי טונה של סעיפים בריאותיים וזה לא רק הפסוריאזיס.

למעלה