לשרי!! יש לך איי סי קיו??? אם כן תתחברי לשלי- 208948042
N niravital New member 30/11/03 #2 נ"ש למספרי ICQ ומסנג'ר ../images/Emo26.gif מי שרוצה יכול לרשום כאן את ה-ICQ והמסנג'ר שלו, ככה שנוכל ליצור קשר אחד עם השני אני מבקש לא להעביר יותר הודעות אישיות על גבי הפורום, לשם כך קיימת מערכת המסרים של תפוז תודה
נ"ש למספרי ICQ ומסנג'ר ../images/Emo26.gif מי שרוצה יכול לרשום כאן את ה-ICQ והמסנג'ר שלו, ככה שנוכל ליצור קשר אחד עם השני אני מבקש לא להעביר יותר הודעות אישיות על גבי הפורום, לשם כך קיימת מערכת המסרים של תפוז תודה
ל לולו המשוגע New member 30/11/03 #3 כן, עוד פעם נפלתי בפח../images/Emo122.gif../images/Emo60.gif עכשיו אתה מרוצה חתימה... להחליף.. בבקשה...אני מתחננת כמה פעמים אפשר ליפול בפח ביום
כן, עוד פעם נפלתי בפח../images/Emo122.gif../images/Emo60.gif עכשיו אתה מרוצה חתימה... להחליף.. בבקשה...אני מתחננת כמה פעמים אפשר ליפול בפח ביום
N niravital New member 30/11/03 #4 כמה פעמים שאת קוראת את ההודעות שלי חוצמזה, אמרתי שאני אחליף אחרי שבת
ל לולו המשוגע New member 30/11/03 #5 ../images/Emo10.gif../images/Emo60.gif אני לא אחזיק מעמד זה לא הולך ככה מייאו