לשרון תיכנס וכל מישו אחר תכנסו ותקראו ותבינו|

לשרון תיכנס וכל מישו אחר תכנסו ותקראו ותבינו|

היי שרון...או כל מי שלא יהיה....אוףףף משעמם פה ..אבל השימעום הולך רק שמזכרים את הקל שלך...חולה עליךך כפרה אתה הכי חמוד נחמד והכי הכי מלאך שבעולם... פשוט...מאכזב...שלא יכולים לדבר איתך אין אימל אין אייסי ופלאפון למה לך לתת לכל המעריצות ויהיה לך כאב ראש...אני מבינה אבללל מאודד מאכזבבב ...בסך הכל פעם אחת ראיתי אותך..!! בממדיון..למה אתה לא בא לאזורים שלנו..לרמלה או ללוד...וגם תל אביב טוב רחובות...רק משו קרוב... אוףף ....אני פשוט אוהבת אותך
ובטח כולם אומרים לך ובטח לכל המעריצות אותו אהבה אליך..כי קל מאוד לאהוב אותך..חח כל הבי"ס שלי יודיע שאני מתה עליך ויש לי את כל התמונות שלך
וכל מה שאמרתה מודפס אצלי מילה במילה חח גם אני שונאת פלפל ודגים יכסס
.....אני יכולה לדבר שעות עליך וימים רק שרואים חצי מימך בטלוויזיה מקליטים...אתה לא מבין מה אתה גורם לבן אדם להרגיש הכנסת מתח לחיים אהבה אושר והרבה הרבה מימך... פשוט החיוך הזה שלך העניים גורם למעל ומעבר כל יום על הבוקר רק שומעת את השירים של הגיים בויז ובמיוחד בקטעים שאתה שר חח...חברות שלי נותנות לי כפות על הבוקר...לא ביגלל שאתעורר אלא כאדי שאפסיק לשיר ולומר את שם שלך בכל שנייה ולהפסיק לצייר אותך וצייר את כל הלבבות ולכתוב בהם את השם שלך להפסיק לכתוב ביום הסודי עליך....זה נותן אושר אבל גם אכזה...מה הטעם בך אם אתה לא בא אצלנו לרמלה או לרחובות לוד ..או לכל מקום קרוב..מה הטעם אם אתה לא מגיב להודעות ואם אתה מגיב..זה סתם אחד שמתחזה לך..והוא בטח סתם חמור כי אי אפשר לצור אחד כמוך עוד..כי אתה מושלם..!!
ואין עוד לדון בזה
אתה הכי מלאך שבעולם...אא דרך אגב קוראים לי נרדין...אני ערבייה...ובטח אומרים שערבים כאילו לא אוהבים אתכם אבל ...אני מכירהה מלא ערבים שאוהבים אותך או אחד אחר מהגיים בויז...ואין קשר לדתות כי בן אדם זה בן אדם...ואתה בן אדם מושלם........ פשוט אוהבתת אותך
אני יכולה להגיד את זה שניםםםם עד שאהיה זקנה ....פשוט כי אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךך לעדדדדד....מרגישה שיש נשמה תואמת לי ..אאאא תשמע....יש אחד בבי"ס שלנו דומההה לךךךך אשקרא ממש אתה...חח ..אבל שוב חוזרים חיוך שלך ובן אדם כמוך מוצאים רק אחד בעולם וכמובןן זה אתה..... אא חברה שלי שחולה עליך ואבל יותר על אושרי ו
על זה חחח פשוט היא אוהבת את אושרי אז תמסור לו
נשיקהה גדולה מחיבוק ענקי מימנה... טוב נשמה ...בהצלחה בחיים שלךך
בהכללל שתצליח וגם כל להקתתת הגיים בויזז אן עליכם ומקווה שתנצחו בנבחרי הילדים 2007 ..אמןן ...מחזיקה אצבעותת
אוהבת אותך ואת כל הגיים בויז ובמיוחד אתה חולה עליך ....חח ביי נשמה חיים שלי ותזכור מה שאמרתי לך עכשיו בסיבות הופעות תקפוץ לבית קפה ברמלה ותזיז תעניים שמה תקפיץ את העולם איתך ותביא את הגםם בויז..אנחנו אוהבים לפרגן לכם..כי אתן שינתם את החיים שלנו ... אוהבת אותך

לנופר..תיכנסי..

משעמם פה קצת..כי כל אחת או אחד מדבר פה על מי שהוא אוהב וזה אמור להיות ככה אבל..משעמם.. קצת כי כל אחת יוו איזה חמוד ואיזה כפרה והכל נכון הגיים בויז כפרה של חיים..אבל אנחנו מדברים מדברים..חבל שהגיים בויז לא מדברים איתנו
...

למעלה