לשרשר

מיכל25אב

New member
משרשרת..צרות באות בצרורות..........

יש לי תחושה שאלוקים מנסה אותי קצת יותר מידי....מה זה עשר נסיונות או עשר מכות....בעלי פוטר היום מעבודה....מכה אחת יותר מידי לכוחותינו.. בעלי אמנם די תכנן שזה יקרה אבל לי לא ממש חסרים ריגושים כרגע...אניבהלם... נ.ב.אני רוצה בהזדמנות זו להתנצל שנעלמתי מהצאט היום...ממש לא ידעתי מה להגיד....אגב כנראה שזה פותר לי את הדילמה על הרופא הפרטי....

נועם@בת

New member
דוקא הודעה כזאת מתאימה להודעה ראשית

תפתחי הודעה ראשית, ואמחוק את זאת.
נועם

נועם@בת

New member
ההודעה במיוחד לגולשות החדשות

אבל לא רק להן. בימים האחרונים הייתי די קצרה בזמן. ומצאתי את עצמי רוב הזמן עסוקה בלשרשר הודעות. אז בבקשה תזכורת לכולן בפורום פוריות חייבים לשרשר הודעות. אין ספק שהודעת הריון או חלילה הודעת כשלון לא צריכה שרשור. אבל כל היתר כן. הודעה קופצת במשך שלושה ימים, אז אנא טרחו וחפשו הודעה בעמודים קודמים. לשמחתנו (ואולי זה לא כל כך משמח) יש לנו הרבה גולשות חדשות. והפורום מלא הודעות. כלי הניהול של הפורום צולע, כי השרת המסכן נופל כל הזמן. מספיק לי שאני צריכה לנגב כל יום כמה הודעות מחליאות של האלמונית, בבקשה, אל תעמיסו עלי, ואל תעמיסו על הפורום.
נועם

הרמוניה

New member
סדנת תמיכה למבוטחות בכללית

מנצלת את ההזדמנות ומשרשרת (נועם אם יש מקום יותר טוב אפשר להעביר-אני לא מצאתי) במרפאת קטוביץ מתארגנת קבוצת תמיכה לנשים העוברות טיפולי פריון. הרצון הוא לקבוצה של 15 נשים למשך 8 מפגשים בני שעה וחצי כל אחד. העלות היא 360 ש"ח. את הקבוצה תרכז עפרה ברזילי היועצת הטיפולית הפסיכוסוצאלית של המרכז ובהשתתפות האחות ענת שרים המרכזת את טיפולי הפריון במרכז קטוביץ. הסדנא מיועדת לכל מבוטחות הכללית גם אם הן מטופולת במקומות אחרים. המעוניניות יכולות להתקשר לאחיות ולמסור את היום בשבוע העדיף מבחינתן לקיום הסדנא. הטלפון 03 5423888 הרמוניה (ואני רק רציתי טופס 17 מהם.....)

א י נ ס

New member
../images/Emo132.gif נועם, למה לא אצלנו?

אתמול התארח ד"ר אריה רזיאל מאסף הרופא בפורום פונדקאות. הוא ענה על שאלות מגוונות, (לא רק בענייני פונדקאות) ומאוד החכמתי מתשובותיו. למה כאן אין ארוח שכזה? אני מבינה שהפורום ענק, אבל בכל זאת. זה מאוד מאוד נחוץ לדעתי. אפשר לבצע זאת עם חלוקה לפי ימים. יום א´ - גולשות באותיות א-ג נניח, וכך הלאה. זה מאוד מאוד יתרום למשתתפי הפורום. מה דעתך? מה דעתכן/ם ?

נועם@בת

New member
מירבי הזמינה את הרופא שלה שיתארח

אצלה בפורום. זה לא רופא הבית של תפוז שמחלק עיתותיו בין הפורומים השונים. תזמיני את הרופא שלך להתארח כאן, ויהיה גם אצלנו אירוח. לא הבנתי את ענין החלוקה לימים, אבל זה לא נראה לי רלוונטי, אורח מתארח פעם אחת לכמה שעות. בשאלות ספציפיות יותר, יש כמה פורומים של רופאים, הלינקים נמצאים ברשימת הקישורים של הפורום. שבת שלום נועם

נועם@בת

New member
משרשרים ולא עונים לאלמונית

את כל יתר הדברים תלמדו לבד, אבל כדי שההתחלה תהיה קלה צריך ללמוד שני דברים חשובים. צריך לשרשר הודעות, ולא עונים לאלמונית, לא חשוב כמה מגעילה היא היתה. חתירה נעימה
נועם

למעלה