לשרון 82 ולכל השאר

לשרון 82 ולכל השאר

האם גם את זה את קשה לך לקרוא??????? בדרך כלל אני לא מתאונן ועל פי רןב איני מתלונן אני רק מחזיק מעצמי מתבונן כאילו לרגע יקר מתכונן ורונן מתרונן מאונן מאונן שאלתי חוזה אמר-עברת את פרעה תתפרע על זה חלמתי שצמח לי איבר המין לגודל כזה שלא תאמין התחיל ללכת מכריז ומפגין וראשי מתגלגל אחריוו כמו סיר ריק של חמין והוא טעון ודרוך לא נצור אך זמין-מין דבר שקזה אל תשאל אותי נו התעוררתי מזה כל מה שצריך זה להזדיין בסבלנות להתדיין באורך רוח להתעניין להתבשם להתעדן כל מה שצריך זה להיזדיין בסבלנות או שלא עברנו את פרעה ואל תגיד לי נו עד פה מאיר עכשיוו אני שלחתי מחשבה באופן חפוז העברתי אותה הלאה לפורום תפוז כמה מתיפיפים נכנסו לעיבור אחת אמרה דוחה אחד קרה לי מגעילול אבל הם מזיזים לי את הקצה של הבולבול עברתי דיי הרבה אז בטוח שאעבור את זה

sharon82

New member
תגיד לי?!

מה בדיוק אתה מנסה לעשות כאן? ותאמין לי שאף אחת או אחד כאן (בדגש על אחת) לא מנסים להזיז לך כאן כלום, אז קח ת'עצמך ויאללה..

עד כאן מאיר?

מניין צצו לך דברי הבל אלו. של מאיר? מהיכן? חבל על מילים שלא נאמרו. ואם אכן צודק אני. חבל שבכלל נאמרו.

דווקא עלה פה דיון(זיון) יפה מאוד

אין דבר יותר מאירי מאשר דיון בוטה מסוג זה. למה כולכם מתחסדים? בכלל לא דיון מגעיל! מאוד משעשע... אם מאיר היה כותב את זה הייתם כולכם סוגדים לו. טוב מאוד שנאמרו! לה לא היה חזה ולי לא עמד רק מילמולים באנגלית נבר מינד, נבר מינד לא היה לה איכפת אולי הייתי נחמד אז שימשנו מודלים לשיר אחד מה אתם אומרים על זה?

ilovelior

New member
מאיר כתב את זה

אני לא מבין מה אתה רוצה. וכן, אני באמת מעריך אותו על זה

הוא התכוון לזה

שלחתי מחשבה באופן חפוז העברתי אותה הלאה לפורום תפוז כמה מתיפיפים נכנסו לעיבור אחת אמרה דוחה אחד קרה לי מגעילול אבל הם מזיזים לי את הקצה של הבולבול עברתי דיי הרבה אז בטוח שאעבור גם את זה כתב לי תגובה מוצץ גבעול קרא לי חרמן בן חרמן כך סתם לעיני כול אך מה אעשה שאני תרנגול גבר גבר לא מוצץ גבעול אח נדמה לי שאתה מתרונן שכזה אבל עברתי את פרעה אעבור גם את זה תשתדל לקרוא את כל הדיון לפי הסדר אס תבין הכל

למעלה